Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panaceumm

Kobiety mają dziś wymagania z kosmosu !

Polecane posty

Gość Zona___30
Od wieków tak jest! Kiedyś faceci dziedziczyli wielkie majątki z pokolenia na pokolenie, kobiety w ogóle nie pracowały, to było naturalne, ich obowiąkiem było rodzenie dzieci i dbanie o siebie żeby facet miał się czym pochwalić. Nawet nie gotowały bo była służba. No chyba że na wsiach. I to właśne faceci stworzyli taki schemat ziązku, bo oni kiedyś rządzili. Więc kobiety się nie zmieniły, tylko faceci to teraz p*zdy i dlatego to już nie jest naturalne i zaczęło im przeszkadzać to co kiedyś sami wymyślili. No bo jak to, on ma zapewnić byt rodzinie? Sama niech tyra w pracy, sprząta, gotuje, rodzi dzieci i broń boże nie tyje po ślubie. A jak od niego coś chce to od razu jest materialistką albo s*ką.

Gość .........:)
.'

Gość wehikuł
Tylko wymagają a nic nie mają do zaoferowania

Gość euro choć efnv
A co niby wnosi kobieta do związku w takim razie skoro wszystkiego wymaga się od mężczyzn?

Gość książę sapo. Hipokryzja
Krwawy dokladnie trzeba się starać a nie udzielać na prowokację koles? To my jesteśmy koledzy? Czego ty mi współczujesz, spójrz w lustro popatrz na siebie :D "dalej ciulaj te grosze" no wybacz gdybyś jakiekolwiek miał pojęcie o biznesie wiedział byś chyba że nie każdy może być prezesem :D pretensje? Odpuśc o co o co się pytam do czego i za co. Ps to tylko życie, żyje tak jak mi wygodnie. To chyba jasne

Gość dziś faceci
to zwykłe pizdy, co nic nie potrafią, niech kobieta wszystko robi a oni przed tv z piwskiem siedzą. Prawidzwych mężczyzn jest może z 1 % :(

Żona przeczysz sama sobie. Najpierw piszesz że dziedziczyli fortuny, a potem że faceci teraz to pizdy, chyba nie ich wina że chujow o się urodzili. Krwawy odpuśc już na nikim wrażenia nie robisz sam pewnie na dupie przed kompem dzień w dzień siedzisz ale w necie zgrywasz wielkiego pana ja przynajmniej mam jaja jestem sobą

Gość dziś faceci
Ksiaże ty tylko tak tłumaczysz swoje nieudacznictwo a w środku aż cie zżera zazdrość bo inni potrafią się dorobić :D

Panowie , czy wolelibyście mieszkać z teściową , albo kątkiem w wynajmowanej klitce? NIE! Lepiej szukać faceta z dobrodziejstwem i spokojnie zająć się urodzeniem i wychowywaniem , czyż nie ?

"dziś faceci" wręcz przeciwnie, mam bardzo bogatego znajomego, z bardzo bogatej rodziny, lubię go i nie szanuje, nie oceniaj mnie swoją miarą, niczego nie zazdroszczę :O masakra idź złap lepiej jakiegoś bogacza bo bez tego głodem przyschniesz

Gość offerma
alkmfwgor

"dziś faceci" wręcz przeciwnie, mam bardzo bogatego znajomego, z bardzo bogatej rodziny, lubię go i nie szanuje, nie oceniaj mnie swoją miarą, niczego nie zazdroszczę :O masakra idź złap lepiej jakiegoś bogacza bo bez tego głodem przyschniesz

Nie jestem nie udacznikiem. Pracuje w norwegi jestem kierowca autobusu (może i dla was wstyd dla mnie nie) zarabiam więcej niż nie jeden biznes men w pl, zarabiam sobie na swoje marzenia, nikomu nie pozwolę się przyczepic do mojej kasy choć są chętne :O tyle na ten temat. Miłego Dnia lewusy i nygusy.

Ja nie muszę na nikim robić wrażenia tylko piszę co myślę, i nie siedzę całymi dniami przed kompem. Po prostu nie lubię jak ktoś tłumaczy swoje nieudacznictwo

Gość upupupi
Jakby to było proste to bym pracował nawet 14 godzin. Ale nie jest i mozna wpaść w długi. To juz tylko powieszenie

Gość hiszpanka;
..

Gość Zonaaaaa
książe dziedziczyli fortuny ale ktoś te fortuny zrobił nie? A oni dalej je powiększali. Bo byli zaradni. A dziś narzekają tylko ci którym nic sie nie udaję, tym którzy maja kase wisi czy ich kobieta będzie pracować czy nie.

Gość hiszpanka;
zgadzam sie bardzo ale to bardzo staracie podkreslic jakim kto nie jest nieudacznikiem. taka dobra rada zajmijcie sie soba bo cos mi sie zdaje ze ci "udani" nie nasmiewaja sie z biedy innych, bo wiedza ze kazdego dotyczyc bogactwo nie moze

Gość ale kto ci tu napisał
współcześni "faceci" to łajzy z mentalnością chłopczyka a nie prawdziwego mężczyzny, sami z siebie powinni mieć ambicje typu porządne mieszkanie/dom. No ale widać jak to z tym jest...

Gość matpoliek
Jestem prawdziwym mężczyzna i nie będę brak sobie pasożyta szukam równorzędnej partnerki. Tyle w temacie

Gość e co Ty gadasz
@zona no tak ale co za problem fortune powiekszyc, w koncu nie dosc ze dostali szansę ktorej za wielu nie ma to dobre geny nie?dziwne myslenie

Gość e co Ty gadasz
@żona i ja mam do ciebie pytanie - załóżmy że w koło pełno nie udacznikow, co z tego, weź jakiegoś bogatego, czemu tego nie zrobisz, po co wjeżdżasz na innych, może po prostu nie jesteś zbyt ładna i boli cię że musisz wziąć goło dupca?

Gość ;hiszpanka
.

Gość e co Ty gadasz
nieudacznik golodupiec**

Gość haha jebłem
to są twoim zdaniem wymagania z kosmosu :D:D?

Gość ;hiszpanka
.

Gość ;hiszpanka
kURWA SUPER ROZPISAŁAM się A SIĘ NIE WYSłało :O

Gość ;hiszpanka
.