Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panaceumm

Kobiety mają dziś wymagania z kosmosu !

Polecane posty

Gość nie dziwota
A czyja to wina że tyle nie zarabiasz? Dziś każdy się spokojnie może dorobić, trzeba mieć tyko łeb na karku, nie od dziś wiadomo że kobietę pociąga jak facet coś osiągnie SAM. To świadczy o jego zaradności, szczególnie w dzisiejszych czasach

Gość nie dziwota
11:28 [zgłoś do usunięcia]ujhsdg Jakby byle komu dawały, to byście tu nie płakali x No właśnie, a tu właśnie tacy byle jacy siedzą :D

Gość wazne zeby
Starczyło na kawalerkę, jedzenie. Opłaty kablowke internet

Gość książę sapo
Nie chce by mi jakaś dawała nie zależy mi gdyby mi zależało bym chodził na dziwki albo jakaś zgwałcił, nie o to chodzi. Pisze co by było gdyby.. I właściwie tak jest, jak facet ma kase to facet się nie ogranicza do jednej, a potem płacz że zdradza ;D

Gość książę sapo
Sama se królewno płac za internet kablówkę, zaradna zarobi nawet dupa "trzeba mieć łeb na karku" chyba szczęśliwie urodzić/dobrze bez względnie kraść.

Gość nie dziwota
A może mi ktoś powiedzieć co jest takiego nadzwyczajnego w posiadaniu mieszkania lub auta ? Wy się tak tu burzycie jakby to było nie wiadomo co za luksus

Gość nie dziwota
A może mi ktoś powiedzieć co jest takiego nadzwyczajnego w posiadaniu mieszkania lub auta ? Wy się tak tu burzycie jakby to było nie wiadomo co za luksus

Gość nie dziwota
"trzeba mieć łeb na karku" chyba szczęśliwie urodzić/dobrze bez względnie kraść. x Jaka patologia :o ciekawe dlaczego mój tata się wszystkiego sam dorobił z moją mamą jak na początku nie mieli NIC. To że nie masz za grosz zaradności nie znaczy, że możesz takie herezje głosić

Gość upupupi
Hhygg

Gość kafe znowu wariuje
eh :o

Gość upupupi
Mieszkanie 2 pokojowe kosztuje 200 tyś złotych. To jest mało ?

Gość kafe znowu wariuje
eh :o

Gość 200 tyś
obrotny człowiek zarobi w rok 2 lata, to naprawdę nie jest takie trudne :o Ja tyle miałam po niecałych 2 latach działalności małej

Gość upupupi
Hhhhhhggggbhhhjnhgg

Gość upupupi
Hvhvhcbfh

-Trzeba ładnie wygladać wy tego samego wymagacie od kobiet i my robimy wszystko, zeby miec super ciuchy, zapieprzamy jak osły, zeby miec na fryzjera i kosmetyczkę...przynajmniej u mnie tak jest...nie wspominając o tym, ze muszę być wiecznie na diecie, bo mam skłonność do tycia, a przecież wy tylko "ruchacie" to co chude -dużo zarabiać sama na siebie zarabiam i nikt nie musi mnie utrzymywać, nie oczekuję tego, ale nie chciałabym, zeby mój facet zarabiał mniej ode mnie -mieć prawko co najmniej, a najlepiej auto mam prawko i auto, nie widzę tutaj nic niewykonalnego, oczywiście co miesiąc bulę za to kredyt, bo nie stać mnie było, żeby kupić za gotówkę, ale dać się da -mieszkanie na własność, bo wynajmowane to nie jest fajne koszt wynajmu jest mniej więcej taki sam jak koszt miesięczny raty hipotecznej i czynszu w mieszkaniu własnościowym, ja planuje w tym roku kupić mieszkanie na własność, bo to się bardziej opłaca, o ile dostanę kredyt nic co napisałeś nie jest...niewykonalne

Gość kkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaa
MAJĄ TAKIE WYMAGANIA BO SAME TE KURWY NIC NIE MAJĄ,SĄ BIEDNE I SZUKAJA FRAJERA NA KASĘ..............

Gość książę sapo
Ta uczciwie nie kręc dzisiaj od 0do dobrze prosperującego biznesu nie ma szans, co za brednie :O zarobiłas 200tys chyba dupa, masz rację mała działalność :D

MAJĄ TAKIE WYMAGANIA BO SAME TE KURWY NIC NIE MAJĄ,SĄ BIEDNE I SZUKAJA FRAJERA NA KASĘ..............

Gość książę sapo
Ta uczciwie nie kręc dzisiaj od 0do dobrze prosperującego biznesu nie ma szans, co za brednie :O zarobiłas 200tys chyba dupa, masz rację mała działalność :D

Gość książę sapo

MAJĄ WYMAGANIA BO SAME TE KURWY NIC NIE MAJĄ ANI MIESZKANIA ANI KASY ANI SAMOCHODU SĄ BIEDNE I CZEKAJĄ NA FRAJERA UTRZYMANIA I NA BOLEC

Gość kaśka kowalskiego jestem
Prawda jest taka ,że cały czas wszystko idzie w górę opłaty , paliwo , żywność. Kiedyś za 200 zł można było zrobić ładne zakupy , a teraz ? gówno można , a nie wspomnę ,że jak się zachoruję to domowy budżet PADA NA PYSK!!! Ja z mężem mamy do dyspozycji 5 - 6 tyś i wcale nie jest lekko , dodam ,że mamy 2 dzieci Najwięcej , bo około 60-70 % dochodu pochłaniają rachunki ( mieszkanie+przedszkole + rata za samochód = 2600 do tego media i inne ) a na wakacje to już niestety nie starcza , jak już to kredyt! Mając te same pieniądze np. w Anglii (1200 funtów ) spokojnie można przeżyć!!!

Gość 200 tyś
Dlaczego nie ma szans od 0 start z biznesem ? Koleś ja ci współczuje ograniczenia :o dalej sobie ciułaj te marne grosze, tylko potem nie miej do nikogo pretensji, że nic nie masz

Gość 200 tyś
Dlaczego nie ma szans od 0 start z biznesem ? Koleś ja ci współczuje ograniczenia :o dalej sobie ciułaj te marne grosze, tylko potem nie miej do nikogo pretensji, że nic nie masz

Gość upupupi
Ta jasne. Nawet jak ktoś ma super prace i zarabia 4 tyś i może 2, tyś odłożyć to przez dwa lata odłoży 48 tys

książe - 200 tys ma racje, jest ciężko co prawda, ale nie ma nic niewykonalnego, trzeba tylko się starać a nie siedzieć na dupie i odpowiadać na prowokacje ;)