Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwota

Nie dziwcie się, że kobiety lecą na pozycje faceta

Polecane posty

Gość hehehe ale zabawni kolesie
wy chyba naprawdę w życiu nie widzieliście atrakcyjnej kobiety, że piszecie takie brednie atrakcyjna kobieta, to nie panna po solarce i zawodówce, ale to kobieta w ktorej obecnosci faceci tracą rozum i na pewno nikt nie mysli ile ona zarabia, bo to osoba i pociagająca, i inteligentna, i kobieca, przy ktorej facet czuje sie mężczyzną i z którą spędzanie czasu jest samą przyjemnością i budzi zazdrość a nie jest powodem wstydu przed rodziną czy kimkolwiek innym

Gość vitek kłyczko
Bo teraz firmy płacą brutto a pracownik musi mieć swoją działalność i sam sobie płacić ZUsy i inne

Gość Maciek Be
@Senator: faceci rowniez patrza na zarobki kobiety i podaj mi choc 1 powod, dla ktorego ktos kto zarabia 10 tys - majac do wyboru kobiete np ze swojej branzy zarabiajaca 5-7 tys - wybrac kobiete, ktora zarabia 1500-2000 zl? Przy zalozeniu, ze obie sa podobnie atrakcyjne fizycznie.

Gość fiku mikuuuuuu
zajebistych masz znajomych, równie konserwatywnych jak ty 😴

Gość Maciek Be
"zaradny facet ma więcej do zaoferowania w życiu " A co ma zaradnemu facetowi do zaoferowania niezaradna kobieta? Czy zaradny facet zwiaze sie z kobieta zaradna czy niezaradna? Pytania retoryczne:)

Gość byle jakiego,nie dbając
jak głupi musi być ktoś,kto da się nabrać na takie teksty,jakichś sfrustrowanych dziuń,polujących na nie byle jakiego sponsora

Gość 3000pln
padne ze smiechu

Gość lolalolita9
Prawa jest taka, że każdy z was chce mieć kobietę piękną i mądrą. Tylko ze taka kobieta ma wybór i na 99% nie zdecyduje się na takich leni, jak wy. Możecie sobei tłumaczyć, że poleciała na kasę. Prawda jest taka, że to was trzeba zmienić, nie kobiety. Dorośnijcie wreszcie, wieczni chłopcy i maminsynkowie.

Gość ropinchÓÓÓÓÓÓÓÓÓt de fymFcisz
.......KaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maciek Be
@hehehe: obawiam sie, ze naogladalas sie troche za duzo filmow;) Zaradny facet na poziomie i z pieniedzmi stawia potencjalnej partnerce poprzeczke ciut wyzej niz sam wyglad:) Ladnych kobiet jest wiele:) Sam wyglad moze imponowac tylko komus, kto zarobil chwilowo pare groszy i wydaje mu sie, ze jest "bogaty";) Ktos kto ma jasna sciezke kariery, perspektywy, powaznie mysli o zyciu i potencjalnej rodzinie - nie zwiaze sie z kobieta - przecietniakiem, ktora nie ma zadnych celow w zyciu:)

Gość vitek kłyczko
Nie lubię jak komuś się poszczęściło i potem rżenie ważniaka. To tak jak ja bym szedł ulicą zobaczył kogoś na wózku i bym tańczył wokół niego krzycząc że ja mogę a ty nie

Gość ropinchÓÓÓÓÓÓÓÓÓt de fymFcisz
🌼

Gość hehehe ale zabawni kolesie
ja nie musze szukać sponsora, bo mam męża, i tak 5000 dla niego to jest mało

w życiu coś trzeba robić i zabezpieczenie mieć,zwłaszcza jak ktoś chce mieć dzieci to jest oczywista sprawa,nawet szkoda tym dyskutować,ale ja w każdym razie wybrałbym dziwki zamiast tego rodzaju relkacji sponsoringowych z prawdziwie atrakcyjnymi kobietami,

Gość vitek kłyczko
Ta młoda z Sanoka też wolała mężczyznę z pozycją i kasą i dostała kulkę w łeb

Gość Maciek Be
@lolalola: i po raz kolejny odwaracajac sytuacje: facet z pozycja, zaradny i z dobrymi zarobkami - wyobraz sobie, ze takze ma wybor, bo ladnych kobiet jest wiele:)

Gość Senator2012
Nie mówię o 4tys zł czy 6tyś miesiecznie ale 40 tyś . Coś pieknego

Gość fiku mikuuuuuu
maciusiu, znowu się wywyższasz 😴

Gość lolalolita9
Dla mnie jesteście zwykłe lenie.ja to co innego ,jestem stworzona do rzeczy wyższych niż jakaś tam praca.

Gość vitek kłyczko
Nie wiem po co kobieta ma nick Krwawy Edward

jak masz wybór to wybieraj,5000 zł,to jest obecnie może nie dużo,ale nie mało,dla sporej części notariuszy,tak na kafeterii to elita sama przesiaduje,

Gość vitek kłyczko
Ten temat to prowokacja i tyle w temacie. Prawdziwych facetów zachęcam do opuszczenia go bo dyskusja tu nie ma sensu

Gość lolalolita9
Post wyżej nie jest mój...

Gość Darth_Misiek ;)
"majac do wyboru kobiete np ze swojej branzy zarabiajaca 5-7 tys - wybrac kobiete, ktora zarabia 1500-2000 zl? Przy zalozeniu, ze obie sa podobnie atrakcyjne fizycznie." Buhahaha dobre :D to som pszypatki tródne bym żekł,w sytułacjach o takim stopnió kommplikacji decydójoncy powinien być stan ózembienia ! :)

Gość Maciek Be
FM: pisze w sferze ogolnej, pisz w temacie watku, a nie do mnie;)

hahaha,hahahahahaha, 40 tysięcy,chyba się bogatymi gejami prostytuuje

jak ma wybór to niech leci nawet na paralotni z silnikiem odrzutowym,mąż jej pewnie zafunduje,nie wiesz chyba co się dzieje na świecie i co się może dziać

Gość 3000pln
Oni wiedzą, że o prawda, dlatego się tak bulwersują :) Ciekawe, że jak facet sam się już dorobi o od razu zmienia mu się opyka.

Gość wybrala miłość
i faceta biednego jak mysz kościelna,bez studiów dość,ze biedny to jeszcze rozrywkowy zapieprzała rowno a taki miał w dupie polepszanie warunkow bytowych miał w dupie awanse zawodowe,ale świetnie kurwił się a głupia żona zapierd...i poprawiała rodzinie byt na stare lata okazało się,że od dawna prowadził podwójne życie a teraz tyle smrodu i wstydu rodzinie zafundował szkoda słów to on polecial na jej kasę i pozycję, och jaka piękna kobieta i poślubiła takiego dupka,chyba jej rozum odebrało,dla mnie to glupia kobieta!,