Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie empatyczny znajomy

Mój kolega zostawił mnie samej po imprezie w środku nocy :/

Polecane posty

Gość nie rozumiem za bardzo
Aha, czyli obowiązkiem mężczyzny jest latanie po nocy np. z agresywnymi i przeklinającymi prostaczkami po całym mieście? Baby nie obowiązuje zachowywanie się ale faceta już tak?

Gość opanujcie sie z lekka
a skad wniosek, ze autorka byla agresywna i przeklinala? strasznie tu wszyscy fantazjuja i demonizuja zwykly fakt ludzkiej pomocy, i wielkiego poswiecenia naprawde nikt nie oczekuje, zluzujcie poslady :D

Gość 29,1
wiesz dla tej ukrainki 1500 to majatek dla polek dziadowa za ktora nie oplaca sie zabijac

"Problemem jest to ze pewne kobiety maja w dupie to ze facet sie stara chocby nie wiem jaki byl. Ot podbudowal jej EGO." ­ Jak ja sobie przypominam gdy to wychodziłem z siebie i stawałem obok aby tylko dziewczynę zadowolić a potem kopniak w dupsko to mnie do dziś skręca w środku. I nie mówię tu o banalnym odprowadzaniu. ­ "Aha, czyli obowiązkiem mężczyzny jest latanie po nocy np. z agresywnymi i przeklinającymi prostaczkami po całym mieście?" ­ Na studiach nieraz odprowadzałem dziewczyny po nocy. Nie, żeby to było z jakiejś wrodzonej rycerskości itp. bzdur tylko był to jedyny moment gdy mogłem z jakąś pobyć.

Gość ropinchÓttt de cfancisz
.......autorka wykombinowała sobie jakieś plany i zanierzenia ...facet dał w długą bo była nuuuuuuuudna....i sobie poszedł...... może dlatego by nie narażać się na babskie pułapki.... tutaj jest problem...... ni ezadziałał jej osobisty urok i czar...jestem nieatrakcyjna....

Darker, bez przesady, szkolila Cie jedna osoba i nie potrafiles zakumac, co masz robic? I rzucasz sie o to, ze caly dzial mial stac nad Toba i paluszkiem pokazywac, co w danym momencie masz kliknac? albo jeszcze odwalac robote za Ciebie? a moze po prostu sie nie nadawales do pracy, skoro tak zle Ci szlo, hmm? Wybacz, ze niektorzy reprezentuja soba cos wiecej i moga pracowac umyslowo, a nie przy lopacie, moj Ty niepasozycie :D

"wiesz dla tej ukrainki 1500 to majatek dla polek dziadowa za ktora nie oplaca sie zabijac" ­ Oj, to był dział eksportu w pewnej znanej firmie i tam wyciągała ok. 10.000 tys. brutto

...znam zdoświadczenia Ukrainki są sto razy bardziej ok ....niż cwane Polki..

To po prostu nie jest mężczyzna tylko jakiś gówniarz, no tak "bo zimno" :D Odprowadzanie dziewczyny czy koleżanki po nocy to nie jest jakieś super poświęcenie. Tak po prostu powinno być, tego wymaga kultura

Po tym poznaje się damę czy dżentelmena, że są w stanie poradzić sobie sami. Zważcie: dama ongiś sama przyjeżdżała karocą, kurtyzana dorożką, a tylko najtańsza murwa szlusowała z buta ;). ­ Dlatego też wychodzę gdy mnie na to stać: wtedy i wypić mogę jeśli mam ochotę, i postawić komu (na co rzadziej mam ochotę) i zawsze wracam sam na nikogo się nie oglądając. Jeśli zaś mię nie stać to nie czepiam się cudzego rękawa, ani ni wyklinam, że mię kto na krzywy ryj nie częstuje - po prostu nie idę. ­ Pełno takich pół-kretynek, które wychodząc na dyskotekę liczą że znajdą sponsora-dżentelmena co będzie szastał pieniędzmi na prawa i lewo niczego nie oczekując w zamian. T typowa, tak zwana, kobieta 3 fazowa z przesunięciem (dla nie wtajemniczonych: dama w kuchni, kuchta w łóżku i murwa w gościach).

