Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwota

Nie dziwcie się, że kobiety lecą na pozycje faceta

Polecane posty

Gość lolalolita9
Jasne, ze kobieta też powinna pracować, szczególnie jeżeli ma jakąś pasję i chce się realizować zawodowo. Co to za przyjemność być od kogoś uzależnionym finansowo? I co to za przyjemność siedzieć cały czas w domu? Ale to na facecie powinien spoczywać obowiązek utrzymania rodziny. Jeżeli wie, ze nie jest w stanie, to nie powienien płodzić dzieci, bo tylko im szkodzi. Hahahaha, nie trzeba się uczyć i pracować? Prawda jest taka, że ŻADEN rozsądny facet na poziomie nie weźmie sobie za dziewczynę/ żonę nieuka i nieudacznika. Takie związki to tylko między sobą, tzn facet leń wiąże się z kobietą niezaradną życiowo, płodzą dzieci, przez chwilę karmią się swoją miłością, ale potem rzeczywistość ich przytłacza i żyją w stanie ciągłego niezadowolenia i zazdrości.

Gość vitek kłyczko
Dziwne to jest napisałem jeszcze że mi kobieta do szczęścia nie jest potrzebna i nie ma tego wpisu

Gość ropinchÓÓÓÓÓÓÓÓÓt de fymFcisz
...ciekawe że na ,,zaradnych,, lecą zwłaszcza jak w praktyce się okazuje te bardziej pazerne..........i mocne w jazgocie.......

Gość ładna niemoralna
facetowi, który zarabia NAPRAWDE przyzwoite pieniadze jedna osoba dodatkowo standardu zycia nie obnizy :D chyba, ze masz na mysli 4000 zlotych - ale o takich panach nie mówimy, mówimy o zaradnych facetach a nie przecietniakach

Gość vitek kłyczko
Widać że tu jacyś ludzie oderwani od rzeczywistości albo to jakaś prowokacja. Nie wierzę że tyle dziwek na świecie co tylko się liczy żeby facet zarabiał 5 tys na miesiąc. Ciekawe ilu takich jest. A moze jeszcze ma pracować za granicą a kobieta w tym czasie puszcza się z fagasem bo jak można bez seksu wytrzymać 3 miesiące

Gość relations
Czemu to mną facecie powinien być obowiązek utrzymania rodziny? Tylko bez gadania bo tak było, czy bo to facet. Kobieta jest tak samo osoba dorosłą i powinna być tak samo odpowiedzialna za rodzinę.

"nie chodzi o pieniądze, tylko o to, co siedzi w głowie. Niektórzy faceci będą całe życie małymi chłopczykami, bez planów na przyszłość, bez pasji i zainteresowań. " ­ Racja. Wprawdzie w szkole i na studiach pań to nie interesuje bo tam liczy się kto jest fajniejszy, przystojniejszy, wygadany (kłamcy i krętacze mają używanie), z kim warto się pokazać w towarzystwie i kto dobrze wygrzmoci. Dopiero gdzieś tak w wieku 25 lat panna zaczyna sobie szukać "kogoś na poważnie" - taki cytat mojej byłej koleżanki. Jeśli ktoś chce dojadać resztki po innych to wybór ma przeogromny. Co do pasji to akurat pasjami i zainteresowaniami mężczyzna może sobie tyłek podetrzeć jeśli wierzy, że to one zatrzymują przy nim kobietę. Pasje i zainteresowania mężczyzny mają wartość dla niego samego - nie dla jego kobiety - ot taki tam dodatek o czymś tam świadczący, w Cosmo piszą, że to dobrze, więc jest dobrze, że cokolwiek takiego tam ma. ­ A tak przy okazji jeśli jeszcze ktoś mnie tu czyta to niech wie, że pewna pani imieniem Esther Vilar napisała BARDZO pouczającą książkę na temat relacji kobieta-mężczyzna (za którą zebrała potężne cięgi od feministek) i pada w niej stwierdzenie, że wszystkie cechy które kobieta UZNA ZA PRZYDATNE nazywa męskimi a te NIEPRZYDATNE zniewieściałymi więc jeśli np. ja słyszę od jakiejś, iż pomimo tego, że mi zależy; to wg. niej mój charakter jest zjebany bo jestem z tych cichych, nieśmiałych i nerwowych (zgadnijcie jak to wygląda u człowieka w wieku 28 lat) to tak jakby złodziej stwierdził, że jest zbyt leniwy aby dostać klucz do domu plus transport na mój koszt do jego dziupli. ­ A teraz przed państwem krwawiący edek w swoim popisowym numerze: jesteś gupi, darker :D

Gość lolalolita9
I to już naprawdę nie chodzi o tą kasę, tylko o tę ZARADNOŚĆ ŻYCIOWĄ. Trzba po prostu dorosnąć, dziewczyna staje się kobietą, chłopczyk mężczyzną. Mają jakieś role w życiu, jakieś prawa i obowiązki.

....tak więc objawiła nam się zaradność kobieca......zaradna łowi zaradnego.... i w tedy czuję się zaradną..........

