Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagajmydzieciomistarszym !

Leniuchy przed komputerem - wyślijcie chociaż SMS na WOŚP

Polecane posty

Gość nic nie wysle
sama se wyslij

Gość
A Ty nawiązałeś do Caritasu :)

Maćku rozumiem, że dla Ciebie. Są dostępne na stronie Orkiestry .. Maćku no już odpuść :) Uśmiechnij się i czekamy na linki i info jak możemy pomóc !

Wysłałam i liczę ludzie na więcej :)

Gość Ja płacę podatki
pomagajmydzieciomistarszym !- Ale co tu jest do zrozumienia? W Polsce jest ok 3-4 milionów urzędników, w tym także w wojsku i policji, biurokracja kosztuje nas ogromną kasę, bo to wszystko z podatków finasowane jest. Więc dziś fabryki otwiera się w Chinach a w Europie pozostaje bezrobocie, bo nikt nie chce pracować na podatki. Masz przykład Grarda Depardieu, facet się wkurzył i teraz pojechał do Rosji, więc teraz Rosja zarobi na nim, a Francja straci. Tak samo z firmami, Chiny zarabiają a Europa ma bezrobocie i dziurę budżetową, podobnie zaczyna się dziać w USA odkąd wprowadzono tam socjaizm, to bezrobocie idzie potężnie w górę, a przeciębiorcy amerykańcy uciekają z firmami do Chin. Więc o jakim ty podziale mówisz ?

Gość daukszewiczowa
13.01.2013] 18:22 [zgłoś do usunięcia] pomagajmydzieciomistarszym ! Super ludzie, że pomagacie innym fundacją ! L( Piszcie jakim, może inni się dołączą !! " nie znasz innych oprócz Owsiaka? a sugerujesz, że jesteś lepiej od innych zorientowana. To moja sprawa, a to Forum ni od reklamy.

Twoja, nikt Cie nie zmusza do pomocy innym, skoro sam/a tego nie czujesz. Ale jeżeli komuś pomagasz to się tym podziel, może inni także to zrobią.

Gość Ja płacę podatki
Każdy pomga menelom, cwanakom itp, bo każdy płaci podatek. W polsce możesz nie pracować, możesz się zwolnić i nic nie robić, MOPS ci pomoże i nie umrzesz z głodu ani pod mostem nie wylądujesz, bo MOPS ci da, ale najpierw musi zabrać tym co dziennie harują jak psy.

Gość Blanka44
No i dużymi krokami dochodzimy do 22 fianłu WOŚP. Widząc poniższą dyskujse muszę powiedzieć tylko tyle że uważam iż nawet próba pomocy jest warta uwagi. Uważam że bez WOŚP nie było by lepiej. Osobiście najbardziej podoba mi się forma licytacji rzeczy. Na przykład w tym roku można wylicytować czapeczke Sebastina Vettela z autografem. http://www.tirendo.pl/dzialalnosc-charytatywna/wosp-2014/ Super sprawa a są i inne przedmioty w zależności kto co lubi.