Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeszuła

Fryzury: jaka fryzura oprócz spiętego na gładko koka ma szansę przetrwać wesele?

Polecane posty

Gość Czeszuła

Mam dość pełną twarz, dlatego nie pasuje mi taki kok. Zastanawiam się jakie fryzury z większą finezją mają szansę przetrwać wesele. Macie swoje typy?

Na pewno nic "majtającego" się przy twarzy. Jeśli loki - to delikatnie podpięte, jeśli grzywka, to dłuższa, spięta za uchem. Ogólnie nic, co po godzinie stanie się "makaronem". Najlepiej porozmawiaj z DOBRĄ fryzjerką, która dopasuje fryzurę do kształtu twarzy i sukienki.

rozpuszczone włosy. prostowane bez loków. polecam. fryzura od poczatku do końca imprezy wyglada tak samo

Gość tez poruszonaaa
pokrec sobie wloski i upnij je wsuwkami na jeden bok ! wyglada super a daje Ci slowo, ze fryzurka da rade cale wesele i nie bedzie Ci przeszkadzac :) ja cala noc szalalam hihi .. tylko duzo wsuwek i lakieru :)

Gość Sucha Frania
A może włosy spięte asymetrycznie? Np niski kucyk obwiązany własnymi włosami spięty asymetrycznie, puszczony po ramieniu?

Czeszuła - pamiętaj, że rozpuszczone włosy, bądź podpięte z jednej strony/kucyk to najgorsze z możliwych rozwiązań. Włosy majtające się przy szyi skracają ją, dodatkowo zaburzając proporcje sylwetki. jeśli Twoim problemem jest tylko pełna twarz, proponuję zajrzeć tutaj: http://www.wyspa-kobiet.pl/pielegnacja/wlosy/82.html

Gość Czeszuła
Yenna, i co wynika z tego linku? Żadna z zaprezentowanych tam fryzur nie przetrwa wesela. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego asymetryczny kucyk jest złym rozwiązaniem?

Czeszuła - chcę Ci pomóc, a ty naskakujesz. Powiedziałam już we wcześniejszym poście, czemu asymetryczny kucyk jest złym rozwiązaniem. Poza tym sądzisz, że on wesele przetrzyma? Link był po to, żebyś trochę pomyślała i zastanowiła się, zebrała informacje, co wolno, a czego nie wolno przy pełnej twarzy. Np. wolno "puszyć" włosy na czubku głowy, asymetryczna grzywka jest jak najbardziej na tak, za to przy twarzy włosy muszą być ulizane. I z takimi informacjami wyszukać fryzurę w necie nie łaska, tylko na ludzi naskakiwać, bo nie podadzą na srebrnej tacy, albo proponują skracające niemiłosiernie szyję kucyki puszczone na ramię, które po godzinie będą wyglądać jak miotła? Proszę bardzo. Nie zapomnij jeszcze o lokach przy twarzy.

Gość do yenna
bo yenna probuje bawic sie w niestylistke i jej nie wychodzi. W zyciu nie dorownasz jej, a twoje proby zaistnienia na forum sa zalosne

Gość Czeszuła
mialam taki kucyk na weselu kuzynki a moje wlosy sa geste i lsniace musisz miec szczote na glowe, ze masz takie doswiadczenia albo pocisz sie (pewnie tez smierdzisz) fuu. Wlosy do rana pieknie wygladaly. Na wesele szukam jednak ciut czegos oryginalniejszego, ale na pewno nie dlatego, ze w kucyku wygladalam jak posklejany strak:o

Gość Czeszuła
Powyższy post nie ja napisałam. O skracanie szyi się nie martwię, bo mam długą. A co do gotowych rozwiązań to tak, myślę, że takich się tu oczekuje - konkretów.

Gość do Yenna
To znajdź cwaniaro fryzurę ślubną według tego co napisałaś. Jednocześnie wytrzymała i z włosami przy twarzy. Good luck!

do yenna - zazdrosna prukwo, Niestylistka odwala kawał dobrej roboty i w życiu jej nie dorównam, więc nawet nie próbuję. A Tobie dupa z zazdrości się skręca, bo ktoś ma swoje zdanie? Gdzie ja niby próbuję na forum zaistnieć? Mam swój wątek? Idź obierać ziemniaki, bo do niczego innego się nie nadajesz, żałosna istoto.

Przestaję się odzywać w tym wątku, bo nie warto. Potraficie objeżdżać ludzi z góry na dół, a z czytaniem ze zrozumieniem macie już problem. Gdzie napisałam, że z włosami przy twarzy? Od początku piszę, że żadna taka fryzura się nie utrzyma! Litości... Czeszuła - powodzenia, może złośliwe koleżanki dadzą Ci konkrety na tacy, good luck:) Żegnam.

Gość azespojechala
wy baby jestescie wstętne. ktos próbuje pomoc, a wy zaraz z morda. do yenna - ty to za to zaistaniałas, że hoho:)

Gość do yenny - fryzjereczki
a tu, proszę bardzo, cytacik "asymetryczna grzywka jest jak najbardziej na tak, za to przy twarzy włosy muszą być ulizane. "

Gość Ewelinaaa567
Ja fryzure slubna robilam w salonie Black Pearl w krakowie przy ul szlak, polecam, bo bylam bardzo zadowolona :D

Gość gość
Dobre pytanie. Koleżanka miał ślub w restauracji Villa Nova na Wilanowie, a tam jest dość śliska podłoga, więc nie mogła tańczyć oberka :) jednak loki odpadają, bo się prostują :) Wymyśl coś asymetrycznego i lekkiego.