Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzzanna

Możecie ocenic to co napisałam do chłopaka, bardzo proszę!

Polecane posty

bardzo jasno postawilas sprawe i jeszcze wyszlas mu naprzeciw az za nadto nawet wiec jakby co (czyli kolejne jego : nie wiem, czego Ci nie zycze) badz konsekwentna i zrob to dla siebie ale moze zaczai :) wiec luz - swoje przekazalas - teraz zajmij sie czyms milym i niech on dziala

Gość Singielek...
Suzzanna weź skróć ten tekst! A tak z ciekawości czym Ci podpadł poprzedni? Czysta ciekawość.

Gość napisalas precyzyjnie to,
co myslisz. Szkoda,ze wyswietlilas na forum, io ,ze cie nikt nie zna, ale nigdy nie masz pewnosci, a to jednak intymna korespondencja. No i lepiej zawsze powiedzic, niz napisac, widzisz reakcje. Byc moze on sam nie wie, czego od ciebie oczekuje, a z kasa to pretekst. Ciekawe, czy odpowie - i co- bo ptania dalas bardzo jasne. Nie oze powidziec,ze nie zrozumial. Zycze powodzenia.

Gość taki jedennnn
Takich rzeczy sie nie wyswietla dla ogolu. Modl sie, zeby tego nie przeczytal.

kompletnie nie rozumiem, czemu to wrzucilas na foru. Oczekujesz rad od przypadkowych ludzi w waznej sporawie? Moga byc głupi albo zlosliwi. Chyba ty bardziej znasz siebie i chlopaka. To mi nie pasuje do logiczxnego stylu pisania. A oze tp wpawki literackie? Druga sprawa - rok to nie tak duzo, trudno o deklaracje po takim czasie.

Gość suzzzzzana
Mysle, ze nie ma tu takich szczegolow po ktorych ktos moglby odkryc moja prawdziwa tozsamosc, czasem taka anonimowosc i mozliwosc podzielenia sie z kims zupelnie obcym jest jakas formy ulzenia sobie, nie dalabym tego nigdy kolezance, mamie, siostrze, a tak, nikt nie zna mnie, ja nie znam nikogo...pasuje mi. singielek wiem, ze dlugi ten list, ale ciezko mi zdecydowac co moglabym zostawic a czego nie.. Niech juz bedzie jak jest, jak siadlam tak napisalam, wylewalam z siebie potok uczuc i plakalam, bo szczerze? Nie sadze by odwazyl sie by do wszystkiego sie odniesc... Ciezko mi przeogromnie i dziiekuje za tych ktorzy wlali tu we mnie troche otuchy

Gość taki jedennnn
Ja bylbym zazenowany, gdyby tak postapila moja dziewczyna.

jesli on dowiedzialby sie, ze to dajesz pod rozwazania na forum -juz po waszym zwiazku.Ryzykowalabys tak? cos mi tu nie gra.

Gość taki jedennnn
"Mysle, ze nie ma tu takich szczegolow po ktorych ktos moglby odkryc moja prawdziwa tozsamosc" Przeciez wystarczy, ze Twoj chlopak sobie porowna.

Jest osoba anonimowa, a forum sluzy to wymiany mysli, pogladow, rad, wiec nie rozumiem po co teksty "po co wrzucilas to na forum". Chciala sie zapytac o opinie ludzi postronnych.

Gość taki jedennnn
W ogole nawet tutaj nei chodzi o fakt czy ktos sie dowie. Beznadziejne jest cos takiego.

Gość Aska kraska
Wyslij to jemu a nie wystawiaj na forum... Pozatym to ppwinna byc obustronna rozmowa gdzie licza sie slowa i gesty a nie list. Co znaczy ze on mowi ze psujesz atmosfere taka rozmowa, widocznie od nie jest na nia gotowy albo nie bedzie nigdy.. To ze ty chcesz slubu juz nie znaczy ze on tez i nie ma to nic do tego czy planije przyszlosc z toba..

Gość taki jedennnn
I masz 27 lat, o matko. No licealistce to bym sie jeszcze nie dziwil.

@taki jeden: mi wiele osob mowi, ze mam mentalnosc 10ciolatka, wiec to chyba nie chodzi o wiek.

Gość suzzzzzana
Ale skad on mialby sie dowiedziec ze cokolwiek tu wklejalam, musialby wkleic moj list do google, czy wam przyszloby to do glowy? On nawet nie zna tego forum... Poza tym uwazacie, ze dziewczyny nie zwierzaja sie swoim przyjaciolkom z intymnych szczegolow swojego zycia, wiec wydaje mi sie, ze lepiej poradzic sie obcych ludzi, przy tym moglby pomyslec jak zdesperowana jestem i w jakim musze byc polozeniu, ze uciekam sie do pomocy forum, jak ciezko mi, bo nie mam komu sie wygadac, a wlasnie taka jest prawda, udaje przed rodzicami, kolezankami, siostra, a w srodku zdycham juz od tego. Naprawde mi lzej gdy tu napisalam...

moze to przeczytac na forum jego siostra, kolezanka, kuzynka, matka , znajoma z pracy itd. Swiat jest mały, Jest cos takiego , jak tajenica korepondencji. a ten list jest bardzo intyny. Powiedzmy,ze on ci odpowiie, a ty wrzucisz na forum i spytasz co ludzie myslą o jego odpowiedzi sadzic. Nie rob nigdy czegos takiego.

Gość twoj chlopak
Juz przeczytalem i nie musisz mi tego wysylac.

Gość taki jedennnn
suzzzzzana a skad ta pewnosc ze na 100% nie wchodzi? Faceci tez tutaj zagladaja. Moze Ci o tym nie mowi, bo wstydzi sie, ze jest to forum dla kobiet.

@taki jeden: to jest forum dla kobiet jedynie z definicji. W rzeczywistosci jest to forum koedukacyjne.

przeciez ten list juz w googlach jest. Wpisz fragment, to ci wyskoczy. I niestety nie zniknie.

Jak się chce napisać coś od serca, to bierze sie kartkę i długopis. A teraz to tak naprawdę nie wiadomo czy Ty to najpierw napisałaś dla niego i nam przepisałaś. Czy najpierw napisałaś nam a teraz jemu łaskawie przepiszesz. Od serca to od serca. Do konkretnej osoby. A Ty napisałaś jak felieton do zredagowania.

bezsens! po pierwze to jest ZA DŁUGIE JAK DLA FACETA! PO TRECIE lepiej by bylo gdybys to samo powiedziala mu w cztery oczy!