Gość która wlepi mi
ale wy macie problemy życiowe,obie strony tej dyskusji,myślicie,że stworzycie jakikolwiek związek,sztucznie na siłę

Gość Maciek Be
@ladna niemoralna: jesli ktos zarabia 30 tys to nie obnizy, ale jesli zarabia juz 10 tys to obnizy, bo zamiast domu bedzie szeregowiec, zamiast luksusowych wakacji beda tylko dobre wakacje, zamiast 2 nowych aut bedzie nowe auto dla niego i uzywane dla niej itp. Przyklady mozna mnozyc. Niepracujaca zona nie obnizy standardu tylko komus naprawde bogatemu, komu nie zrobi roznicy odpalenie zonie kieszonkowego bez rezygnacji z innych biezacych wydatkow.

Gość zrobił kunysz
Materialistki i tyle. Same są nieudaczniki to lecą na kasę faceta.

...dla ''zaradnych''.....hop...

Gość która wlepi mi
ja nie wierzę w to,że obie strony twej dyskusji mogą się tak spinać o rzeczy na które i tak nie mają wpływu,a które i tak życie rozstrzygnie,z nudów to jest

Gość różne css
Zasadność kobiety polega maryn że sprzeda dupe najbogatszymi, którego spotka.

Gość która wlepi mi
i tak księżniczki kafeteryjne skończycie z facetem nie przeciętnym lecz grubo poniżej,którym będzie waszym misiem,a wy będziecie mu kapcie,a ci którzy was wyzywają od materialistek skończą w samotności

Gość nie dziwota
zastnawiam się skąd się bierze tu tyle nieudaczników :o Żadne facet co się tu wypowiedział, nie powinien się interesować poważnym związkiem, tylko samie nieudacznicy, sknery. Żeby chłopa dorosłego uczyć, że rodzina jest najważniejsza i trzeba o nią dbać :o To nie są mężczyźni tylko chłopczyki i gówniarze

Gość lolalolita9
Jesteście po prostu zazdrośni, bo wiecie, że żadna kobieta atrakcyjna i wykształcona nie spojrzy na takich leni, jak wy. Oczywiście macie swoją teorię:,,poleciała na kasę''

Gość nie dziwota
zastnawiam się skąd się bierze tu tyle nieudaczników :o Żadne facet co się tu wypowiedział, nie powinien się interesować poważnym związkiem, tylko samie nieudacznicy, sknery. Żeby chłopa dorosłego uczyć, że rodzina jest najważniejsza i trzeba o nią dbać :o To nie są mężczyźni tylko chłopczyki i gówniarze

Gość vitek kłyczko
Mi nie żal tych kobiet co poleciały na kasę a potem facet je zdradza poniża bije bo to on jest władcą a one mają pozycję niżej niż jego pies

Gość Maciek Be
@nie dziwota: facet, ktory sam jest ponadprzecietny nie bedzie szukal kobiety przecietnej do zalozenia rodziny i jako matke swoich dzieci. Nawet multimilionerzy biora sobie zazwyczaj za kobiety - kobiety sukcesu:) Przecietna kobieta, a zwlaszcza malo zarabiajaca, w 80% przypadku konczy z przecietniakiem, z przywolanym wyzej ukladem 2 tys + 2 tys. Zwlaszcza w obecnych czasach, gdzie pieniadz determinuje wiekszosc rzeczy. Facet obracajacy sie w zarobkach 8-12 tys bedzie raczej rozgladal sie za jakas kolezanka na swoim poziomie, czyli w okolicach 5 tys. Ktos kto cos osiagnal nie jest idiota, zeby pakowac sie w uklad, w ktorym on bedzie tylko dawac, a kobieta bedzie tylko brac.

Gość która wlepi mi
nie martw się i nie spinaj się, życie i tak swoje robi prędzej czy pózniej,będziesz kapcie swojemu misiowi przynosić,żeby tylko mordy nie wydarł,a druga strona tej pyskówki będzie po prostu sama

Gość hehehe ale zabawni kolesie
mozecie sie burzyc i rzucac, ale rozejrzyjcie sie dookoła kto ma super kobiety? możecie się ciskac i sobie snuć teorię jak chcielibyscie by było, ale lepiej wezcie sie do roboty, bo zawsze bedziecie sie co najwyzej wymadrzac na kafe i blagac o odrobine zainteresowania kobiety, których nikt inny nie chciał

"Żadne facet co się tu wypowiedział, nie powinien się interesować poważnym związkiem' ­ A panie to się interesują poważnym związkiem w szkole i na studiach? Czy może dopiero gdy 30-stka się zbliża nieuchronnie? :D

Gość omli
"Zaradność kobiety polega na tym, że sprzeda d**ę każdemu bogatszemu, którego spotka." Pozwoliłem sobie poprawić, bo szczere i mocne.

Gość która wlepi mi
o jakiej zaradności piszesz,jak lekarze nawet się boją o przyszłość,zwykły internista to nie ma co nawet gabinetu otwierać,nie ma dużo większych perspektyw niż absolwent administracji

Gość Maciek Be
I znow odwracajac sytuacje: warto spojrzec jakie kobiety maja tych facetow i co one prezentuja. Zazwyczaj sa to kobiety wlasnie ponadprzecietne, zaradne, niezalezne i realizujace sie miedzy innymi zawodowo:) Przecietna kobieta (i nie chodzi mi tyko o wyglad) konczy w 80% przypadkow z przecietniakiem:)

"Zazwyczaj sa to kobiety wlasnie ponadprzecietne, zaradne, niezalezne i realizujace sie miedzy innymi zawodowo" ­ Jak pokazuje niedawny przypadek takiej jednej z Sanoka :D