Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwota

Nie dziwcie się, że kobiety lecą na pozycje faceta

Polecane posty

Gość bo my kiedyś
a co myślisz,że w Islamie byś swoje frustracje uleczył,jeszcze większych byś się nabawił

Gość fiku mikuuuuuu
nie oszukujmy się, facet, który do czegoś doszedł jest ATRAKCYJNY, bo budzi podziw/szacunek

Gość ddte
"nie dziwota: To, że jest ustawiony, świadczy o tym, że jest silny psychicznie, zaradny i sam potrafi do czegoś dojść. Tyle tu facetów marudzi z tego powodu, no ale to chyba logiczne, że to jest bardzo pociągające. Nie ma w tym nic dziwnego. Taki facet jest mega męski" No, to ja znam takiego jednego cwaniaczka, co został dyrektorem, zupełnie bez żadnych zasług, a dzięki temu, że właził bez mydła, bywał i pił, gdzie trzeba, cudze osiągnięcia przypisał sobie. Jako zwierzchnik okazał się moberem i kanalią. No ale dla was, to zaradny, ustawiony itd. gratuluję.

Gość lolalolita9
Ktoś usuwa moje wiadomości... Wy niczego nie rozumiecie, nie chodzi o pieniądze, tylko o to, co siedzi w głowie. Niektórzy faceci będą całe życie małymi chłopczykami, bez planów na przyszłość, bez pasji i zainteresowań. Ja się wychowałam w rodzinie, w której oboje rodzice pracowali, ale tata zawsze potwtarzał:,,ja zrobię wszystko,żeby wam niczego nie zabrakło''. I takie słowa powinny cechować każdego faceta. Zostałam wychowana na osobę zaradną i nie mam zamiaru żerować na jakimś facecie, ale śmiać mi się chce, jak spotykam takich nieudaczników i nieuków, bez żadej pasji, którzy twierdzą, że laski to materialistki i tylko gruby portfel jest dla nich priorytetem. To jest żałosne.

Gość lolalolita9
Ktoś usuwa moje wiadomości... Wy niczego nie rozumiecie, nie chodzi o pieniądze, tylko o to, co siedzi w głowie. Niektórzy faceci będą całe życie małymi chłopczykami, bez planów na przyszłość, bez pasji i zainteresowań. Ja się wychowałam w rodzinie, w której oboje rodzice pracowali, ale tata zawsze potwtarzał:,,ja zrobię wszystko,żeby wam niczego nie zabrakło''. I takie słowa powinny cechować każdego faceta. Zostałam wychowana na osobę zaradną i nie mam zamiaru żerować na jakimś facecie, ale śmiać mi się chce, jak spotykam takich nieudaczników i nieuków, bez żadej pasji, którzy twierdzą, że laski to materialistki i tylko gruby portfel jest dla nich priorytetem. To jest żałosne.

Gość lolalolita9
I nikt tutaj nie mówi o tych ,,dobrze urodzonych'' tylko o tych, którzy doszli do czegoś właśną pracą. I każda kobieta takiego będzie cenić.

Gość ładna niemoralna
kobiety nikt nie pyta o to ile zarabia, chyba że nieudacznicy, którzy sami boją się że nie podołają, ale tacy to nawet do atrakcyjnych babek nie podchodzą, bo mają świadomość, ze są na straconej pozycji oni szukają jakiejś mało kobiecej zakompleksionej wyrobniczki z którą stworzą dom, gdzie ona będzie i tak marzyc o księciu z bajki a on o super dupci, pod które sobie trzepie x taka prawda, zrobią dzieci, wezmą dom na kredyt i będą wiecznie zatyrani i niezadowoleni, ona będzie twierdzic, ze jest ambitna, bo tyra od rana do nocy a on że nie lubi materialistek - bo na atrakcyjną był za cienki,

Pewnie, że tak, mężczyzna powinien dbać o to żeby rodzinie nic nie zabrakło, jednak kobieta też powinna pracować, zawsze to jakieś wsparcie, nie wiem dlaczego tak się burzycie.

Pewnie, że tak, mężczyzna powinien dbać o to żeby rodzinie nic nie zabrakło, jednak kobieta też powinna pracować, zawsze to jakieś wsparcie, nie wiem dlaczego tak się burzycie.

Gość Nie materialistki
Dobrze, że jest ten temat, może komuś oczy otworzy

Gość popychacz...
.

