Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiubżdziu

ile placicie za przedszkola??

Polecane posty

Gość muminka maminka
wiosenna no to sama piszesz ze jak co to masz za 600 blisko prywatne przedszkole :-)

Tutaj jakie cenniki piszecie to i tak nie jest az cos tak szokującego, ostatnio Kasza23 pisala ze jej mala chodzila do przedszkola za ktore placicli co miesiąc 1650 zł,(nie 650, ale 1650) to mi wtedy oczy wyszly, ale wiem ze sa takie przedszkola z takimi cennikami i jej wierze ,ze tytle placila

Gość bardzo jesteście wyszczekane
1400:/masakra przedszkole dwujęzyczne,balet,tańce,wyżywienie,wycieczki i dużo różnych znanych gości raz w miesiącu przychodzi. Ogólnie bardzo dużo płacimy,ale niania dwujęzyczna zażyczyła sobie 2500 miesięcznie:/więc z dwojga złego wybraliśmy przedszkole.

U mnie w miescie jest przedszkole montessori i znajoma płaci za miesiąc 1400zł na prawdę, ale jeżeli ją stac to czemu i nie, inwestycja w naukę i rozwój dziecka to najlepsza inwestycja jaka może być!!!

Gość muminka maminka
za dwjrzyczne tak zawsze licza... duuzo..niestety

Gość muminka maminka
w kraku tez za montessori przedszkola i kosztuje jedno 600 plus jedzienie, lacznie wychodzi jakies max 850 pln

teraz juz place 'malo' bo 'jedyne' 1100 zl wczesniej tak jak pisala Toksyczna;-/

Gość muminka maminka
kasza powalilas mnie na kolana :-)

Gość oj tammmm
miasto 60 000 mieszkańców , przedszkole prywatne 300 zł z wyżywieniem +16 zł rytmika.

Gość kaaasssiiiiiaaaa
Kraków, państwowe, ul Spłdzielców, kozłówek, 250 zł za 8 godz z wyżywieniem, sniadanie, obiad, podwieczorek, w międzyczasie dzieci dostają owoce, Fajne przedszkole z ogromnym ogrodem. Dodatkowe płatny angielski, rytmika, taniec i teraz od lutego wchodza zajęcia komputerowe dla 5 i 6 latków.

Gość oiop-0
moja chodzi tylko na darmowe 5 godz, jedzenie 90 zł miesięcznie.

430 zł w tym angielski, taniec i karate - po dwa razy w tygodniu po godzinie.do tego raz w tygodniu jakaś atrakcja: teatrzyk, pan policjant przyjdzie albo sala zabaw z kulkami albo dmuchany zamek na dworze jak ciepło jest..4 posiłki, czynne 6:30-16:30. za dopłatą 10 zl/h w sytuacjach awaryjnych można odebrać godzinę później dziecko.

Ja płacę 720 zł za czesne w przedszkolu krakowskim, polsko-angielskim -Bright Child, a za wpisowe zapłaciłam 500 zł ( dla zainteresowanych podaję dowód http://brightchild.pl/ ). Ciut drogo, ale widać, że profesjonalne przedszkole z monitoringiem internetowym. Poza tym, przemówiło do mnie to, że mają dobrych nauczycieli z Anglii.

Gość buauauauau
malinka odwal sie tymi reklamami wreszcie

male miasto - 180 w sumie za 7 godzin plus angielski i rytmika oraz pelne wyzywienie, jestem bardzo zadowolona, dzialam w radzie rodzicow i ogolnie jestem "upierdliwa" i wszystkiego musze dopilnowac, ale taka juz moja natura:)

Gość fsafsfsa
2 dzieci i kasjerka z bieronki-zarobi 1300, za przedszkole da 700.ma gacha z budowy-zarobi kolo 2000. z czego wy zyjecie

Gość hacienta
Oj, to zależy od programu. To że publiczne jest bardzo tanie nic nie oznacza. Pamiętajcie, że to państwówka i niestety możecie tam się spotkać właśnie z takim podejściem do waszych dzieci. W prywatnych robi się tak, aby zadowolenie dzieci było dla nich najlepszą reklamą.

Gość gość
po co komu kolejny polski bachor wychowany na mentalu komunizmu 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
Katowice klub malucha dziecko 15 mies 9 h dziennie 400 zł +obiady ok 200 zł razem 600. Klub dotowany przez miasto dla mieszkańców katowic , cena 600 zł obejmuje śniadania i podwieczorki. Młody chodzi już 4 miesiące i tylko raz wzięłam chorobowe na dziecko 5 dni.Klub czynny od 6 do 18. a zaprowadzam na 6.15 a odbieram o 15.15, uważam ze to tanio