Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwota

Nie dziwcie się, że kobiety lecą na pozycje faceta

Polecane posty

Gość nie dziwota

To, że jest ustawiony, świadczy o tym, że jest silny psychicznie, zaradny i sam potrafi do czegoś dojść. Tyle tu facetów marudzi z tego powodu, no ale to chyba logiczne, że to jest bardzo pociągające. Nie ma w tym nic dziwnego. Taki facet jest mega męski

"To, że jest ustawiony, świadczy o tym, że jest silny psychicznie, zaradny i sam potrafi do czegoś dojść." Albo po prostu ma znajomości lub od dziecka był już ustawiony :D

Gość nie dziwota
Albo po prostu ma znajomości lub od dziecka był już ustawiony x Ale tak to się nie liczy :o !

Gość wgłąb
To świadczy o tym, że kobietą to materiałowymi albo jest tak upośledzona i sama jest nikim i musi się podczepić jak pasozyt

Gość Nie materialistki
z biedakiem się nikt nie zwiąże, to przecież jest jasne. Posiadanie pozycji u mężczyzny bardzo pociąga i to jest fakt, materializm nie ma nic do rzeczy, to wymówka nieudaczników :D

Gość lolalolita9
Dokładnie. Tu już nie chodzi o samą kasę, ale o to, że facet z pozycją, to facet odpowiedzialny, dojrzały, zawsze będzie się kojarzył z takim PRAWDZIWYM facetem, co to dom utrzyma itp. To też natura, to zawsze facet miał na głowie utrzymanie rodziny, a z czego dzisiaj utrzymać rodzinę? Z pieniędzy oczywiście. I nie twierdzę, że kobieta nie powinna pracować, wręcz przeciwnie, ale te instynkty ciągle w nas siedzą i każda kobieta chce mieć odpowiedzialnego mężczynę, który zapewni jej bezpieczeństwo, dostatek itp. A to się wiąże z pieniędzmi.

Gość lolalolita9
Nie doszła moja wiadomość chyba... To na facecie spoczywa utrzymanie rodziny, to on powienien zapewnić kobiecie bezpieczeństwo i dostatek. I tak było zawsze, a Ci, którzy twierdzą, że kobiety są materialistkami, to po prostu nieudacznicy. Nie uważam, że kobiety powinny siedzieć w domu i gapić się w telewizor. Wręcz przeciwnie, też powinny pracować, ale to zawsze na mężczyźnie spoczywa ten obowiązek utrzymania rodziny. Facet z pozycją, po prostu wzbudza w kobietach zaufanie, wie, że przy takim może czuć się bezpiecznie, i już nie chodzi o samą kasę, ale o to, że taki facet jest zaradny, że dzięki swojej pracy do czegoś doszedł, a nie takie chodzące lenie i nieuki.

Gość Nie materialistki
zgadzam się w 100 % z lolalolita9 nic dodać nic ująć :)

Gość lamnia
lolalolita9, skoro jesteś taka tradycyjna, to rozumiem, że siedzisz w garach i zajmujesz sie domem i dizeciakami, bo taka ejst twoja społeczna rola, tak? " facet z pozycją, to facet odpowiedzialny, dojrzały, zawsze będzie się kojarzył z takim PRAWDZIWYM facetem" Aha, czyli pozycja determinuje odpowiedzialność i dojrzałość? :D Dobre hehe. Obawiam sie że żyjesz ideałami, bo te rzeczy nie muszą być ze sobą powiązane w żaden sposób :P

Gość mimochodem z dowodem
Facet z pozycją, po prostu wzbudza w kobietach zaufanie ... a dokładniej w pierwszej lepszej lecącej na kasę dla której nie liczy sie zadne uczucie tylko materialne sprawy, dzieki którym ona będzie mogła do końca życia tylko ładnie pachnieć i wyglądać.

