Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panaceumm

Kobiety mają dziś wymagania z kosmosu !

Polecane posty

Gość Zonaaaaa
e co ty gadasz, jestem 10 lat po ślubie więc nie muszę sie martwić kogo wezmę. A żebyś wiedział że jak poznałam mojego to był bezrobotny, ale potrafił się facet ogarnąć zamiast narzekać i teraz oboje pracujemy na swoim. A najgorsi są tacy jak autor, nawet prawko mu zrobić za ciężko. Najlepiej ponarzekać jakie te kobiety są złe.

Ja piedole, ile jeszcze o tym tematów będzie. Autorze jak uważasz, że to jest kosmos to mi ciebie szkoda. Swoją drogą powinna być jakaś równowaga finansowa, a nie egzystencja jak jakiś plebs, to jest dla dobra wszystkich a nie tylko faceta czy kobiety

Gość ......:.
Up

Gość CO ZA patrycjusze cholerni
Egzystencja jak plebs żalisz się? Mój mąż zarabia 1,5 ja 2 mamy 3, 5 na cała rodzine, 2dzieci i nas dwoje. Nie narzekamy nie pomyślałabym że jestem plebsem bo nie żyje za 10tys, na wakacje jeździmy co roku, w tamtym w hiszpani. Nie widzę sensu dyskusji w tym temacie

Gość Lajla1212
ja wymagalam tylko tego zeby byl -wyksztalcony- a trafil sie baardzo wyksztalcony w przyszlosciowym zawodzie - szczuply- sama jestem szczupla i tego samego wymagam od faceta - wartosciowy i inteligentny- bo sama taka jestem urody nie wymagalam bo sama jej nie posiadam ale do tego zestawu gratis dostalam to ze facet jest naprawde ladny :) wczesniej mialam 2 przystojnych i 4 brzydali i ci brzydale mieli naprawde zryte charaktery, podle, dolujace mnie, ponizajace w dodatku nieuki, debile i niedacznicy, lenie smierdzace wiec na co mi ktos taki byl potrzebny?

Gość CO ZA patrycjusze cholerni
Czyli co brzydale to ci gorsi nic nie warci, charakter zależny jest od wyglądu rozumiem, wychodzi na to że sama jesteś podla chciwa etc a nie jest po prostu tak że tym ładnisiom wybaczasz wszystkie grzeszki, przymykasz oko? Hmm ;)

Gość wybiEgł
Wymagania nie są z kosmosu ale kobiety są albo zbyt głupie albo zbyt leniwe by samej to osiągnąć. kobiety mają od początku łatwe życie niczego się od nich nie wymaga i ciągle im pomaga czy daje gotowe to później są takie księżniczki.

Gość soifverigjv
to badz z facetem facet+facet=pelna szczesliwa rodzina skoro kobiety sa zle

Gość ......:) ...
.

Gość kobietkakokietka
Prawda jest taka, że kobieta atrakycyjna i inteligentna nie zwiąże się z leniem, z facetem, który nie jest jej w stanie zapewnić dobrego bytu. Po prostu ma wybór i wybierze tego atrakcyjniejszego/bogatszego itp. I nie ma się czemu dziwić. Co za debil wybiera to co gorsze? Oczywiście kwestia charkateru ma ogromne znaczenie, kwestia dogdywania się itp, tylko że ci biedni faceci wcale nie mają lepszego charakteru od tych bogatszych, wręcz przeciwinie, to oni zazwyczaj dopuszczają się patologii itp. Każdy człowiek jest inny, ale tak to zazwyczej wygląda, lenie i nieudacznicy zazwyczaj nie reprezentują sobą ciekawej osobowości. Ludzie podobni wiążą się z podobnymi sobie(zazwyczaj). Tak więc autorze i pozostali zbulwersowani faceci nie zganiajcie winy na kobiety, tylko po prostu weźcie się za siebie, jeżeli chcecie mieć laską ładną i mądrą, a jak nie, to te piękne zostawcie dla innych, a sami sobie weźcie przeciętne, tzn takie, jak wy. Co w tym dziwnego? Mogę się założyć, że jak sami bylibyście bogaci, to przebieralibyście w kobietach jak się da.

Gość Latny Wierżyk?
Kobiety to kurwy i zło o o o o o o o

Gość fuckkk
znowu postów nie widać :o

Gość Latny Wierżyk?
Ja to kurwy napiertalam przebierac czasu nie mam i leń

Gość Latny Wierżyk?
A moje witać?

