Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka-1

duzo starszy partner??? jakies plusy?

Polecane posty

Gość studentka-1

Hej, wiekszosc moich kolezanek ma/mialo w czasie studiow partnerow, ktorzy mieli 30-40 lat? czy to juz norma? ostatnio widze ze sporo takich sie mna interesuje w klubach czy innych sytuacjach, a ze od niedawna jestem singielka to sie zastanawiam co nieco ;) co sadzicie?

Gość saska porcelana
szukam spąsora bo tatuś ma zapierdlac na córeczke a ja mam se ugrzec dupe na sloncu

Gość o co cho?
jakie plusy? żadnych Kochana :-)

Sama mam 22 lata i zdecydowanie bardziej wolę mężczyzn 30+ W moim przypadku jest to związane ze specyficzną relacją z ojcem, dlatego szukam oparcia w starszych mężczyznach, przy takich po prostu czuję się bezpieczniej. Dla mnie to zupełnie normalne. I nie jest to związane w żaden sposób z jakąkolwiek formą prostytucji.

Gość studentka-1
nie no, pomijam sponsoring bo u mnie to w gre nie wchodzi. co innego jakis urodzinowy, swiateczny prezent - ale to od kazdego faceta sie nalezy :) jakies inne aspekty?

"nie no, pomijam sponsoring bo u mnie to w gre nie wchodzi. co innego jakis urodzinowy, swiateczny prezent - ale to od kazdego faceta sie nalezy " prezenty sie należą?

Gość gubić -
Jak lubisz być zabawka seksualna to jest plus.

Gość studentka-1
no chyba troszke przesadzacie z tym "sponsoringiem", prezentami czy "zabawka"

Gość iamlynn
dla mnie różnica 5-8 lat jest jak najbardziej na plus

1/ oczekujesz prezentów:O 2/ rozważasz bycie ze starszym facetem jeśli to ma przynieść jakieś korzyści. nieważne czy będą jakieś uczucia albo pociąg. oceniasz na chłodno ewentualne korzyści:O ogarnij się :O

Gość byłem tu i ówdzie i widziałem
W USA i innych krajach zachodnich bardzo często widać na ulicach pary typu kobieta 20+ i facet 30 a nawet 40 + spacerujących z dziećmi. Niektóre młode kobiety wyglądają naprawdę poważnie jak na swój wiek.

Gość lovelitka
na krotko stary moze byc ale uwazaj zeby z takim nie zostac bo póznbiej bedziesz jego opiekunką i bedziesz mu pampersy zmieniac

Gość 34 latek :-)
W tym wieku są same plusy, tzn. nie ma żadnych minusów. Niestety, za 20 lat sytuacja drastycznie się zmieni, co powstrzymuje mnie przed wchodzeniem w bliższe relacje z młodymi dzierlatkami ;)

Gość videoclip
I co się dziwić później pedofilii jak dziewczyna lat 20+ jest z facetem 30+ to z kim ma się wiązać chłopak 20+ z 15/16 latkami albo młodszymi?

Gość 34 latek :-)
W tym wieku są same plusy, tzn. nie ma żadnych minusów. Niestety, za 20 lat sytuacja drastycznie się zmieni, co powstrzymuje mnie przed wchodzeniem w bliższe relacje z młodymi dzierlatkami ;)

Nie widzę żadnych plusów, przy dużej różnicy wieku to jest też duża różnica w postrzeganiu świata. Jakie priorytety ma 20- latka jakie 40-latek? Zupełnie odmienne. Oczywiście są wyjątki, jednak na dłuższą metę myślę, że taki związek nie ma szans.

Gość vioghjhvghujio 34! i..?
same pozytywy

Gość zamioculcas
Dla nierozwiniętego 40-latka będziesz atrakcyjna i vice versa. Będzie się czuł przy Tobie jak wszystkowiedzący pan i władca, a Ty będziesz miała swojego tatusia;).

Gość singielka_po 30tce
10 lat różnicy to moim zdaniem max bo sama znam takie pary.

Gość studentka-1
a sprobuje :) co mi tam ;)

Nie widzę żadnych plusów - różnica pokoleń, poza tym będąc młodą osobą nie będzie się miało żadnego posłuchu u starego faceta który z jakiegoś powodu z kobietami w swoim wieku dogadać się nie mógł.

Gość mam też takie znajome i siłą
rzeczy facet który zarabia, ma często już własne mieszkanie, samochód nieraz stawia coś biednej studentce co dostaje od rodziców pieniądze, ewentualnie sama grosze dorobi.więc komu oczy chcecie mydlić? facet będzie chciał pojechać na weekend w góry i co nie pojedziecie bo WY nie macie kasy?:D będzie chciał zabrać na elegancką kolację firmową, wiadomo wyglądać jako ozdoba musicie olśniewająco i sukienka super potrzebna. kto ją kupi?:D

Gość mam też takie znajome i siłą
i dla mnie różnica koło 10lat jest ok, ale gdy dziewczyna dojrzalsza na swój wiek a facet serio ma umysłowo te 30

20 i 40 to juz przesada... Nie znam realii polskich studiow wiec sie nie moge wypowiadac. Nie wiesz jakiego typu to sa zwiazki twoich kolezanek-moze byc to typowy sponsoring lub zwykly zwiazek.

Gość psiaki psiaki psiaki
ja mam partnere starszego o 19 lat i powiem ci,ze po 10 latach róznice staja się tak znaczące,że myslę o rozstaniu. to dla mnie powli robi się stary dziad(mimo ze go kocham),w łozku nam siada. ja jeszcze jestem młoda,inaczej bym chciała spędzać zycie.