Gość pkoerlop
Tak sobie tłumaczcie swój materializm :D

Gość Darth_Misiek ;)
mam w doopie na co lecom kobiety :)

Już pomijam, że dzisiaj ustawieni są przeważnie komformistyczni lalusie...ale przecież takiej uczonej, która lizneła teorii Darwina nie przekonasz, że nie ma racji...Mega męskie jest np ustawienie sie zgodnie z nurtem bieżącej polityki państwa i zostanie szefem brunatnych koszul albo członkiem pzpr...To świadczy o sile psychicznej

Gość przygrywka
a nie koniecznie siostro bo facet który coś osiągną a biorący sobie za partnerkę przegrańca ma jakieś ukryte deficyty

Gość a mi szkoda
lamnia ---------> nie czepiaj się lolity; to naturalne, że kobieta oczekuje od faceta, z którym się wiąże tego, że jak będzie w ciąży czy na macierzyńskim - czyli: przynajmniej czasowo nieco odsunięta od możliwości zarobkowych - to nie zacznie z dzieckiem przymierać głodem... poza tym: to jest taka generalna zasada, natomiast wiele babek leci na takich misiów niezaradnych; różne są ludzkie potrzeby, itd; tylko chyba te niezaradne misie lecą na dziunie-lalunie albo kobiety-rakiety, którym za wiele do zaoferowania nie mają;) a tu, po prostu, każda potwora powinna sobie poszukać swojego amatora - i nie trzeba się potem żalić na kafe;)

Gość lolalolita9
lamnia Nie muszą być powiązane, ale w 99% są, tylko mówię tutaj o facetach, którzy doszli do czegoś poprzez własny trud i pracę, a nie o tych,którzy ,,dobrze się urodzili'' Nie jestem kurą domową, ale gotować owszem lubię i robię to, podobnie jest ze sprzątaniem, naprawdę rzadko spotkać faceta, który lubiłby sprzątać, a mnie to nie sprawia większego problemu, nie jestem czyścioszką czy pedantką, ale uważam, że o ład, porządek, ciepło domowe powinna zadbać kobieta. To jest w zgodzie z NATURĄ. Niektórzy faceci nigdy nie dorastają, nie myślą o przyszłości, nie mają planu, celu w życiu. A co do kasy, to według mnie kobieta też powinna zarabiać i dokładać się do domowego budżetu, ale to na mężczyźnie spoczywa ten główny obowiązek. To on się oświadcza, prosi o rękę - wtedy, kiedy wie, że jest w stanie utrzymać żonę, dzieci. I tak według mnie powinno być.

Gość ouuytre
Cieszę się, że baby lecą na kasę, dlatego KAŻDĄ mogę kupić... kwestia tylko kwoty. Dziewczynki, nie zmieniajcie się :D

Gość Nie materialistki
Współcześni "faceci" - tylko wymigiwać się od obiwiązków i zaliczać laski jak popadnie. Masakra :o

Gość a mi szkoda
miszczu kozery ----- kumpela opowiadała mi o swoim dziadku - przedwojennym prawniku, który zaraz po wojnie za fajnie nie miał, tzn. nikt go nigdzie do roboty w zawodzie nie chciał; to pracował a to jako stróż, a to - gdzieś tam kolei, ulice chyba nawet zamiatał - żeby jakoś zarobić na rodzinę; potem się trochę czasy zmieniły, to wrócił do zawodu i całkiem dostatnio mu się żyło; to o taką postawę chodzi u faceta - że, choćby skały srały, ustroje się zmieniały, wojny się toczyły - to on swojej kobiecie i reszcie rodziny nie pozwoli umrzeć z głodu; niestety, rzadko który współczesny facet miał taki wzorzec, większość wychowana przez Matki Polki, które same tak działały, że: choćby skały srały, itd., to całą rodzinę niosły na swoich barkach, w tym - swoich mężów - a to alkoholików, a to przeróżnych niedocenionych/doświadczonych przez system i teraz te synki, przez te swoje Matki, bez jakiegoś fajnego wzoru ojca chowane się dziwią, że kobiecie, rodzinie którą się z nią zakłada - trzeba zapewnić byt... bo mama to i prała, i sprzątała, i gotowała, i do pracy chodziła, i nie przeszkadzała tacie w siedzeniu na fotelu;)

Gość eltajp
lolalolita9, a ile musi zarabiać facet i jakie musi miec stanowisko, zebyś się zakochała?

Gość bo my kiedyś
a w Islamie,facet ma zarobić na wszystkie żony

Gość 4445ty
ten gangster z sanoka mial pozycję....kasę też.chciałbyś tak skonczyć jak ta jego kamila?