Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie empatyczny znajomy

Mój kolega zostawił mnie samej po imprezie w środku nocy :/

Polecane posty

Gość PiesCie
Do " 29,1" no pewnie właśnie z taką się zadaje :D

Gość można się było spodziewać
a gdzie się frustraci podziali :D ?

Gość nie rozumiem za bardzo
piescie, nie wiem czy do dzisiejszych czy nie, ale lubię sobie radzić sama a wcześniejsze myślenie o powrotach nocnych nie boli

Gość 29,1
no blagam cie PiesCie-mezczyzna powinien byc mezczyzna- nawet jesli jej nie lubi powiniem zadbac o jej bezpieczenstwo- to meska powinnosc, nawet w swiecie zwierzat tak jest- istot teoretycznie z malym rozumem- taka meska natura. meska ale jemu daleko do mezczyzny

Gość PiesCie
No i to jest podejście, takie budzą mój szacunek, a nie "wdepnęłam w kałużę, co ja mam biedna teraz zrooobić?"

Gość PiesCie
29,1 Twoja definicja mężczyzny straciła na aktualności. Kobiety się zamieniły, często nie ma już dla kogo być mężczyzną.

Gość barnej
29,1 - ale w świecie zwierząt samice znają swoje miejsce i nie walczą by być płcią jeszcze bardziej uprzywilejowaną niż są, więc Twój wywód chybiony :)

Gość pielegniareczka skoro wisialo
mu czy dotrzesz bezpiecznie do domu, to jakim cudem zostal twoim mezem? nie szanujesz sie w ogole? :O

Ja znam takiego chłopaka dla którego warto być prawdziwą kobietą ;) same ochy i achy o nim tylko można mówić

Gość john wielki
Miękka parówa a nie facet z niego...

19:05 [zgłoś do usunięcia]barnej 29,1 - ale w świecie zwierząt samice znają swoje miejsce i nie walczą by być płcią jeszcze bardziej uprzywilejowaną niż są, więc Twój wywód chybiony x Nie wiem czy zauważyłeś ale nie jesteśmy zwierzętami

Gość anka jedna malutka
Więcej bym na takiego typa nie spojrzała. Facet powinien być facetem a nie jakimś cieniasem bez honoru i manier.

Gość 29,1
wiadomo nie zawsze ale wobec kolezanki nalezalo zachowac sie po mesku. gdyby mnie "kolega" tak potraktowal poskarzyla bym sie braciom- mezczyznom i oni juz by go zycia nauczyli. bracia nie sa idealni tez maja kulture i honor-didamze sa to osoby mlode ponizej 30rzjednak nie sa zniewiesciali

no właśnie, kobiety by chciały zjeść ciastko i mieć ciastko, mi akurat pasuje że baby mają więcej do gadania i mogą być samodzielne bardziej a nie tylko polegać na facecie, ale biorę sobie na łeb tego konsekwencje. ale nie jestem feministką i nie żądam samych przywilejów wiecznie zapominając że coś za nimi idzie

Gość PiesCie
Do " nie rozumiem za bardzo" - takich jak Ty też jest niestety poniżej 2%

ale czy ona leci na tego kolegę? planuje z nim być że musi on spełniać jej wymagania? nie, to jeden z wielu kolegów 29,1 no bosko zamiast powiedzieć w twarz komuś co się o nim myśli to lecisz do braciszków by go postraszyli. jakie to dojrzałe

Gość barnej
można się było spodziewać - a Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość PiesCie
Szlag by mnie trafił, gdybym musiał wiecznie zastanawiać się, czy moja kobieta da radę wyjść do sklepu i wrócić sama, albo nie potrafiła czegoś zaplanować z wyprzedzeniem. Po prostu bym sobie takiej nie wziął, bałbym się takiej samej w domu zostawić w przypadku jakichś wyjazdów służbowych. Gorzej, jak z dzieckiem.

Gość Andrzej 33..
do nie rozumiem za bardzo: - to nie jest kwestia tego czy ma spełniać jej wymagania, tylko fakt czy jest facetem. A nie jest skoro zachował się jak ciota. tyle w temacie

Gość 29,1
nie latam do braciszkow ale gdybym musiala poleciala bym, oni by go nie styraszyli tylko potraktowali tak jak nalezy go potraktowac. predko nie poszedłby na impreze:D dodam ze bracia nie sa menelami z pod sklepu ani palacymi trawe pod blogiem gowniarzami. to prawdziwi mezczyzni. a to ze cwicza box po pracy to juz inna sprawa- na takich smieciach jak kolega autorki mysle ze chetnie by potrenowali;D

Gość PiesCie
Uważasz, że to on powinien odpowiadać za jej bezmyślność? na 30 różnych sposobów można było problem bezpiecznego transportu do domu rozwiązać.

a dlaczego z góry zakładacie że ona zachowywała się jak kobieta? (w ogóle jakie są kryteria? ) PiesCie, ludzie są dość różnorodni wiec większość trafi w końcu na kogoś kto mu pasuje, a Ty widać nie lubisz prawdziwych kobiet którymi trzeba się opiekować ;)

Gość PiesCie
"29,1" więc tak sobie w życiu radzisz? życzę Ci więc aby kiedyś trafili z Twojej inicjatywy na kogoś z bronią i żeby z Twojej winy coś im się stało. Taki bonus ode mnie za promowanie agresji.

Gość .?....
29 trenują boks? Lepiej ładne wyroki by dostali tam takie cwaniaczki jak twoi bracia po mydło schylić się boją, i dobrze po co nie winnego bili

29,1, rozumiem swoimi wypowiedziami pokazujesz jak ta kobiecość prawdziwa ma wyglądać? czyli facet ma być silny i dawać w mordę oraz opiekować bezradną kobietką. fajnie

*kobiecość i męskosć

Gość PiesCie
No nie lubię, gdybym chciał się kimś bez przerwy opiekować, przygarnąłbym sobie psa bez łapy. Związek to partnerstwo, dążenie razem do wspólnych celów z równym zaangażowaniem. Do tego potrzeba kogoś choć w minimalnym stopniu zaradnego.

19:23 [zgłoś do usunięcia].?.... 29 trenują boks? Lepiej ładne wyroki by dostali tam takie cwaniaczki jak twoi bracia po mydło schylić się boją, i dobrze po co nie winnego bili x Takiemu się należy ;) boks jak każdy sport :p

@ 29,1 ­ Czyli, jak ktoś nie dziala po twoejej myśli nasyłasz na niego bandytów? Ja pierdolę... ­ I ta dresiara uważa się za kobietę, dla której warto byś dżentelmenem? ­ Jeszcze raz: ja pierdolę... ­