Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan A.

Moja Córka mnie nienawidzi.

Polecane posty

Gość dobrze ze gardzi toba
gratulacje dla jej matki ze od ciebie odeszla i nie skazala siebie i corki na przegranie życia, moja rada: daj im spokoj a ty whefid nie zgrywaj moralnej wrozki itp nie mialas ojca kotry cie bil i ponizal to sie nie wypowiadaj

a co ja takiego powiedziałam?:O pochwaliłam za przeszłość? wtf

Gość no, nie mogę
Mój ojciec też był pijakiem i pieprzonym despotą. Jakoś póżniej mnie wc ale nie wzruszało że niby sie zmienił i chciał poprawy stosunków. Za dużo zniszczył w naszej rodzinie zebym mu darowała. Nie raz wmawiałam sobie ze to tylko wódka, że to mój ojciec - nic nie pomoglo. Dostał to na co pracowal przez cale moje dzieciństwo i młodość. KJażdy ma swój rozum żeby wiedział kiedy robi krzywdę drugiej, na dodatek bliskiej osobie. A ciebie szlag chce trafic ze ona woli obcego faceta niż ciebie - dobrze ci tak, zasłuzyleś na to!

Gość DARIA_xD
Ja chciałabym utrzymywać kontakt z biologicznym ojcem, o ile naprawdę by nie pił. Kochać bym go nie potrafiła chyba. Też miałam kiedyś takiego ojca.

Gość no, nie mogę
Mój ojciec też był pijakiem i pieprzonym despotą. Jakoś póżniej mnie wc ale nie wzruszało że niby sie zmienił i chciał poprawy stosunków. Za dużo zniszczył w naszej rodzinie zebym mu darowała. Nie raz wmawiałam sobie ze to tylko wódka, że to mój ojciec - nic nie pomoglo. Dostał to na co pracowal przez cale moje dzieciństwo i młodość. KJażdy ma swój rozum żeby wiedział kiedy robi krzywdę drugiej, na dodatek bliskiej osobie. A ciebie szlag chce trafic ze ona woli obcego faceta niż ciebie - dobrze ci tak, zasłuzyleś na to!

Gość nadia123333
Staraj się nadal!!!! Niech to się stanie celem Twojego życia!!! Nigdy nie rezygnuj!!! Wierz mi ,że kiedyś zrozumie... Nie przestawaj o Nią zabiegać!!!! Wiem ,że będzie sił brakowaś ale walcz do samego końca!!!! Jeśli naprawde jest dla Ciebie ważna WYGRASZ!!!!

Gość KOkakolalo
też miałam ojca alkoholika, jeszcze żyje, ale jak go przypadkiem spotykam na mieście to jest mi wstyd że jest moim ojcem, że zmarnował mi dzieciństwo, tym że go nie było kiedy był potrzebny. Więc nie mam ojca, to był tylko dawca spermy. Nie dziwię się, że córka Cię nie chce znać. Jak się zmieniłeś to zajmij się swoim życiem, od nowa coś zbuduj może. Po latach męczarni z agresywnym niezrównoważonym nałogowcem trudno o chęć dalszej znajomości, a co dopiero mowić o nazywaniu kogoś ojcem. Czasami na zmianę jest za późno. Co nie zmienia faktu że sobie możesz próbować... ale jakby 'mój' dawca się teraz odezwał 'zmieniony' to bym mu nie wierzyła i kazała spadać, mówiąc, że trzeba było mysleć o rodzinie wcześniej a nie o vodce

mi sie wydaje że nawet jak nigdy nie będzie chciała Cię znać to będziesz miał chociaż pewność że zrobiłeś wszystko i jeśli ona nie chcąc Cię znać czuję się szczęśliwsza, to powinno Cię to pocieszyć jeśli NAPRAWDĘ ją kochasz a nie robisz tego z rodzicielskiego egoizmu czy Ty chodziłeś na jakąś terapię w związku z walką z uzależnieniem? może terapeuta coś by Ci doradził

Gość herbu_zielona_pietruszka
córka jest dorosla herbu_zielona_pietruszka nasrane we łbie to ty masz i nie obrażaj mnie bo ja tu nikogo nie obrażam nie wiesz co to ojciec alkoholik więc się nie odzywaj łyknij nerwosolu panna skąd wiesz że nie wiem?

Gość Pan A.
Pewnie, że jest mi przykro, że kocha obcego faceta, że traktuje go jak tatę, przyjaciela, a do mnie zwraca się na ty lub gorzej. W święta zadzwoniłem złożyć jej życzenia to nawet w święta nie była miła.. :o

Gość Mig-mik/
Odezwały się w większości młode osoby (tak się domyślam ze stylu wypowiedzi). Jestem starsza i napiszę Ci- Ty już raz się poddałeś. Teraz wyszedłeś na prostą. To bardzo dużo. Niewielu alkoholików "wypływa" na powierzchnię. Napisz do Niej list. Taki od serca. O wszystkim. I miej nadzieję i walcz dla Niej. Jesteś jej potrzebny- tato....

Gość DARIA_xD
Mój żyje,ale nie wiem jak. Może nawet przyrodnie rodzeństwo mam?

