Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieply123456789

hmm o co z nią chodzi, już sam nie wiem(!!!!)

Polecane posty

Gość cieply123456789

Hej, umówiłem się z dziewczyną byliśmy na pierwszym spotkaniu trwało jakieś 4 godz wszystko było ok gadka się kleiła nie było problemów, cały czas gadu gadu uśmiechała się , śmiała, po prostu było wspaniale, nawet przełożyła swoje zajęcia znaczy nie poszła na nie żeby dłużej ze mną pogadać. Następnego dnia podziękowałem jej za spotkanie, powiedziałem że było mi bardzo miło , i czy je powtórzymy w niedługim czasie, otrzymałem wiadomość że ona też jest zadowolona z przebiegu 1 spotkania (że się jej podobało) i napisał co do do spotkania - czemu nie, próbowałem się umówić z nią na drugie spotkanie wstępnie niby ok ale dwa dni przed spotkaniem wypadło jej coś nie doszło do niego. Ponowiłem próbę teraz czekam na odpowiedz ale co mam zrobić jak znowórz odmówi?? Darować czy próbować dalej ja wychodzę z założenia jak ktoś chce się umówić to się umówi nawet na 1 godz, ale chociaż zaproponuje inny termin.

Jeżeli odmówi Ci kolejny raz, to zapytaj wprost i popros ją o szczerosc. Jesli nie chce sie z Toba wiecej spotykac, niech Ci to po prostu powie, nie robiac Ci niepotrzebnie nadziei..

Gość trala lala lalalal
dokładnie tak :)

ale afera, a Tobie nigdy nic nie wypadło an tyle, ze przełożyłeś spotkanie?? ja czasem tak mam, ze życie płata mi figle i na prawdę nie mogę się z kimś spotkać, nawet dwa razy pod rzą jeśli odmówi spotkania to już nic nie przekreśla

Gość cieply123456789
lemon słuchaj to chociaż w dobrym tonie jest powiedzieć/ napisać słuchaj ten termin odpada nie dam rady coś mi wypadło ale i dodać np w środę bardzo chętnie o 18 i już . Oczywiście przeprosiła mnie no ale i tak nie zmienia to faktu że nie wiem na czym stoję i nie zamierzam się jej non stop prosić o spotkanie bo to nie niegrzeczne jeśli ktoś jest zainteresowany to się spotka albo sam wyjdzie z propozycją spotkania i już

Gość cieply123456789
hej ale mogła by napisać np. słuchaj nie dam rady się spotkać coś mi wypadło i dopisać że np. w środę bardzo chętnie o 18 i już przynajmniej wiem na czym stoję, a tak dupa. Co prawda przeprosiła mnie no ale ... Poza tym ja uważam jak ktoś chce się spotkać to sam zainicjuje spotkanie bez względu czy to facet czy kobieta. Poza tym to niegrzeczne non stop się wypytywać o spotkanie jak druga strona odmawia - dwie osoby muszą tego chcieć

Gość cieply123456789
Frankaaa666 chyba to jest najlepsze rozwiązanie po prostu zapytać. Kobiety są po prostu takie że nie chcą zranić i dlatego czasami się umawiają żeby kogoś nie urazić, a potem takie klopsy wychodzą