Gość hahahahahaaaaaaaa
"Nie, żeby to było z jakiejś wrodzonej rycerskości itp. bzdur tylko był to jedyny moment gdy mogłem z jakąś pobyć." muahahahah, jaka ciota :D co za nieudacznik :D już wiadomo, czemu jad sączysz na kobietki :D ZOSTAŁEŚ PERMANENTNIE ZAKLASYFIKOWANY JAKO PRZYJACIÓŁA Z PENISEM :D ahahahahah

"Darker, bez przesady, szkolila Cie jedna osoba i nie potrafiles zakumac, co masz robic? " A gdzie ja pisałem, że nie wiedziałem co robić? ­ "rzucasz sie o to, ze caly dzial mial stac nad Toba i paluszkiem pokazywac, co w danym momencie masz kliknac? " ­ A gdzie ja się rzucam? Po prostu atmosfera była na zasadzie: my tu rządzimy - i to już na wejściu. One były okropne w stosunku do mnie. Może ty lubisz być traktowana per noga bo masz kredyt na głowie i przymykasz oko ale ja sobie na to nie pozwalam.

Gość hahahahahaaaaaaaa
co do Ukrainki, dla nich polski cieć jest księciem. ich faceci je tłuką, chleją na potegę i są jeszcze większymi burakami niż polacy [cool}

Gość gfjhghfd
Coz wniosek jest taki, jak widac. Facet ma sie poswiecac czy isc sciezka rownouprawnienia? Zastanowcie sie kobiety, bo wszedzie sie mowi o rownouprawnieniu, ale tu dokladniej chodzi o wieksze ustepstwa wobec kobiet, a nie rowne prawa obu plci. Wszedzie slyszy lub tez czyta o odwaznych kobietach ktore sa lepsze od facetow. W porzadku, wiec skad te zale na forum. Biedna istotka nie mogla poradzic sobie? Po tylu ladowaniach w chuja przez laleczki, nie dziwie sie ze faceci zaczeli olewac tez i reszte dziewojek. Zapracowalyscie na to.

"muahahahah, jaka ciota co za nieudacznik już wiadomo, czemu jad sączysz na kobietki ZOSTAŁEŚ PERMANENTNIE ZAKLASYFIKOWANY JAKO PRZYJACIÓŁA Z PENISEM" ­ No. Jak mówiłem o tym jednemu z tych co mnie poskładali w szpitalu po próbie samobójczej to nie chciał uwierzyć. Powiedział, że profesjonalnie podszedłem do tematu ale wolałby mnie już więcej nie widzieć na oczy :D

Nie przesadzałbym z tym Księciem, Ukraina wcale nie taka biedna a i bardziej im się do Rosji opłaca (wg rosyjskiego prawa każdy obywatel państwa należącego ongiś do ZSRR może się przenieść do Rosji). Jeśli chodzi o kobiety, to do polski trafiają najgorsze kocmołuchy z najbiedniejszych regionów.

.......... do hahahahahahah....mieszkałaś mieszkałeś frajerze frajerko kilka lat na Ukrainie?

Gość barnej
Darker, ciota jesteś a nie facet jak nawet tego porządnie nie umiałeś zrobić :)

20:04 [zgłoś do usunięcia]gfjhghfd Coz wniosek jest taki, jak widac. Facet ma sie poswiecac czy isc sciezka rownouprawnienia? X Moim zdaniem to nie ma tu znaczenia tylko to kwestia bycia dżentelmenem

Gość hahahahahaaaaaaaa
Darker, dobra socjotechnika z tym samobójstwem (żeby wywołaćwspółczucie ludzi), ale na mnie to nie działa :classic_cool: Musisz mieć słabą psychę, żeby z powodu laseczek targać się na swoje życie. I tak jesteś do odstrzału, jako kiepski materiał genetyczny: nie dość, że laseczki nie lecą na ciebie, to jeszcze jesteś introwertyczny i masz skłonności depresyjne.

Gość PiesCie
Dżentelmenów to wszystkie wycyckałyście do zera. Temu już ich prawie nie ma

Gość hahahahahaaaaaaaa
nie mieszkałam na ukrainie, ale mam już trzecią ukraińską sprzątaczkę :classic_cool:

PURGA - to rodzaj b silnego zimowego huraganu na Syberii ?