Gość córka jest dorosla
herbu_zielona_pietruszka masz problem ? bo chyba problem ma autor i nie kracz już do mnie ok

Gość Pan A.
Tak. Chodziłem na terapię, od prawie roku nie piłem żadnego alkoholu, czasem podczas załamania mam ochotę iść się upić ale tego nie robię bo myślę wtedy o tym co straciłam pijąc, myślę o córce.

Gość nadia 123333
Walcz!!! Choćby Ci miała w twarz pluć !!! Walcz!!!

Gość Pan A.
Też myślałem by napisać jej list tylko czy będzie chciała go odczytać?

Gość Mig-mik/
Wybacz. Wielu tutaj mialo rację. Nie wiem czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego jaką krzywdę zrobiłes swojemu dziecku. I nie dziw się, ze nie jest mila. Dobry znak, ze rozmawia z Toba. Ogarnij sie. Czego oczekujesz od swojego DZIECKA?! To Ty jesteś dorosły i powinienes stanąć na wysokości zadania. Inaczej pisząc- pojmij, ze jesteś dorosły.

Gość KOkakolalo
fajnie, że nie piłeś. Nie popadaj w nałóg nawet jak Ci się nie uda z córką. Spróbuj sam ułożyć sobie życie, dasz świadectwo tego, że się zmieniłeś. To czyny i to kim jesteśmy najbardziej nas opisują, nie to co mówimy... bo gadać to można wszystko

córka jest dorosla herbu_zielona_pietruszka masz problem ? bo chyba problem ma autor i nie kracz już do mnie ok OK. Autor ma problem NA PEWNO ale ty masz wiekszy problem niz on bo on jest już na dnie i zdaje sobie z tego sprawe a ty - pisząc tutaj takie żeczy uprzejmie przywalasz wiosełkiem w łeb autora prubujący choc na chwile wynurzyc sie na powierzchnie

Gość Mig-mik/
Chodzisz na terapie? Większość alkoholików ma taki syndrom, że się nad soba uzala. Oznaką, ze 'trzeźwiejesz" jest świadome branie odpowiedzialności za to jak żyjesz. Trzymam kciuki za Ciebie. A przede wszystkim za córkę- żeby mogła poznać swojego wspaniałego, trzeźwego ojca. Powodzenia:-)

Gość DARIA_xD
Moja mama rozwiodła się z ojcem niemal zaraz po moich narodzinach. Wiem,że zrobiła to dla mnie. Właśnie po to,aby oszczędzić mi tego całego cierpienia.

Gość Pan A.
Rozmową bym nie nazwał tego.. Albo mnie obraża, albo zamknie drzwi przed nosem, nie odbierze telefonu, a jak dzwonię na domowy to odkłada słuchawkę.

Pan A. Rozmową bym nie nazwał tego.. Albo mnie obraża, albo zamknie drzwi przed nosem, nie odbierze telefonu, a jak dzwonię na domowy to odkłada słuchawkę. Jesteś trzeźwy dzwoniąc lub przychodząc?

Gość Pan A.
Tak, chodziłem na terapię. Nie piję już od roku, znalazłem dobrą pracę, zadbałem o siebie, mam w planach remont mieszkania, nauczyłem się gotować.. Moje życie się poprawiło. Brak mi córki. :(

Gość Pan A.
Tak, jestem. Nie piję już od roku.

Gość córka jest dorosla
herbu_zielona_pietruszka zazwyczaj głupim ustępuję i na koniec jak już coś to nie żeczy tylko rzeczy poczytaj trochę słownik i potem dopiero coś napisz bo problem masz duży z pisownią a ode mnie się O D P I E R D O L kapisko ? doczep się teraz kogoś i popisz swoje chore teksty tylko słownik sobie weź a jak masz nadal problem to się P I E R D A L N J I w łeb pisz dalej tępa dzido

Gość pewnie chce
alimenty od corki dla siebie wyciagnac.

Gość no, nie mogę
Zobacz autorze ile dziewczyn i mlodych kobiet ma zniszczoną psychikę przez was kochanych, zapijaczonych tatusiów. N iekiedy jest mi cię szkoda, ale jak wspominam wszystkie imprezy, święta, uroczystosci i ten strach przed ojcem ze znowu się schleje i różnie może być.... Ten wstyd przed rodziną i znajomymi ze robi nas (mame i siostrę) za szmaty bo on pan i władca to zaraz cisnienie mi się podnosi i nie mam dla takich zadnego usprawiedliwienia.

Gość no, nie mogę
Zobacz autorze ile dziewczyn i mlodych kobiet ma zniszczoną psychikę przez was kochanych, zapijaczonych tatusiów. N iekiedy jest mi cię szkoda, ale jak wspominam wszystkie imprezy, święta, uroczystosci i ten strach przed ojcem ze znowu się schleje i różnie może być.... Ten wstyd przed rodziną i znajomymi ze robi nas (mame i siostrę) za szmaty bo on pan i władca to zaraz cisnienie mi się podnosi i nie mam dla takich zadnego usprawiedliwienia.

Gość no, nie mogę
nie wiem dlaczego tekst wychodzi 2x, przepraszam