Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwota

Nie dziwcie się, że kobiety lecą na pozycje faceta

Polecane posty

Gość andrzej kuzba
Obys zachorował na raka za to ze się tak wodoszczelne

Gość andrzej kuzba
Miało być za to ze się tak wozisz

Gość Radzieckość i w ogóle
czemu żadna panna lęcąca na mężczyzn sukcesu,nie podrywa kafeteryjnego senatora,takie ciacho może wam uciec

Gość ładna niemoralna
bo wiekszość panien mających na takich szansę ma ich pod dostatkiem w realu ;)

Ja już jestem "zajenty " cytując klasyka Darth . Kto się wozi ???Żeby twoja żona i dzieci umarły na raka ty zawistna pisowska świnio .

tu się musi wkrótce pojawić sam D.Tusk,tyle wybitnych osób już się tu zebrało

Gość apipapi
masakrą jest determinowac czlowieka jedynie przez cos co tak naprawde nie istnieje czyli pozycje, ktora o niczym nie swiadczy ...Znam faceta zarabiającego kilkanaście tys, kierownika w jednej z wiekszych korporacji w w-wie...który utrzymuje dom i łączy w sobie cechy "groźnego samca" co nazywa asertywnoscia. W istocie człowiek ten jest młotem, pustakiem...Intelektualne dno. wszyscy tak na prawde (i to jest smutne) postrzegacie zycie przez pryzmat wąziutkich obszarow waszego żyćka. Facet ma byc zaradny, kobieta zawze musi miec w jego ramie. Najlatwiej demagogicznie...roztrzasac to na takim poziomie co lezy a co nie lezy w naturze kogokolwiek. Tymczasem nie ma osoby ktora by łączyła te wszystkie cechy z jakiegos jednego wzorca...ba, nie ma nawet jednego wzorca prawdziwego faceta, no bo o kogo Wam konkretnie chodzi? o ojca rodziny? czy ruchacza w typie macho? w dzisiejszych czasach ta zaradnosc jest niwelowana przez lizodupstwo..

jaka strata senator jest zajęty i świnia to musi być pisowska,zalatujesz frustratem jaśnie oświeconym postępowym,są też frustraci narodowo katoliccy na Frondzie

Gość ładna niemoralna
ja też jestem pisowcem :P a życzenie komuś raka czy smierci oraz czyjejs rodzinie jest poniżej każdego poziomu :O

dokladnie zyczenie komuś raka jest swiadectwem jak paskudna to jest osoba -dlatego to kieruję do osoby która wypowiedziala te słowa do mnie kilka linijek wyżej !!!

żałujcie kobiety senator zajęty

Gość RoopinhÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓt von ahtunk
.....a koniec ferii to kiedy będzie...🌼........bo trzepiom jak torbom po cemencie............................🌼

Gość offerma
up

Gość rOOOOOOpinhÓÓÓÓt von kafka
....jeśli tak było... ..............................kafka28.......szacun..🌼

Gość rOOOOOOpinhÓÓÓÓt von kffiateK
.....................🌼..............................................

Jeżeli facet zarabia dużo to kobieta niekoniecznie musi obniżać standard rodziny ;) Znam wielu wykształconych facetów którym właśnie marzy się taki tradycyjny układ domowego ogniska - on w pracy, kobieta w domu. Mój narzeczony też mi powiedział, że podobała by mu się taka sytuacja i bardzo by doceniał takie poświęcenie.Ja oczywiście na coś takiego się nie zgodzę ale jeżeli niektórym małżeństwom pasuje taki układ to czy jest w tym coś złego?

Gość kl geographic
Kobieta niepracujący i siedząca w domu to kolejna gęba do wykarmienia

Gość ale kto ci tu napisał
że kobieta nie ma pracować ?

Gość Maciek Be
@:*: tak jesli facet zarabia 30 tys to malo zarabiajaca kobieta nie obniza kosztow rodziny, natomiast jesli facet zarabia 8-12, to juz obniza. To jest prosta matematyka, a wnioski wyprowadzone na podstawie cen rynkowych. Niepracujaca kobieta, albo malo zarabiajaca, to tak jakby dodatkowe dziecko w rodzinie.

Gość Maciek Be
@:*: jesli znasz facetow, ktorzy chca utrzymywac kobiete, to super. Ja takich nie znam. Przeciwnie - pijawki sa zazwyczaj omijane bardzo szerokim lukiem. Wielu facetow ma dzis na to wyczulenie. Zycie jest tylko jedno i lepiej spedzic je z kims z kim mozna sie wspolnie dorabiac i osiagac sukces, niz z kims na kogo "trzeba robic" 🖐️.