Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MmMkk44

Jakie sukienki podobają Wam się najbardziej?

Polecane posty

Jakie sukienki podobają Wam się najbardziej? 1. Empire 2. Krótkie 3. W literę "A" 4. Princessy 5. Rybki

Mi najbardziej podobają się rybki i taką właśnie suknię zamawiam u krawcowej.

W literę A, od zawsze, i taka też jest moja suknia. Koleżanki sugerowały, że przy mojej figurze powinnam podkreślać kształty rybką, ale suknie tego typu w ogóle do mnie nie przemawiają.

empire najbardziej princesski najmniej, dziewczyny wyglądają jak przebrane a nie ubrane

Sama mialam rybke, ale nie umiem powiedziec w oderwaniu od osoby. Nie mam tak, ze podoba mi sie konkretny typ w ogole, raczej dany typ pasuje mi do danej osoby.

Ciezko mi powiedziec jaka ja mialam. W sumie na kole ala princess ale puszczona w dol od bioder ale nie w formie jakies kuli....

Gość o matkooo bleee
princesski, rybki są ładne. Litera A, empire i pozostałe wyglądają jak oklapłe, wiszące łachmany, tak mi się koajrzą.

No tak, często się okazuje, że to, co nam się podoba niekoniecznie na nas dobrze leży. Warto przymierzyć wszystkie typy sukienek i sprawdzić, w której najlepiej wyglądamy, się czujemy i która maskuje, to co chcemy ukryć, a eksponuje to, co akurat chcemy pokazać. Powodzenia :)

Gość gejna
ja mialam kroj literka a w tym najlepiej wygladalam i najlepiej sie czulam i tez chcialam sukienke o takim kroju

Gość Mirek 32
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Strasznie stresowała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. W takim zamieszkaniu nie było czasu zaplanować dekoracji. Zdecydowaliśmy temat wystroju przekażemy osobom bardziej doświadczonym , był to bardzo dobry wybór. Całość wyglądała przecudnie, dbałość o szczegóły My i cała nasza rodzina polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/dekoracje-weselne-sal-kosciolow-torun/.