Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panaceumm

Kobiety mają dziś wymagania z kosmosu !

Polecane posty

Gość Maciek Be
Kobieta nie tylko nie musi byc chuda, ale nie moze byc chuda. Musi byc natomiast ogarnieta i rozgarnieta.

Gość dusić rozstań
Kobiety są wściekle bo czas ich nieróbstwa moja nieubłaganie. większość mężczyzn dziś wybiera partnerkę a nie utrzymanie.

Gość Maciek Be
Tak, partnerstwo, to jest najbardziej optymalna forma zwiazku. Jesli ktos chce patriarchatu, to polecam takie kraje jak Meksyk, czy kraje Ameryki Poludniowej.

Gość Latny Wierżyk?
Kóbiety to do pieca rzócić niech szmaty się palon

Gość Latny Wierżyk?
Kóbiety to do pieca rzócić niech szmaty się palon

Gość Blondynka____
To są niby duze wymagania???:D No to ja wymagam o wiele wiecej bo do tego wazny jest jeszcze dla mnie intelekt faceta i osobowość. A kandydatów nigdy nie brakowało I nie widze w tym nic niewlasciwego bo sama mam mieszkanie, auto, dobrą pracę i wykształcenie. Dlaczego niby miałabym się związac z jakims przytępawym gołodupcem? A autor jak nie ma nic to niech szuka dziewczyn ze swojej ligi, proste

Gość eggf dy ffhhfh
Gotować to wy lubicie skoro nie szuka ie gotujących mężczyzn Szpilki i skalpel robicie to dla pustych kolesi co patrzą na wygląd tylko widać jakich mężczyzn preferujące i dla jakich się katujecie

Gość fuckkk
A kto tu mówi o utrzymance ? Ogarnij się przygłupie

Gość Latny Wierżyk?
Óp mam coś ważnego do powiedzenia

Gość fuckkk
Ja pracuje, mam mieszkanie WŁASNE dobre auto, to dlaczego mam się wiązać z biedakiem ?

Gość kobietkakokietka
Blondynka brawo! popieram!

Gość Maciek Be
Kobieta zarabiajaca 1500 zl to prawie jak utrzymanka.

Gość fryburg
Fack skoro tomasz to wybierasz kogoś session poziomem mowa o kobietach co nic nie mają a wymagaja

Gość miszczyni pierogooff
trudno znalezc mezczyzne ktory naprawde chce partnerstwa, wiekszosc chce zeby kobieta pracowala, tak jak i oni, ale do obowiazkow domowych, opieki nad dzieckiem juz sie nie garna. ale ja wciaz szukam ;)

Gość fuckkk
Każda wymaga, to nie jest nic nienormalnego. Kiedyś jak facet nie był w stanie zapewnić dostatniego życia sobie, wybrance i przyszłym dzieciom to nawet się do kobity wstydził zbliżyć, teraz też tak być powinno

Gość Maciek Be
@miszczyni: bo przemiany w glowie dopiero nastepuja, tak samo jak faceci ucza sie wykonywac obowiazki domowe, tak samo kobiety ucza sie tego, ze musza zarabiac i byc zaradne.

Gość fuckkk
Kobieta zajmue się przykładowo domem, ale mężczyzna z reguły tego nie doceni, że ma posprzątane, czy że jest obiad jak wróci z pracy. Jescze taki przygłup śmie mówić że kobieta leniwa - niestety tak jest bardzo często

jak leciesz na wyglad i interesuja cie tylko najladniesze, to sie nie dziw :) COŚ ZA COŚ. wyglad i mlodosc kobiety za kase. zawsze tak bylo, jest i bedzie. a jak szukasz normalnej kobiety, o normlanym wygladzie nie dla szpanu o normalnych wymaganiach wzgledem partnera, to znajdziesz. no chyba ze wolisz szpanowac przed kolegami, to faktycznie musisz dobrze zarabiac i miec extra fure i kase na prezenty :classic_cool: tylko nie zakladaj takich durnych tematow. nie ma czemu sie dziwic :classic_cool: wiadomo ze przystojny i bogaty facet bedzie mial ladna kobiete. nic nowego :) sam masz kosmiczne wymagania i oskarzasz o to samo atrakcyjne kobiety.

Gość Maciek Be
@fuck: dzis obie strony pracuja na rodzine. Kiedys facet zapewnial zycie kobiecie, bo kobiety nie pracowaly. Dzis pracuja i sytuacja jest zgola inna.

Gość bambarylaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a to bambaaarylaa

Gość Latny Wierżyk?
Óp

Gość Latny Wierżyk?
Kórwy óp

Gość Blondynka____
A dziewczyna to moze sobie wymagać czego chce, co wam do tego? Może sobie wymarzyć ze chce na męża arabskiego szejka, nobliste astrofizyki, aktora, tak jak forumowe prawiczki czekają na modelki. To ich zycie i nic wam do tego, najwyzej będą całe życie samotni bo ich oczekiwania nijak mają się do tego co sami sobą reprezentują. Nie rozumiem skąd ta frustracja? Może stąd ze niektorzy tu sami gowno w zyciu mają do zaoferowania i interesująca ich grupa kobiet jest po za ich zasięgiem?:)

Gość Maciek Be
Ja jestem 40 letnim renista spod Koszalina i wypowiadam sie ogolnie:) Oczywiscie, ze obie strony maja prawo miec wymagania, wiec tak samo jak kobieta ma prawo wymagac zarobkow od faceta, tak samo facet ma prawo wymagac dobrej pracy od kobiety.

Gość Maciek Be
*rencista

Gość kaśka kowalskiego jestem
:)) i ja dewotka

Gość fuchsa
Leniwe te nasze kobiety eh