Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia1770

Moja siostra stosuje przemoc wobec mojej rodziny

Polecane posty

Zapisz sie na karate czy na silownie pochodz z miesiac, pakuj dobrze, I przypierdol jej z liscia az padnie jak kawka

Gość herrr
opisz sytuację

Nie bedzie miec dowodow. Jak jej przywalisz raz a drugi to sie nauczy szacunku zwlaszcza do rodziny! Nie pozwol sobie I sie nie boj.

Jak jej walniesz z liscia to sie nauczy przynajmniej szacunku zwlaszcza do wlasnej rodziny!! Nie boj sie jej I nie daj pluc sobie w twarz. + nie bedzie miec zadnych dowodow

Mieszkam obok rodzicow z mezem i dwojka malych dzieci ona mieszka z rodzicami i corka naduzywa alkoholu ostatnio codziennie pije a pozniej glupieje,Latem wrocilam z mezem z pracy byla juz pijana zrobila awanture nie chcielismy jej sluchac wiec ubralismy dzieci i chcielismy wyjsc z podworka wtedy ona aby nam uniemozliwic wyjscie rzucila sie najpierw na mnie a pozniej z cegla na meza zaczela go szarpac na wszystko patrzyly dzieci ktore byly w aucie ktos z przechodniow zadzwonil na policje a policja nie badajac nawet alkomatem choc ledwo trzymala sie na nogach pouczyla tylko a my musielismy czekac poza domem az ona usnie bo balismy sie wrocic

dzis ponownie upila sie i przyszla do mojego domu ublizala mojemu mezowi i rzucila sie z lapami wiec on ja zlapal za reke i odprowadzil do dzwi wtedy ona poleciala do domu i zadzwonila na policje ze on ja pobil chora dziewczyna policja przyjechala ale tylko pouczyla i nie zwrocili uwagi ze jest pijana nawet jak poprosilam o zbadanie jej alkomatem to policjant stwierdzil ze nie trzeba

Gość herrr
dlaczego sama nie dzwonisz na policję?