Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liljanka mała

STRZELANINA W SANOKU - MIŁOŚĆ JAK Z ROMEO I JULIA

Polecane posty

Gość nocommentsssss
*stchórzył Poza tym ćpun z psychozą maniakalno-depresyjną to był.

Gość Co za idioci z tej
Wiedzieli,że jest on podejrzany o morderstwo,pewnie nie od przedwczoraj.Wiedzieli pewnie też gdzie mieszka,skoro przyjechali radiowozem pod dom i z kogutem na dachu,to chyba specjalnie się nie ukrywał i nigdzie nie wybierał.

Gość ela komfacela
a moze ktos podac linka na fejsa do tego kolesia? jestem ciekawa, jak musi wygladac 32-letni facet, zeby malolaty na niego lecialy...

Gość ta cala antyterorke
powinni rozwiazac banda jelopow gorzej wyszkolonych niz bojowka ze syrii

Gość offerma
zapewniać to mnie możesz, idioto, o czym sobie chcesz. nie zmienia to faktu że nie umiesz się wyrażać w języku polskim i sam nie wiesz "co poeta miał na myśli" gdy zapytać cię co właściwie nabredziłeś.

Gość drugie dno
Dla mnie to żaden Romeo i żadna Julia. Jak można się zachwycać bandziorem i mordercą. Dziewczyna też nadająca się do leczenia w psychiatryku z takimi dewiacjami. Cóż pięknego jest w mordercy który zabiją ją bo on już nie da się wziąć żywcem. Ludzie opamiętajcie się. Czy wy też jesteście aż tak chorzy ? Mordercy i bandyci byli zawsze potępiani przez społeczeństwo. Dlaczego kiedyś nawet w Polsce za zabójstwo była kara śmierci ? Czy to nie świadczy o tym że jest to zło samo w sobie ? Jesteście przy zdrowych zmysłach ?

" 16:24 [zgłoś do usunięcia]offerma zapewniać to mnie możesz, idioto, o czym sobie chcesz. nie zmienia to faktu że nie umiesz się wyrażać w języku polskim i sam nie wiesz "co poeta miał na myśli" gdy zapytać cię co właściwie nabredziłeś." Popatrz, jak szybko zmieniłeś temat, żeby tylko mnie ośmieszyć.:D

Gość offerma
ja nie zmieniłem tematu. to wy nie potraficie odpowiedzieć na proste pytania. dlaczego skoro wg waszych idiotycznych teorii takich przestępców należy zatrzymywać na ulicach to policja całego świata robi to w domach właśnie. takie akcje gdzie antyterroryści ładują się przestępcom do mieszkań czy domów i tam ich zatrzymują można zobaczyć czw wiadomościach z całego świata. tak samo to wygląda i w rosji, i w stanach i w polsce. nikt się nie gania za bandytami po ulicach. wszyscy oni są głupi i zamiast ganiać bandytów po ulicach to ładują się im do mieszkań? nie chcą was - fachowców i specjalistów, posłuchać? po prostu zal czytać jakimi kretynami jesteście.

Gość Co za idioci z tej
we wiadomościach można zobaczyć jakieś migawki z wejść Policji do mieszkań osiedlowych szajbusów i wszystko jasne,w jakich niby wiadomościach

Gość z tvn i onetu
bo z czego innego. 😴

Gość offerma
np tu: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/antyterrorysci-w-akcji-wyjatkowo-brutalny-gang-rozbity,280780.html "Policjanci weszli równocześnie do ośmiu mieszkań na terenie Tych. Zatrzymali osiem osób stanowiących odłam grupy przestępczej wywodzącej się z bojówki sympatyzującej z GKS-em Tychy. Wśród nich m.in. funkcjonariusza tyskiej Straży Miejskiej." dlaczego nie łapali ich po ulicach, nie czekali na "sprzyjającą okazję" albo na to jak pójdą wynieść śmieci? i jakoś nikt poza wami nie twierdzi że wejście antyterrorystów do mieszkania bandyty zamiast zatrzymywania go na ulicy to błąd. jesteś w stanie to wyjaśnić czy będziesz się dalej kompromitował?