Gość vitek kłyczko
dwedw

Gość foxconn
A czemu to facet nie może zajmować się domem i dziećmi a kobietą zarabiać? I to my będziemy stawiali pytania ile zarabiasz? A tylko tyle o to jesteś nieudacznikiem kobieto.

Gość dfsfrfg
Dlatego, że tak było jest i zawsze będzie, lepiej się staraj nieudaczniku 🖐️

Gość vitek kłyczko
Czyli najlepiej się urodzić kobietą. Nie trzeba się uczyć pracować tylko czekać na bogacza

Gość Nie materialistki
Kiedyś to facet jak nie był w stanie rodziny utrzymać to się wstydził do kobiety podejść, a teraz to rozpasanie że hoho :o

Gość Senator2012
Facet z kasą -dużą kasą budzi zainteresowanie u kobiet zawsze ,ale jeśli facet może zaoferowac kasę plus jest inteligentny a do tego nawet średnio urodziwy to zawsze będzie pociagal kobiety -to jest piękne ,tylko się z tego cieszyć :)

Gość ładna niemoralna
a to sobie stawiaj pytania jakie chcesz :D i trzep dalej albo szukaj paszteta, proste?, proste x wiadomo, że zawsze to zaradni faeci i atrakcyjne kobiety stawiali warunki

Gość ropinchÓÓÓÓÓÓÓÓÓt de fymFcisz
.....jestem za równouprawnieniem jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaa hahahaha.......jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah !!!!!!!!!! 🌼

Gość smak godz.
Dkretynieie było bo kobiety nie miały dostępu do nauki, pracy a teraz mają i robią konkurencję mężczyzna więc muszą liczyć się z tym, że tradycyjny model rodziny jest dziś znany jako głównie sponsoring bo dziś muszą pracować obie osoby a nie tylko mężczyzna.

Gość ropinchÓÓÓÓÓÓÓÓÓt de fymFcisz
.....jestem za równouprawnieniem jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaa hahahaha.......jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah !!!!!!!!!! 🌼

Gość vitek kłyczko
Facet niech zarabia 2000 tys i kobieta 2000 i już jest 4000 na skromne życie wystarczy

Gość Nie materialistki
Czyli najlepiej się urodzić kobietą. Nie trzeba się uczyć pracować tylko czekać na bogacza x Tak idź na łatwiznę, a daleko zajdziesz :D

Gość drobiazg
Jest kasa kobietą rozkłada nogi jak zwykła szmata

Gość vitek kłyczko
No i dobrze mi kobieta nie jest potrzebna

Gość Maciek Be
I w druga strone: facet, ktory do czegos doszedl nie bedzie sobie bral pasozyta na glowe, bo kobieta niepracujaca lub malo zarabiajaca bedzie obnizac standard zycia calej rodziny i bedzie go ciagnala w dol. Optymalny uklad to rozklad zarobkow 40% jej do 60% jego.

Gość lolalolita9
Jasne, ze kobieta też powinna pracować, szczególnie jeżeli ma jakąś pasję i chce się realizować zawodowo. Co to za przyjemność być od kogoś uzależnionym finansowo? I co to za przyjemność siedzieć cały czas w domu? Ale to na facecie powinien spoczywać obowiązek utrzymania rodziny. Jeżeli wie, ze nie jest w stanie, to nie powienien płodzić dzieci, bo tylko im szkodzi. Hahahaha, nie trzeba się uczyć i pracować? Prawda jest taka, że ŻADEN rozsądny facet na poziomie nie weźmie sobie za dziewczynę/ żonę nieuka i nieudacznika. Takie związki to tylko między sobą, tzn facet leń wiąże się z kobietą niezaradną życiowo, płodzą dzieci, przez chwilę karmią się swoją miłością, ale potem rzeczywistość ich przytłacza i żyją w stanie ciągłego niezadowolenia i zazdrości.

Gość vitek kłyczko
Gdzie jest mój wpis że jakby facet zarabiał 2000 zł i kobieta 2000 to by już mieli 4000 zł

Gość nie dziwota
Facet niech zarabia 2000 tys i kobieta 2000 i już jest 4000 na skromne życie wystarczy X W dupę sobie skromne życie wsadzić :o trzeba się starać tak aby niczego nie brakowało kobiecie i później maleństwu. A nie jakieś tam skromnie...