Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagajmydzieciomistarszym !

Leniuchy przed komputerem - wyślijcie chociaż SMS na WOŚP

Polecane posty

Hej, Wiem, że nie każdemu chce się wychodzić z ciepłego domu.. Może chociaż dorzucimy cegiełkę pomocy wysyłając sms-a o treści serce pod numer 75 565 ? Pozdrawiam !!

Gość sdgdghtrh
Wyślę ale na inną a organizację charytatywną nie mam zamiaru wspierać człowieka który jest za eutanazją i ma skrajnie lewicowe poglądy które są atakiem na ogólno-przyjęte zasady moralne obowiązujące od ponad 1000 lat w Polsce!!!!!!!!!1

Gość dałam 2 zeta
w lidlu przy zakupach

Gość Ja płacę podatki
Płacę podatki i na opiekę zdrowia, która przejada moje składki, więc ile idzie płacić? Z podatków zamiast dać na szpitale, to oni robią przedstawienie dla owsiaka i wożą go samolotami. Nie stać mnie aby pomagać harytatywnie, bo co roku płace kilkadziesiąt tysięcy podatków i zostają mi grosze, które muszę wydać na prywatnych lekarzy jak potrzebuję opieki medycznej , a Owsiak nie pracuje a sobie wille buduje. Chce aby służba zdrowia była prywatna, wtedy nie będzie kolejek a szpitale będą nowoczesne i wyposażone, ludzie dostaną wtedy prawdziwą opiekę, no i dużo taniej niż dziś, bo i też będą bogatsi, jak nie bedą płacić tysiące złotych podatków każdego roku , na to, aby Owsiak mógł zrobić sobie imprezę za podatki ludzi, Imprezy która kosztuje więcej niż zebranie tych groszy od ludzi.

Gość Fikkumikku
a po co mam wysyłać komuś kto pracuje 1 dzień w roku i ma full kasy ,

Bardzo szkoda, że kilka złotych jest dla Was warte więcej niż życie innych ludzi... Wyślijcie na jakąkolwiek, ale chłodno nawet patrząć każdy kiedyś był dzieckiem i każdy kiedyś będzie starcem.. Nawet jeżeli Owsiak dostałby pokaźny procent, z kwoty którą zebrał, ofiarował życie innym.

Gość fidelidu
Ja płacę podatki - racja

Gość Fikkumikku
bardzo szkoda , że nas nie zrozumiałaś !

Gość bo dla mnie nie liczy sie
zycie innych ludzi. Zalezy mi tylko na wlasnym reszta moze umrzec

Owsiak pracuje cały rok, fakt nie tylko organizując WOŚP, ale nikt nie pracuje za darmo, ludzie nie bądźcie tacy zawistni. Pomóżcie innym, nie tylko pisząc, ale i działając !

Szkoda Wam 2 zł na WOSP. To dajcie na fundacje Jolki Kwaśniewskiej. Komu ona pomogła???? Może wam pomoże...

Gość Ja płacę podatki
pomagajmydzieciomistarszym !-Mówisz jak ksiądź, który pozbiera kasę i mówi ile to zrobił dla ludzi.... Owisiak nienawidzi kościoła, a kościół owsiaka, zarówno księża jak i Owsiak żyją z żebrania. żyją z tego co ludzie wypracują ciężką pracą. Wiec są dla siebie konkurencją, a konkurencja się nie nawidzi, dlatego Owsiak nienawidzi kościoła a kościół jego. a ludzie to idioci i płacą jednym i drugim nierobom.

Każdy płaci podatki i każdy chciałby ale Państwo zarządzało nimi tak,aby ludzie czuli się bezpieczni i mogli liczyć na pomoc. ALE w naszym kraju tak nie jest !! I przez to mamy skazać dzieci na śmierć ?? Ludzie to tylko 6 zł, które wyrzucacie codziennie do kosza marnując jedzenie i rzeczy..