Gość b h nbg bng nh
skąd wiecie że dobrowolnie i że on jej nie przetrzymywał ? :O wkońcu miał broń, pierdolamento przez kilka stron, a nikt nie wie jak naprawdę było

Gość offerma
"z jakiej k**wa racji to ja nie wiem." ano z takiej że była udana. tylko takie zjeby jak ty mają pretensje choć sami nie wiedzą o co. taką chyba ogólną pretensje do świata.

Gość offerno co mnie obchodzi
posla antyterorka? to banda harcerzy w maskach. zapodaj przyklad z innego kraju.

Gość offerma
"skąd wiecie że dobrowolnie i że on jej nie przetrzymywał ?" 123 tak twierdzi policja na podstawie "źródeł operacyjnych".

A kogo to obchodzi czy on ją przetrzymywał czy nie :O? To nie była mała bezbronna dziewczynka, przypadkowo wplątana w cała zadymę, tylko wyrachowana laska, która dobrze wiedziała z kim tańczy🖐️

Gość offerma
jakby takiego debila jak ty słuchać to byśmy co chwila mieli rzeźnię na ulicy bo byś się ćwierćmózgu za bandytami po ulicach uganiał.

offermo jestes debilem "To nie była mała bezbronna dziewczynka, przypadkowo wplątana w cała zadymę, tylko wyrachowana laska, która dobrze wiedziała z kim tańczy" O kolejny kretyn ze swoimi chorymi wizjami.... ONA BYLA NIEPELNOLETNIA i tyle w temacie. V i od 2 ( słownie : DWÓCH) lat bujała się z gangsterem :D 🖐️ 🖐️

Gość iuytuiuy
"Antyterroryści weszli do mieszkania po godzinie 1.00 w nocy. Wcześniej bezskutecznie próbowali nawiązać kontakt z zabarykadowanymi wzywając ich do poddania się i otworzenia drzwi. " ile oni próbowali "nawiązywać kontakt"? pół dnia? hah bez jaj, po braku odzewu odrazu się wyłamuje drzwi, a nie czeka chooj wie ile na "odzew"

Gość offerma
"po braku odzewu odrazu się wyłamuje drzwi, a nie czeka chooj wie ile na "odzew"" 123 następny debil "specjalista od prostowania gwoździ" co to swoim "autorytetem" będzie zaświadczał o tym jak to antyterroyści się nie znają :D tylko ten autorytet, to zjebie najpierw trzeba mieć. w ilu takich akcjach brałeś udział? od razu zaznaczam że gry się nie liczą. :D

Gość offerma
"slowem nic nie pisalem o ulicy." 123 no wiadomo. przecież ty o niczym nie pisałeś tylko taki jesteś "ogólnie" niezadowolony z niczego. nie masz pojęcia o co ci chodzi i co konkretnie do zarzucenia masz w tej sprawie ale niezadowolony jesteś strasznie. to trzeba być dopiero zjebem.

Gość Gośka z Krosna
Dziewczyna gangstera: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=345112252166446&set=pb.100000030223886.-2207520000.1358006922&type=3&theater Jak z nim mogła być? Odpowiedź brzmi: nie miłość a narkotyki, hajs. Szkoda jej, przecież miała 17 lat. Nie jedno życie narkotyki marnują. Daleka jestem od stwierdzenia, że oni byli jak Romeo i Julia.

Gość offerma
"mogla sie bujac nawet i z batmanem ch*j mi do tego" 123 no przecież wiadomo ze to policji wina że se laska gangstera wybrała na kochasia. to antyterroryści są od tego żeby laski wybierały sobie tylko porządnych obywateli :D no co za kurwa zjeb to słów nie ma.

Gość iuytuiuy
kwestia logiki tępaku, jeszcze rozumiem jak sam by tam był, ale jest z nim kobieta, on ma broń, w dodatku po tym jak strzelał z okna nietrudno domyśleć się że może być jakiś psychiczny, a oni mają to w dupie i próbują jeszcze z kimś takim "się kontaktować" nie wiadomo ile

offermo jestes debilem mogla sie bujac nawet i z batmanem ch*j mi do tego nie miala 18 lat a w takich przypadkach policja ma jasne i przejrzyste przepisy CHRONIC. co zrobili? a weszli i stukneli psa.. V to chyba Ty jesteś debilem, bo z Twojej wypowiedzi wynika ,z e chronić mają obowiazek bo nie miała lat 18 , rozumiem że po uzyskaniu pełnoletnosci tego obowizku już nie ma:D no kraj imbecyli 🖐️