Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_rozkosz

wyglądam jak dziecko!

Polecane posty

Mam rocznikowo 18 lat a wyglądam na dużo mniej niż mam. Sama mama mi mowi,ze wyglądam na lat 15 albo mniej. Raz weszlam z przyjaciolka do klubu to nas nie wpuścili bo ochroniarz stwierdzil,że mam 13 lat to naprawde nie jest mile .. mam 156 cm wzrostu i jestem drobniutka.. nawet z mocnym makijażem wyglądam młodziutko .. Mialam farbowane wlosy na wszystkie kolory i scinane by sprawdzic czy to mnie moze postarzy i nic hehe.. nawet buty na obcasie nic nie zmeniaja.. co mam zrobić żeby wyglądac jak kobieta a nie jak dziecko ..?

Gość ranny ptak
Wydaje mi się że pozostaje ci trochę jeszcze poczekać

Gość Nie śpiący he he
ogar sie ladacznico :] siebie nie yja nie zmienisz.

Tez tak mam,do dzisiaj nie moge sobie kupic paczki papierosow bez dowodu....a mam 26 lat ! Ale mi to odpowiada,trzeba to widziec z pozytywnej strony,za to z czterdziestka bede wygladala na 20! :P

Gość sajonara
chwilę temu pisałaś jak to ciebie kompleksy rujnują. nudzisz się, dziewczynko?

Gość je tu kto
Jeszcze zatesknisz za ta znienawidzona młodością, wspomnisz moje słowa

Gość kama8726
Ubieraj sie inaczej w sensie marynarki,zakiety z bialym topem do jeansow plus szpilki wyglada to naprawde super, nie nos bluzek z jakimis kolorowymi nadrukami typu sexy girls itp bo takie bluzki nosza tylko malolaty nos tylko jednokolorowe topy jak juz.

ciesz sie, lepie wygladac mlodziej niz starzej - mi tez mowia ze wygladam mlodo i mi to jaknajbardziej odpowiada

Gość bogdannnnnnnka
o jezu i co z tego ja mam 21 lat i wyglądam na 15-16 lat tak mówi mi każda nowo poznana osoba mam 165cm wzrostu i 6kg nadwagi ale, twarz szczupłą i teraz weź rozkmiń o co chodzi ;p

Gość bogdannnnnnnka
Maravilha ile masz lat ?

Gość weewqewqewq
ja miałam od zawsze to samo, tylko jestem znacznie starsza. raz mnie to wkurza, raz smieszy. Jeszcze jak miałam np. 28 lat to wiekszosc mi jechała na ty, o dowód pytania to norma, mam 35 teraz i miesiac temu jedna agentka mnie nawet spytała w markecie jak kupowałam piwo, powiedziałm ile mam lat, to wszyscy polewali... Choc to juz się zdarza rzadko, jak bedziesz dobrze po 30 zaczną myślec, że jestes dorosła, to jeszcze z 12 lat... :p tez jestem niska, mam 153 cm, co gorsza chodze ubrana mało powaznie, wolę sportowo niz oficjalnie, nigdy nie uzywam makijazu

ja mam 21, a kiedys przyszla znajoma mojej mamy i pyta : jak Ci idzie, Ty konczysz gimnazjum teraz ? zatkało ja, jak powiedzialam,z e jestem na studiach :D

Gość młoda młodsza księg
ta..zobaczysz jak ci dadzą stare biurwy popalić z zawiści jak pójdziesz do pracy :o

Gość weewqewqewq
ja miałamproblemy ze znalezieniem pracy, nikt nie traktuje powaznie takiej osoby, chociaz głupie studia zrobiłam i to tez nie pomogło

Gość mam identycznie
Mam identycznie, wygladam na 15 lat. A mam 27. Na ulicy ogladaja sie za mna malolaty;/ z praca bylo bardzo dlugo krucho, chociaz skonczylam 2 kierunki, tak jak ktos wczesniej napisal - nikt nie traktuje takich osob powaznie. Faceci mnie zawsze olewali, najpierw byl wielki szok ile mam lat, a potem slyszalam ze chca kobiete a nie dziecko. Kiepsko.

Gość evvvelinkaa
haha, też wyglądam baaardzo młodo, niedawno wyrwaliśmy się z mężem nad morze- pojechaliśmy w ciemno i szukaliśmy pensjonatu. w końcu mąż znalazł jakąś kwaterę, z wolnym noclegiem i przyszedł po mnie do auta (ja już wyczerpana posuzkiwaniami drzemałam) ...wchodzimy z walizką, a gospodyni w krzyk "O NIE! TAKĄ MŁODZIUTKĄ MI TU SPROWADZIŁEŚ , WSTYDU NIE MASZ, CIEKAWE CO NA TO JEJ RODZICE" ... szok! a ja rok starsza od męża!!!!

Gość gość
ja też:( Mam małe cycki, jestem niska dobijam do 160.. Chce wyglądać jak kobieta a nie jak dziecko:(

Gość gość
Mam ten sam problem :( mam 21 lat, a wyglądam na max 15..... 160cm wzrostu, małe piersi, filigranowa sylwetka, dziecinne rysy twarzy, dziecinny głos. Już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek będę wyglądała jak dorosła kobieta i zainteresuję swoją osobą jakiegoś mężczyznę

Gość gość
gość dziś mnie zaintereswalas :) podasz maila? :)

Ja wyglądałam na starszą w wieku 18 lat niż teraz, gdy mam 25...:/ Miałam czarne, krótkie włosy, bardzo ciemny makijaż. Wierzcie mi, że kiedyś bez problemu kupiłam papierosy a teraz bez dowodu w nowym miejscu ani rusz!

Gość gość
Ja mam 24lata i wygladam na 15lat!!! ogladaja sie za mna dzieci z podstawowek bo tak mlodo wygladam z twarzy

Gość gość
dziewczyny co brałyście? podchodzicie pod 30 a niby wyglądacie jak 15 latki :P Kabaret

Gość gość
Niekoniecznie. Tak bywa. Długo mnie tak traktowano i nikt nie wierzył, że jestem dorosła. Pamiętam, że pracowałam już jakiś czas po studiach i szłam ulicą na oficjalną imprezę - w zestawie: biała elegancka bluzka i czarna ołówkowa spódnica. Dwóch młodych gości obejrzało się za mną i skomentowało: "Ty, matury to się już przecież skończyły?"

Gość gość
Witajcie,tez mam ten sam problem, prawie 30 a nie wiem czy na 18 wyglądam ;/ Filigranowa figura, dziecięca twarz. Boję się zajść w ciążę (mam męża) przed obawą, co będą myśleć inni (w szpitalu, u lekarza). Przeraża mnie, że za kilka lat będę wyglądała jak "stare dziecko" . Są tu jakieś osoby/znacie jakieś osoby po 30-stce, które też mają ten problem?