Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora psychika

5 lat zwiazku zostac czy od niej odejsc

Polecane posty

Gość chora psychika

siema ja mam 23 lat i jestesmy z partnerka razem 5 lat mamy 4 letnie dziecko oswiadczylem sie jej ale teraz zaczynam miec watpliwosci coraz czescie drzemy sie ze soba klutnie najczescie powstajace z niczego ostre slowa najczesciej odemnie bo moja psyche czasem nie wytrzymuje staram sie jakis uspokoic ale zadko to cos pomaga czasem zeby niepowiedziec czegos czego nie chce poprostu wychodze . na kilka godziny . zaznacze ze mieszkamy u tesciow wiem ze nie raz ja zawiodlem , niedotrzymalem slowa , ona w moim wieku po liceum z matura . ma stala prace , uczy sie zaocznie ja skonczone gimnazjum . 2 klasy technikum i 2 liceum zaocznego (czyli dno ) pracuje w budowlance raz najczescie na czarno czasem gdy wchodzi na tematy zwiazene z przyszloscia i wlasnym mieszkaniem . wkurwiam sie bo to nie taka prosta sprawa . mamy ruzne podejscie do tego tematu i do wielu innych charakterami tez sie ruznimy kazdy ma swoje racje i nie da sobie nic wytlumaczyc . ale od sylwestra ponoc po alkocholu powiedzialem cos nie milego czego nie pamietami i nie wiem w jakich okolicznosciach to powiedzialem i od jakichs 2 tygodni wogule gadka nam sie nie klei kazdy robic swoje Wiedzac ze jade za granice mogla sie troche opanowac ale nie ona dalej swoje . co do sexu monotona nic szczegulnego czasem jakis przeblysk a tak nic . i nie wiem wiem ze dziecko powinno miec pelna rodzine ale nie bedac razem tez moge byc dobrym ojcem . nie wiem sam mam zrobic jak zostawie czy nie bede zalowal moze cos sie zmieni to jak grac w totka i trafic 6 nie zostawie to bede sie meczyl albo nie tez loteria uczucie niby jest ale czegos brak z jeszcze innej bajki chcial bym czegos innego jakiejs swobody wolnosc braku kontroli . tez nie chce jej zranic i nie wiem czy nie bardziej ja ranie bedac z nia

Gość fikus71
Polska chory kraj, rzuć tą szmatę i uciekaj z europy.

Gość nawet nie musiałeś pisać
że nie masz pokończonych szkół, to widać, słuychać i czuć

Gość chora psychika
dlaczego odrazu szmate . szczeze jest moja pierwsza kobieta z ktura wspolzylem . nigdy nie zdradzielm ona tez

Gość zamioculcas
Nie da się tego czytać:(. Jesteś analfabetą.

Gość zamioculcas
Tak to jest, jak dzieci zakładają rodziny .

Gość chora psychika
a nie pokonczylem szkol bo zamiast do niej chodzic zajmowalem sie dzieckiem i dalem szanse aby ona ukonczyla

Gość muchacece
No zdecydowanie widac braki w wyksztalceniu,bo ortografia katastrofa,ale ok nie o tym.Czy Ty aby na pewno dorosles do roli ojca,maza,glowy rodziny?Czemu Cie to dziwi,ze nie mozecie sie dogadac?Bo zwyczajnie sie nie sluchacie.Ty wcielasz sie w role meczennika,bo zycie okazalo sie zbyt powazne,zeby mu sprostac.Dlaczego nic z tym nie robisz?Najprosciej sie uzalac...wez zacznij w koncu postepowac,jak dojrzaly facet,porozmawiaj z partnerka o Swoich frustracjach i wysluchaj Jej,bo na tym polega doroslosc.Zrob cos w Swoim zyciu,skoncz szkole to i praca moze znajdzie sie lepsza.

Gość chora psychika
nie zakładałem tego tematu po to by każdy czepiał się ortografi , chce jakiejs podpowiedz porady w temacie a nie bez sensowne odpowiedzi

Gość muchacece
Bezsensowne?No to sorry stary,ale chyba rzeczywiscie jestes tepy🖐️

Gość chora psychika
prace mam nawet niezla tyle ze daleko od domu zarabiam jakies 6 tys miesiecznie na szkole trzeba miec czas . sam jestemtego swiadomy ze zjebalem ale do tego wniosku dochodzi sie z wiekiem nie mowie ze jestem menczennikiem i nie uzalam sie nad soba w domu ja zajmuje sie obiadami zakupami dzieckiem .

Gość chora psychika
prace mam nawet niezla tyle ze daleko od domu zarabiam jakies 6 tys miesiecznie na szkole trzeba miec czas . sam jestemtego swiadomy ze zjebalem ale do tego wniosku dochodzi sie z wiekiem nie mowie ze jestem menczennikiem i nie uzalam sie nad soba w domu ja zajmuje sie obiadami zakupami dzieckiem .

Gość muchacece
Dobre rady zawsze w cenie i wez Sobie to do serca,bo nie chodzi o dokopanie Tobie,zycie to zrobi samo.Zacznijcie uczestniczyc w Swoim wspolnym zyciu a nie mijac sie.Kazda terapia zaczyna sie od rozmow.Zorganizuj jakas mila kolacje tylko dla Was,zebyscie mogli sie posluchac wzajemnie.Rutyna zabije kazde uczucie.To,ze pomagasz,to dobrze,bo na tym polega zwiazek.Teraz trzeba stawic czolo problemom,spokojnie wszystko przeanalizowac,ale przede wszystkim uczestniczyc i sie wspierac a nie olewac i strzelac fochy,i nie mowie tu tylko o Tobie,bo to sie tyczy Was 2

Gość Niebiessskoooka,,
Dziecko urodzilo sie gdy miałes 19 lat. I to niby ma byc wytłumaczenie ze masz wykształęcenie podstawowe i braki w ortografii? Bo jak dla mnie to jestes po prostu nieodijrzałym dzieciakiem bez zadnych ambicji. Masz dziecko, wiec moze najwyzasza pora zacząc zachowywac sie jak facet bo wcale nie dziwie sie tej dziewczynie ze nie ma o czym wogole z tobą gadac. A jak masz zamiar uciekac od problemow to zrob jej przysluge i odejdz. Młoda, pracującą, wykształcona kobieta na pewno ułozy sobie zycie. A na faceta z wykształceniem podstawowym, robiącego za robola na czarno z wyrokiem alimentacyjnym z pewnoscią czeka tęczowe zycie wolnego kawalera