A dlaczego nie krytykujecie czerwony krzyż, który zbiera ok 5 x więcej ile Owsiak.. Ile oni zrobili dla ludzi starszych, którzy wpłacają tam grube miliony.. Nie gadam jak ksiądz, jestem ateistką, ale mam ludzkie odruchy i mimo, że Owsiak zgarnia za to kasę, zrobił więcej niż cały kościł razem wzięty !

Gość sdgdghtrh
Mów za siebie ja jedzenia nie wyrzucam!! jak mi chleb sczerstwieje to robię sobie grzanki! "Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba. Podnoszą z ziemi przez uszanowanie. Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... ".

Gość ta cala zabawa
więcej kosztuje miasta i ich budżety na opłacenie strażników , policji , lotników fruwających z Owsiakiem , paliwa , niż to wszystko warte . wystarczyłoby te pieniądze po prostu wpłacić na sprzęt bez akcji - i tak byłoby więcej zresztą takie akcje raczej wiosną powinny być organizowane, bo przy tej pogodzie rodzice wydadzą jeszcze raz tyle na leczenie przeziębionych , wymarzniętych i chorych jutro dzieci . zresztą 60 % idzie na sprzęt , reszta na koszty i Woodstock

Gość Ja płacę podatki
pomagajmydzieciomistarszym !-Mów za siebie, bo ja niczego nie marnuje, bo ciężko haruje i nie stać mnie na marnowanie czegokolwiek. W polsce jest bieda, bo rządza tacy jak Owsiak, czyli lewacy, socjaliści i inni bandyci. Oni nakładają wysokie podatki, biurokrację itp, potem tą kasę przewalą i nie ma. Robią to samo co robi Owsiak, uważa siebie za boga, lata samolotami na koszt państwa, buduje sobie ogromne wille w Warszawie, zatrudnia całą swoją rodzinę w fundacji o płaci im ogromne wynagrodzenia. A potem robi z ciebie wielkiego pajaca i dobrodzieja, gdyby Owsiak chciał aby szpitale wyszły z biedy, to by był za prawicą i za prywatną służbą zdrowia, ale wtedy by nie zarobił, bo lewacy lubią na biedzie zarabiać.

Ludzie, ale nie o to chodzi.. Czy wy naprawdę jesteście tacy zimni i bez odrobiny empatii.. Tu chodzi dzieci i starsze osoby, nie ma im kto pomóc, bo na Państwo nie możemy liczyć.

Gość dsfdwsfd
Jakim prawem przywłaszczył sobie słowo "świątecznej"?? a co taki ateista lub jakiś Hare Kryshna ma wspólnego ze świętami,świętością???

Gość Ja płacę podatki
pomagajmydzieciomistarszym !- Tu nikt nie krytykuje fundacji, bo nie o to chodzi, twoja kasa i rób z nią co chcesz. Tu krytykuje się to, że pieniadze podatników rozdaje się prywatnym fundacjom, założonej przez komunistę. Słyszałaś kiedyś żeby akcje czerwonego krzyża były finasowane przez państwo? Albo żeby sprzedać świec caritasu było organizowane przez państwo? Niech owsiak robi co chce, ale niech sobie takie akcje finasuje z swojej kasy, a nie że jest to robione z kasy podatników, gdzie to więcej kosztuje podatników, niż zebrany koszt z tej akcji.

Gość jhkl;kasia:P
pierdole WOŚP , i tego półgłupa owsika,ktory żyje za waszą kasę naiwniaki

No tak.. Lepiej nic nie robić, niech każdy sobie sam rzepkę skrobie. Dzieci niech umierają w szpitalach, bo nie mają sprzętu lub jest za stary, a stary człowiek niech zdycha bo i tak umrze.. A to w końcu nie mój problem.. Szkoda, myślałam, że są ludzie, którzy poza kasą Owsiaka wierzą, że są z tego i dobre sprawy i rzeczy. Miłego wieczoru.

Gość lofikowa
przez najbliżesz dwa tygodnie wszystko zasrane będzie wośpem.dlaczego taka akcja organizowana jest po świętach? takie cuda powinny dziac się w sezonie,dziecki chętniej chodziliby i zbierali.