Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYZWOLONA KOBIETA

Czemu kobiety nie lubią seksu

Polecane posty

Gość WYZWOLONA KOBIETA

Gwałt, wiecie ile jest zgłaszanych przypadków gwałtu przez kobiety na policję dużo, jakoś faceci nie narzekają tylko gwałca a kobiety wciąż mają problem.

Gość etrqwerqwere
Zgwałceni faceci też nie mają z tym problemu, tylko kobiety jęczą i angażują w to policje :classic_cool: podobno każda kobieta marzy o gwałcie, prawda to? :D

Gość sex a gwałt
to co innego. zacznijmy od tego

Gość WYZWOLONA KOBIETA
A potem ta policja zamiast ganiac morderców i złodziejow to zajmują się gwałtami :O kobieta powinna się cieszyć że wydała się facetowi atrakcyjna i chciał z nią współżyć

Acha no tak,to pewnie dlatego że"kobiety nie lubią seksu"...:O Okropne te kobiety, no naprawdę...takie jakieś dziwne...alle...wiem, wiem,mam!To pewno katoliczki...Taa, moherowe berety, to dlatego. Bo normalne kaobiety to przeciez bardzo lubią być gwałcone, wiadomo.

Dlatego należy zastosowac eutanazję (lub aborcję-wymiennie)wobec wszystkich kobiet.Będzie mnie problemów. To są dziwne istoty, nieprzystosowane kompletnie.Gwałtow nie lubią, bite być nie chcą, coś z nimi jest nie tak.Zlikwidujmy ten gatunek. Kto za-lapka w górę.