mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 NIE WIEM CO ROBIC PRAWDOPODOBNIE MOJA DZIEWCZYNA ZASZLA W CIĄŻE POMOC!CO MOGE ZROBIC JEST 10H PO STOSUNKU GLOWIE SIE CO MM ROBIC CHCE JUTRO ISC DO LEKARZA NIE JESTESMY PELNOLETNI MAM 18 LAT ALE JESZCZE NIE SKONCZONE ONA 17 . PRZYPUSZZCAMY ZE MOGLO DO CZEGOS DOJSC TAK MYSLE , PEKLA NAM GUMKA . CO MOGE ZROBIC ISC JUTRO DO LEKARZA , I JESZCZE JEDNO CZY MOGE SAM ISC DO ZWYKLEGO LEKARZA POMOZE MI ? CZY NIE BARDZO . ZNAJOMI MOWILI MI KIEDYS ZE JAK BEDE MIAL TAKI PROBLEM IDE DO LEKARZA MOWIE JAKA JEST SYTUACJA LEKARZ WYPISUJE MI RECEPTE NA PEWNE TABLETKI . NIE WIEM CO MAM ROBIC PROSZE O POMOC NATYCHMIAST! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a jeszcze jedno czy bede mogl to zalatwic sam bez jakies zgody rodzicow ? ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcyska89 Napisano Styczeń 14, 2013 Umówcie sie na jutro do lekarza. Lekarz przepisie jej tabletki. Tobie chyba nie przepisze. Ona nie musi być pełnoletnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonanoaona Napisano Styczeń 14, 2013 niech twoja dziewczyna idzie do lekarza rodzinnego. powinien wypisac. jak nie to ginekolog ale szybciej jest prywatnie ale trrzeba zaplacic za wizyte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorry ale cię nie rozumiem Napisano Styczeń 14, 2013 jedź z dziwczyną na nocny dyżur ginekologiczny i poproście o tabletkę PO Postinor czy Escapelle. Albo prywatnie do ginekologa. Bo zwykły lekarz na pewno nie przepisze, w NFZ pewnie też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiaazdaa123 Napisano Styczeń 14, 2013 hej Kolego, spokojnie, najpierw to powiedz, czy stusunek byl zakonczony, czy gumka wam pekala w trakcie i czy od razu po peknieciu gumki wyjales penisa. Powiedz rowniez, ktory dzien cyklu miala Twoja dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonanoaona Napisano Styczeń 14, 2013 sam to wątpie. ale jej powinni przepisac bez zgody rodzicow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 20 DZIEN CYKLU MA NIEDLUGO DOSTANIE OKRES MA DOSTAC MOWILA MI ZE ZA 7 DNI MOWI ZE JA BOLI BRZUCH I ZE JEJ TAK BRZUCH ROSNIE ZE TAK MA PRZED OKRESEM A I JEZELI CHPDZI O GUMKE TO PEKLA I JUZ POTEM BEZ GUMKI TROCHE ALE NIC SPERMA SIE NIE WYDZIELALA CALY OBSERWOWALEM ALE BOJE SIE LAMIE GLOWE I NIE WIEM CO ROBIC NIE WIEM JEST 10H PO STOSUNKU GDZIES . TERAZ KURDE SIE DOWIEDZIALEM ZE JAK SIE IDZIE DO GINEKOLOGA TO TRZEBA BYC PELNOLETNIM ALBO MIEC OPIEKUNA A SAM LEKARZ NIE WYPISZE RECEPTY ILE TAKA TABLETKA MOZE KOSZTOWAC WGL ? ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hinduistka Napisano Styczeń 14, 2013 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 przepraszam 22 dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hinduistka Napisano Styczeń 14, 2013 gdzie mieszkacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiaazdaa123 Napisano Styczeń 14, 2013 ehhh jak sie za cos bierze, to trzeba byc za to odpowiedzialnym...po co kontynuowaliscie bez gumki? nie mozna bylo zalozyc nowej? teraz bedzie jeszcze wiekszy wydatek niz paczka gumek... ale do rzeczy, 20 dzien cyklu, to sa dni nieplodne, wiec prawdopodobienstwo jest niewielkie, ale zawsze cos...no kurde sperma nie, ale wiesz co to jest prejakulat? To taki plyn ktory sie wydziela u mezczyz, gdy sa podnieceni i w nim sa sladowe ilosci plemnikow...-.- dziewczyna moze isc sama do ginekologa po ta tabletke nie majac ukonczonych 18 lat i tak jak wyzej kltos napisal, ta tabletka kosztuje 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Śląsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 nie wiesz czy sperma sie wydzielala czy nie? skonczyłes w niej? cos mi tu smierdzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiaazdaa123 Napisano Styczeń 14, 2013 no jeli 22 dzien, to na pewno byly dni nieplodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jyfjukuykk Napisano Styczeń 14, 2013 ale do rzeczy, 20 dzien cyklu, to sa dni nieplodne-skad wniosek, ze to dni nieplodne? kalendarzyk? skad wiesz jak dlugie ma cykle? ona ma 17 lat! jej