Gość fuckkk
swoją drogą, to co opisał autor to nie jest nie wiadomo co. Każdy prawdziwy mężczyzna powinien do takich rzeczy dążyć, nawet sam dla siebie. No ale to trzeba mieć jaja, a jak widać wielu facetom tego brakuje

Gość Latny Wierżyk?
Óp

Gość fuckkk
Taki nieudacznik weźmie sobie jakąś po zawodówce, żeby nie była mądrzejsza od niego i oboje zapieprzają całe życie na 2 pokojowe mieszkanie, no ale przecież są spełnieni :o

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Trzeba ładnie wygladać no taaa bo panowie to wcale nie zwracają uwagi na to jak dziewczyna wygląda. - dużo zarabiać no bo panowie to też marzą o kobiecie co będzie leżeć i pachnieć - mieć prawko conajmniej, a najlepiej auto no dziewczyna to najlepiej jak by miała świetne auto ale nie miała prawka co by się głupia za kierownice nie pchała :P. - mieszkanie na własność, bo wynajmowane to nie jest fajne oczywiście panowie marzą o dziewczynie co to cały czas mieszka z mamusią i tylko czeka aż książę ją zabierze ze sobą. Jaaasne

Gość Latny Wierżyk?
Óp bo ważne

Gość tygrysy
Gdyby kobiety nie były finansowo zależne od mężczyzn to by nie były tak nastawione na kasę u faceta

Gość Latny Wierżyk?
Kobiety to kurwy kto się nie zgadza ten pedał

Gość Latny Wierżyk?
Kobiety lubią spermę w cipce bo chcą trzymać za alimenty kurwy sucze :)

Gość Latny Wierżyk?
Ja nie jem bo jeztem grópasem i mnie kótas boli

Gość Latny Wierżyk?
Óp

Gość praktyczne pytanie
kurcze a gdzie się bzykać jak chaty nie ma? z rodzicami za ścianą czy w plenerze? :D

Gość Maciek Be
Wymagania wymaganiami, ale w okolicach 26-27 zarowno kobiety jak i faeci zaczynaja schodzic na ziemie i swoj ciagnie do swojego, czyli przecietniacy paruja sie z przecietniakami itp. Kobieta moze ladnie wygladac, ale jak jest po zawodowie, albo jakims dupnym kierunku studiow, to za wysoko nie podskoczy tym bardziej im blizej 30 tym ta uroda coraz bardziej sfatygowana, zwlaszcza jesli pracuje fizycznie. Pzdr 🖐️

Gość Latny Wierżyk?
W dópie wasz wszystkie kurwy mam w dópie róchadź mnie się chcem

Gość fiołkoważonka
Kij ma jak zwykle dwa końce. Teraz popatrzcie na wasze wymagania. Kobieta musi być chuda, przecież z wielorybem nikt z was nie będzie. Jak widzę te moje koleżanki ciągle na dietach, ciągle odmawiające sobie czegoś itp. to mi się ich żal robi. Przecież wiadomo, że robią to dla facetów. Kobieta musi mieć biust, więc laski zbierają kasę na operacje plastyczne, idą pod skalpel tylko po to, żeby wam się podobać. Śmieszne. A co jeszcze? Chodzą na szpilakch 15 cm, bo to się podoba facetom. Co z tego, że będą miały problemy z kręgosłupem, trzeba w szpilkach min. 13 cm, bo to kręci facetów. I tak można w kółko wymieniać. Po prostu od kobiety wymagacie, by była piękna. To jest na pierwszym miejscu, nie bez powodu jesteśmy ,,płcią piękną''. Ale... oczywiscie też wymagacie tego, by pracowała, bo szlag by was trafił, gdyby taka leżała do późna, a potem kosmetyczka, fryzjer i ploteczki z koleżankami. Wymagacie tego, byśmy były zawsze czułe, kochane, dobre - bo tego się wymaga od kobiety. Wymagacie od nas byśmy dobrze gotowały, bo przecież facet sobie sam obiadu nie zrobi. I tak to jest. Jedni wymagają od drugich. A najlepiej, to wymagać od siebie samego i jeżeli coś robić(czy to pracować, czy to odchudzać się) to dla samego siebie!

Gość Maciek Be
@praktyczne pytanie: w motelach sa pokoje na godziny, albo w hostelach 😴 🖐️ ;)