Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie empatyczny znajomy

Mój kolega zostawił mnie samej po imprezie w środku nocy :/

Polecane posty

Gość ropinchÓttt de cfancisz
....rzeczywiście ,,dama,, po prostu wie kiedy przyjść ,jak się zachować i kiedy i jak wyjść by są osobą nie czynić problemu....

Gość opanujcie sie z lekka
jednak nie wytrzymam, bo glupota niektorych osob bije wszelkie rekordy i az sie prosi o komentarz, moze cos zadzwoni w pustej lepetynie - nie rozumiem za bardzo - a czy na kobiete nie mozna napasc? Gdzie masz napisane, ze w tych wszystkich napadach ofiarami byli mezczyzni? A czy kobiety nie mozna zaciagnac ze srodka ulicy w jakiejs miejsce i tam jej zgwalcic? Mysl! I nie chodzi o zadne 'wymaganie' czegos od kogos, w koncu nikomu nie zabronisz byc burakiem, chodzi o to, ze dla swoich kolegow, kolezanek, przyjaciol itd. nie powinnas byc obojetna. Jesli jestes - to nie sa to zadni przyjaciele ani koledzy, proste.

12.01.2013] 20:19 [zgłoś do usunięcia]mraco pallo1 w Japonii autorko wyśmiano by cię że partner musi odprowadzić do domu. Inna kultura jak byłem miałem z tego niezły ubaw x A kogo to obchodzi jak jest w Japonii ? Jesteśmy w Polsce

Istotnie, jesteśmy w Polsce. gdzie większość to buraki, które uważają, że nie wiadomo co im się należy. ­ Czasy już nie te co drzewiej. Większość obyczajów na które się powołują zarówno piszące tu kobietki jak i ołowiane rycerzyki pochodzi z czasów kiedy kobieta była płcią upośledzona prawnie i gospodarczo, przeto na mocy nie pisanego prawa oddawano im przywileje w innej sferze. ­ Czasy się zmieniły, kobiety się zmieniły. Niczego od nich się nie wymaga, a jeszcze mniej większość z nich wymaga od siebie. Czemu więc przykładać starą miarę do nowych czasów? Mężczyzna względem kobiety już nic MIE MUSI. Tylko MOZE. Ci którzy tego nie pojmują będą cierpieć przez całe życie (jak każdy niedostosowany). ­

Gość nie rozumiem za bardzo
ja pisałam o gwałcie i możliwości dostania wpierdol, serio naucz się czytać może w końcu zanim zaczniesz wyzywać, nie o napadzie na obie płcie i nie będę 2 razy się powtarzać skoro ktoś nie skończył podstawówki i ma problemy z czytaniem, bo z moich postów nigdzie nie wynika że przyjaciel zostawia przyjaciółkę w środku nocy i to jest ok. ale no porzucajcie się na facetów skoro macie takie paskudne życie i musicie się na kimś wyżyć.

Gość nie rozumiem za bardzo
miłego toczenia piany nad złem świata🖐️

Gość izablelkaaaaaa.m
wyszło ze ty go odprowadziłas,tacy są teraz faceci

Gość onajednaa
Zgadzam się, że kolega nie miał obowiązku jej odprowadzać ale każdy posiadający choć odrobinę empatii mężczyzna rozumie, że w środku nocy kobieta idąca samotnie jest dużo bardziej narażona na niebezpieczeństwo. Przypomnijcie sobie choćby przypadek tej Iwony Wieczorek, jej też nikt nie odprowadził.

Gość traaaatataaaaaaaasratatta
onajedna - nie ma co przekonywać, teraz takie czasy, że wszyscy wszystkich maja w dupie, a dziewczyny dorobiły się opini szmat itd. Społeczeństwo jest zbyt egoistyczne by cokolwiek zrozumieć a co dopiero dac coś z siebie. Reasumując: nie stresuj się co kto ma do powiedzenia na ten temat, po prostu miej to wszystko w dupie. Niech się wszyscy zajebią!!!

@ Krwawy Edward ­ Ależ absolutnie żaden, jeśli robi się to z życzliwości czy coś. Nie miałbym nic przeciwko odprowadzeniu panny dla której smaliłbym cholewki, ale dla koleżanki? Albo gdyby jakaś babka uważała, że jestem do tego zobligowany, bo... Znamy się? Jestem mężczyzną? Ona ma taki ogląd świata? Przebógl! Baby tutaj mają podbródki zadarte tak wysoko, że się potylica z rzycią styka. ­ Kobiety tutaj wychodzą z założenia, że im się należy. A ja uważam że wcale nie. One uważają że mężczyzna musi, a ja -że może. One uważają, że facet musi obdarzać każdą kobietę szacunkiem - a ja: że na szacunek trzeba zasłużyć niezależnie od płci. Krwawy Edzio chce nabić sobie punktów u sfrustrowanych, samotnych kafeterianek, a mnie moja reputacja jest obojętna. ­ Stać mnie na to by wybierać, miast czekać na bycie wybranym ;) ­

@ Krwawy Edward ­ Ależ absolutnie żaden, jeśli robi się to z życzliwości czy coś. Nie miałbym nic przeciwko odprowadzeniu panny dla której smaliłbym cholewki, ale dla koleżanki? Albo gdyby jakaś babka uważała, że jestem do tego zobligowany, bo... Znamy się? Jestem mężczyzną? Ona ma taki ogląd świata? Przebógl! Baby tutaj mają podbródki zadarte tak wysoko, że się potylica z rzycią styka. ­ Kobiety tutaj wychodzą z założenia, że im się należy. A ja uważam że wcale nie. One uważają że mężczyzna musi, a ja -że może. One uważają, że facet musi obdarzać każdą kobietę szacunkiem - a ja: że na szacunek trzeba zasłużyć niezależnie od płci. Krwawy Edzio chce nabić sobie punktów u sfrustrowanych, samotnych kafeterianek, a mnie moja reputacja jest obojętna. ­ Stać mnie na to by wybierać, miast czekać na bycie wybranym ;) ­

Kurde balans programiści php na o2 są chyba na praktykach :?