gospodarka hormonalna nie jest jeszcze w pelni uregulowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 nie skonczylem w niej a jak mi gumka pekla to nie wiem czy wsadzilem czy nie ale cos czuje ze nie bo czulem rpzeszkode jak chcialem wsadzic i mi pekla a tak to caly zcas obserwowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 www.wpadka.pl, tam masz liste lekarzy. jesli prywatnie to wiekszosc wypisze. tabletka escalpelle - ok 60 zł, postinor wycofali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 aha, ja bym nei panikowała zbytnio. niepłodne, nie skonczyles w niej, male szanse. a nie moze 10 godz po stosunku czuć, ze cos sei dzieje(czyt. zostaje zapłodniona ) :) a recepte moze wypisac kazdy lekarz, nie tylko ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdasadddd Napisano Styczeń 14, 2013 nbiech odkreci sluchawke od prysznica, i sie wyplucze w srosku,pooze troche ,. przed stosunike i po stosunku sie to robi by nie zajsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 to mam isc z nia i wszytsko opowiedziec zarejstrowac sie sam i rozmawiac z lekarzem jaka jest sytuacja naprawde mam przypal jak cos odjebalem ale glowa do gory nie lamie sie ; ) mam nadzieje ze jest ok ale na wszelki wypadek lepiej isc i zalatwic to z ta tabletka prawda? jak nie ejstem pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ananan2 Napisano Styczeń 14, 2013 po pierwsze zeby isc do ginekologa sama to wcale nie trzeba mmiec skonczone 18 lat.. ja proponuje zeby twoja dziewczyna poszla jutro do ginekologa i on przepisze jej recepte na ta tabletke PO , przyjmuje sie nia do 72 godzin po stosunku. kosztuje ok 70-90 zl.. lecz trzeba pamietac ze nie zawsze ona zadziala .. np mi nie zadzialala i teraz mam najukochansza coreczke!!! i po tym jak wzielam ta tabletke po i okazalo sie ze nie zadzialala to strasznie sie balam ze mogla ona zaszkodzic dziecku, ale lekarz zapewnil mnie ze nie! mam zdrowa corke ona ma teraz 3 miesiace, ja mam 19 lat i nie wyobrazam sobie teraz by bylo inaczej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonanoaona Napisano Styczeń 14, 2013 ale to ona musi sie zarejestrowac. na Ciebie tego nie przepisza chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 jak macie kase, to dzwon po lekarzach- prywatnych. jak nie, to z dowodem ubezpieczenia do pierwszego lepsezego lekarza w przychodni. nie wiem w jakim miescie jesteś, to moze bym pomogła. Ja sadze ze dzieci z tego nie bedzie, ale jak macie sie denerwowac, to lepiej niech ją weźmie, bo okres ze stresu jej sie przesunie w czesie i dpiero bedziecie mieli stresówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 zaledwie teraz nie jestem przy kasie mam tylko stówę ; / mam nadzieje ze mi starczy ; ) mieszkam w malym miescie ale sa tu z 3 przychodnie a jak ja sie zarejstruje to nie przepisze a moze to sie odbyc bez zadnych brania danych np mojej dziewczyny tak zeby nikt sie nie dowiedzaial ? : // Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicku nie mam Napisano Styczeń 14, 2013 najlepiej zadzwon do przychodni i popros o połaczenie z lekarzem, Wyjasnij co i jak, zapytaj wprost czy przepisze? jak tak, to bez rejestracji moze wejdziesz, miedzy pacjentami, podasz dane dziewczyny- nic sie przeciez nie stanie, rodzice sie nie dowiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ananan2 Napisano Styczeń 14, 2013 przeciez lekarz nie wyjawia wszystkim nawet rodzinie informacji o pacjentce!!! czlowieku, ogarnij sie i sie pospieszcie bo zaniedlugo to sie dowiedza wszyscy ze twoja dziewczyna jest w ciazy, przy tych tabletkach to im pozniej tym gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 KURDE INACZEJ SIE NIE DA TO ONA MUSI SIE ZAREJSTROWAC A ILE WIZYTA U PRYWATNEGO BEDZIE KOSZTOWAC MAM TYLKO 100ZL ; / MUSZE MIEC NA TE TABLETKI I NA WIZYTE WIEC NIE WIEM ; / PROSZE O POMOC WAS NIE ZNAM SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxcc Napisano Styczeń 14, 2013 Ale licz się z tym że lekarz może odmówić wypisania recepty na te tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach