Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan A.

Moja Córka mnie nienawidzi.

Polecane posty

Gość Pan A.

Byłem alkoholikiem. Straciłam żonę, oraz swoją córkę 6 lat temu. Nie byłem dobrym mężem, ojcem. Zdarzało mi się bić żonę i córkę. Żona się ze mną rozwiodła, a córka mnie znienawidziła. Przez tamte lata, nic sobie z tego nie robiłem ale postanowiłem z tym skończyć, wyjść z tego. Zrozumiałem swój błąd. Najbardziej żal mi mojego dziecka, nie było mnie przy niej gdy chorowała, nie jeździliśmy na wakacje, nie było mnie na świętach, na jej urodzinach, na 18-stce którą miała w tamtym roku. Nie wiem czy mam szansę to naprawić bo córka mnie nienawidzi, sama mi to powiedziała, jestem dla niej przykrym wspomnieniem, lepiej jej było bezemnie, a na miano ojca bardziej zasługuje nowy facet mamy niż ja. Nie chce mnie widzieć, nie istnieje dla niej. Czy mogę to jeszcze naprawić?

musisz jakoś udowodnić że się zmieniłeś,:) choć ona na pewno czuje się bardzo skrzywdzona:( nie trać nadziei:)

Gość jakbym miała takiego ojca
w życiu bym mu nie wybaczyła :(

Gość Pan A.
Ona teraz ma 20lat, własny biznes, mnóstwo znajomych, szkoda,że nie ma mnie w jej życiu, poznałbym jej koleżanki, konkubent ex żony to bogacz, zasponsorwał mojej córce studia i biznes, moja ex siedzi w domu całymi dniami, podróżują w ezgotyczne kraje...

Gość Pan A.
Nie wiem jak mam to zrobić ponieważ ona nie chce mi poświęcić ani chwili, nie chce nawet ze mną rozmawiać.

Gość Pan A.
23:57 - podszywacz.

Gość herbu_zielona_pietruszka
nie byles alkoholikiem tylko JESTES ALKOHOLIKIEM alkoholizm to przypadlosc jaka ma się do końca życia to raz dwa - naprawić można wszystko, a przynajmniej mozna sprobować co oczywiscie nie znaczy ze ci sie uda. ale na pewno nie zrobisz tego napruty jak meserszmit

Gość Pan A.
Podszywaczu, w tamtym roku skończyła 18lat, więc jakim cudem nagle ma 20?

Gość córka jest dorosla
już i już nie potrzebuje tatusia daj jej spokój

Gość kawusia0156
miala urodziny w marcu, wiec prawie 2 lata minely

Gość Pan A.
Ale to moja córka, zależy mi na niej. Przykro mi, że ona darzy wierzysz uczuciem obcego faceta niż mnie.

córka jest dorosla już i już nie potrzebuje tatusia daj jej spokój a skąd ty to wiesz?

Gość Pan A.
Miała 18 urodziny w maju 2012, więc jak dwa lat?

na pewno coś da się zrobić, przynajmniej musisz spróbować ale nie możesz też naciskać

Gość Tłustypulpet
Spróboj. Jak tego nie zrobisz będziesz żałował. Moze juz Ci wybaczyla.

Gość córka jest dorosla
bo mam takiego samego ojca i wiem co córka autora czuje

Gość zaniepokojonaaa5464
nowy facet jej nie bije, daje jej wszystko, czemu ma cie kochac? dales tylko plemnika na jej poczet i nicwiecej, chlałeś biłeś ją i matkę, powiem ci coś, jakbym ja miała takiego ojca to bym go zayebała! moj ojciec czesto mnie bił, ale rosłam, rosłam i go przerosłam, zaczęłam pakowac na siłowni, jak raz mnie uderzył to mu tak oddałam że sie prawie przewrócił, teraz nie krzywdzi fizycznie mnie ani matki, twoja corka jak cie spotka i jest wysoka to pewnie też ci spuści łomot, a jak nie sama to jej koledzy i konkubent matki, daj jej święty spokoj, może zrob sobie nowe dziecko i je szanuj albo lepiej nie.

Gość stunurs
możesz spróbować ja bym nie wybaczyła..

Gość Pan A.
No właśnie nie wiem co mogę zrobić bo ona nie daje mi szansy i nie jest dla mnie miła. Z jeden strony się jej nie dziwię. Zaprosiłem ją na obiad do restauracji żeby porozmawiać ale mnie wyśmiała i stwierdziła, że nie pójdzie bo nie chce być pobita przy okazji albo nie wiadomo co jeszcze..

Gość nadia123333
Nie słuchaj durniów z kafe... Walcz o swoje dziecko do końca!!! Skrzywdziłeś Ją i dlatego Cię ''nienawidzi''... Zrób wszystko by wiedziała,że bardzo Ją kochasz i jest dla Ciebie najważniejsza....

Gość ,.9
facetowi ktory bije kobiete tez bym chetnie wpierdolila

zachowuje się tak, bo skąd ma wiedzieć, że się zmieniłeś?:(

Gość no, nie mogę
staremu dziadowi przypomnialo sie ze ma dziecko i dziwi sie ze woli przyszywanego ojca niż rodzonego. A co oprócz wstydu, nerwów i wiecznego stresu jej dałeś? Teraz mansz wyrzujty sumienia??? Ja na pewno bym cie nie przyjeła, ale próbuj, może ona jest inna nikż ja.

Gość Pan A.
Ale nie wiem co mam zrobić skoro ona nie daje mi szansy.

córka jest dorosla bo mam takiego samego ojca i wiem co córka autora czuje masz to jedynie nasrane we łbie - ty wiesz co TY CZUJESZ, ale NIE JESTEŚ NIĄ więc roszczenie sobie prawa do takich twierdzeń jest objawem krańcowego tupetu i braku wyobraźni

Gość no, nie mogę
sory za literowkę, ale to z pośpiechu

nawiasem mówiąc polecam terapię DDA tam znajdziesz te brakujące ci fragmenty osobowości które schowałaś przed samą sobą

Gość Pan A.
Boli mnie to bo z żoną mogło mi się nie ułożyć ale to co zrobiłem córce..

Gość daj jej spokj
nie bylo cie przy niej wtedy moze cie nie byc teraz.

Gość córka jest dorosla
herbu_zielona_pietruszka nasrane we łbie to ty masz i nie obrażaj mnie bo ja tu nikogo nie obrażam nie wiesz co to ojciec alkoholik więc się nie odzywaj