Gość nie rozumiem za bardzo
Szkoda że czytanie moich postów sprawia aż taką trudność. I rozumiem zasadę, napadanie na faceta jest ok mimo, że ma się jedną rzecz, pokazanie sprawy z innej strony o kobiecie mimo jednej rzeczy (wielkiego focha) jest niepotrzebnym fantazjowaniem. nie wiem po co o statystykach, ale proszę. niestety nie ma w napadach rabunkowych bardziej szczegółowych gwałtów sumie 1819 Jeśli chodzi o miejsca zgwałceń, to najczęściej do tego przestępstwa dochodzi w mieszkaniach i domach - odnotowano 740 przestępstw. Inne miejsca, w których doszło do zgwałceń to np. takie: Domki letniskowe 9, ogródki działkowe, altanki - 8 Domy dziecka 3 Domy opieki społecznej 3 Hotel, zajazd 12 Restauracja, pub, bar 7 Sklepy 5 Boisko sportowe 9 Parki, skwery 30 Szkoły 33 Samochód 42, autokar - 5, przystanek komunikacyjny 6, tramwaj - 1 Ścieżka rekreacyjna 20 Ulica 195, droga - 7 Szpital, sanatorium, przychodnia 7 Komórka, piwnica, strych 16 Las 87 Pole, łąka, pastwisko 41 Teren budowy 3 przestępstwa rozbójnicze w 2009 roku odnotowano 17 974 takie przestępstwa nawet przy maksymalnej ilości gwałtów napadów jest więcej, a większość gwałtów to nie są lansowane w mediach gwałty na ulicy. xxxx Ja swoje zdanie wyraziłam dość jasno jeśli chodzi o zwykłego kolegę, i ja nie mam w życiu problemów z uprzejmością nawet wobec obcych, ale TO NIE JEST NICZYJ OBOWIĄZEK.

Gość gfhjmnvbbxc
- Jest pan aresztowany!!! Wszystko co pan od tej pory powie, może być użyte przeciwko panu!!! - Gołe, napalone, osiemnastoletnie, azjatyckie nimfomanki!!!

"Darker, dobra socjotechnika z tym samobójstwem (żeby wywołaćwspółczucie ludzi), ale na mnie to nie działa" ­ A jakie ty mi współczucie możesz zaoferować przez kabel? :D ­ "Musisz mieć słabą psychę, żeby z powodu laseczek targać się na swoje życie." ­ To była seria drobnych wydarzeń i w końcu czara goryczy się przelała. ­ "nie dość, że laseczki nie lecą na ciebie, to jeszcze jesteś introwertyczny i masz skłonności depresyjne." ­ Ale gdybym był przystojniak to wtedy byłbym mroczny i tajemniczy :D Ja wiem, że lepiej nie będzie i od tej pory to równia pochyła dla mnie.

Gość hahahahahaaaaaaaa
Dark, idź do psychiatry po SSRI, a potem na terapię. Dalej masz depresję :O

wypowiadam sie ostatni raz, bo niektorzy nie potrafia pojac, ze chodzilo o odprowadzenie KOLEZANKI, i nie ma tu nic do rzeczy: feminizm, rownouprawnienie, karoce i dziwki, ani to, czy ktos z forum zostal zle potraktowany przez dziewczyne, do ktorej startowal, albo przez wspolpracownice. Szkoda mojego wysilku na kierowanie slow do mentalnego betonu. To byli znajomi, a odprowadzenie jest w tym przypadku PRZYSLUGA, wyrazeniem dobrej woli wobec KOLEZANKI. Nie jest to proba wejscia pod niczyj pantofel/adoracji/czego sobie jeszcze nie zmyslicie. Po prostu, w NORMALNYCH relacjach kolezenskich niczym dziwnym nie jest to, ze jeden drugiemu pomoze, zwlaszcza, jezeli tak naprawde nie stanowi to najmniejszego problemu, a nie szuka beznadziejnych wymowek i wypina na Ciebie dupe. Wspolczuje Wam, ze nie macie wokol siebie pomocnych osob i kolezenskie przyslugi sa dla Was abstrakcja, a panom, ktorzy tak zaciekle sie pienia, przywolujac blednie przez nich pojmowane haslo 'feminizm', radze sie zastanowic, czy nie polecieliby przypadkiem na byle pierdniecie pierwszego lepszego kumpla, gdyby ten zasygnalizowal 'stary, sluchaj, mam problem'. Mniej hipokryzji, wiecej myslenia, mniej dopowiadania sobie i rzutowania na te sytuacje wlasnych przezyc, wiecej czytania ze zrozumieniem.

Gość mraco pallo1
w Japonii autorko wyśmiano by cię że partner musi odprowadzić do domu. Inna kultura jak byłem miałem z tego niezły ubaw

.......hum..........rozmawiacie najpewniej i dyskusja się toczy wokół czegoś co najprawdopodobniej jest skrzyżowaniem niewymagającej ''pipki'' z mentalnością ,,Bruk'' gł bohaterki Czegoś tam na sukces....