Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Gość Krzyk Rybka

Kobieta specjalnie złapała mnie na dziecko. Dzisiaj moja była powiedziała mi, że jest ze mną w ciąży. Ja kompletnie nie wiem co robić. Jestem załamany. Mam dopiero 26 lat i nie chce tego dziecka. Wiem, że źle zrobiłem, robiąc z nią to, ale ona mówiła mi że się zabezpieczyła, ale okłamała mnie. Teraz nie wiem co mam robić. Pomożecie i doradzicie mi proszę ?

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Ale ja nie chce ani kobiety, ani dziecka

Nie rozumiesz. Chcenie skonczylo sie na etapie pojscia do lozka. Teraz sa konsekwencje. Mozesz ew nie zyc z ta kobieta i placic alimenty na dziecko i w jak najszerszym zakresie uczestniczyc w jego wychowaniu. Jesli natomiast dziecko Cie nie interesuje, to mozesz urwac kontakt i tylko placic swoja czesc na koszty utrzymania i rozwoju dziecka.

Gość zuuummm
26 lat to nie dopiero to już.

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Tylko dlaczego ja mam płacić na byle co, jak to kobiety wina. Mówiła że się zabezpieczyła, ale mnie okłamała.

Gość boli mnie zaaaaab
jak to "zlapala'' ? Palcem sobie to dziecko zrobila? Co Ty nie wiedziales, ze istnieja prezerwatywy? Trzeba bylo uwazasz z kim sie gzisz, a teraz nie lamentowac !!! Zachowaj resztki godnosci i badz dobrym ojcem dla tego dziecka.

Gość Krzyk Rybka
zuuummm. Ale ja jeszcze dziecka nie chce, więc dopiero

Gość boli mnie zaaaaab
Ty jestes "byle co" buraku. Niech dzieczyna znajdzie sobie odpowiedzialnego faceta a nie takie "byle co " jak ty !!!

Gość Krzyk Rybka
boli mnie zaaaaab Ale ja teraz czuje niennawiść do tej kobiety i nie chce dziecka, bo ona mnie wrobiła. Teraz niech żałuje

@KR: Dlatego, ze to jest rowniez Twoje dziecko. Pal szesc kobiete, to nie o nia chodzi. Zrobiles dziecko, wiec musisz poniesc swoja czesc odpowiedzialnosci za nie. Tak mowi prawo stanowione, zwyczajowe oraz zwykla przyzwoitosc:) Badz prawdziwym mezczyzna;) Pamietaj tez, ze warto sie samemu zabezpieczac, taka mala rada na przyszlosc od wujka Macka. Aha i to, ze kobieta cos mowi, to nie znaczy, ze tak jest w rzeczywistosci. Pozdrawiam i powodzenia z urwisem:) 🖐️

Gość Krzyk Rybka
boli mnie zaaaaab Ja nie mam pojęcia co robić i byle czym nie jestem. PO co mam płacić kase na nic ?

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Ale zrozum że ja nie chce dziecka. Może wtedy kobieta zacznie żałować że ze mną wpadłą

Gość kjhghjkjhghj
od czego są prezewatywy? przezorny zawsze ubezpieczony ;)

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Ale zrozum że ja nie chce dziecka. Może wtedy kobieta zacznie żałować że ze mną wpadłą

buhahahaha kobiety wina hahahah sama sobie plemnikami własnej roboty strzeliła w pochwę ??? Tobie sie durexa nie chciało na kapucyna włozyc to teraz masz boboka i juz nauczy Cie to na przyszłość zeby ludziom nie wierzyć. Jakbym Ci powiedziała ze jutro zrobie Ci przelew na milion złoty to tez bys uwierzył????? teraz będzesz miał dziecko i zachowaj sie chociaż raz jak mężczyzna bo to dziecko to kawałek Ciebie baranie - zrozum to nim będzie za póżno

Gość Krzyk Rybka
kjhghjkjhghj' Wiem co to prezerwatywa ale z nią też mogłem wpaść

Gość Krzyk Rybka
Pochwiarka Ja chcę żeby kobieta zaczeła żałować że ze mną wpadła i dlatego powiem jej że nie chce tego dziecka. Niech odda do adopcji czy coś tam. Mówiła że się zabezpieczyła, ale okłamała mnie. Niech żałuje

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Może namówię ją żeby odała dziecko do adpocji

Gość Spytaj mamusi.
Jak popłaczesz przed mamusią, to mamusia na pewno wybawi synusia z problemów i sama na to dziecko zadeklaruje się płacić alimenty.

Gość katherinaa6589
to się ciesz że w polsce są takie niskie alimenty na dzieci :) I tak jak mówi Maciek B, od alimentów nie uciekniesz, no chyba że zrobisz DNA i okaże się że to nie twoje

Gość Krzyk Rybka
Nie wiem co robić, ale ja nie chce płacić i wydawać kase na byle co.

Gość Krzyk Rybka
I jeszcze do 18-stego roku życia.

To zalezy jakie ona ma podejscie do tematu. Jesli chce miec dziecko i je kocha jak prawdziwa matka, to obawiam sie, ze po prostu dostaniesz w niedlugim czasie pozew o alimenty. Duzego pola manewru tutaj raczej nie masz. Mozesz ew dogadac sie polubownie co do wysokosci sumy.

Gość Krzyk Rybka
Maciek B. Ale jak dziecka nie uznam np. to płacić nie będę musiał, bo wtedy ono nie będzie moje i nie będę miał do niego żadnych praw

Gość yyyyyyyyyyyyy...yyyyyy
co za skurwiel ciebie.

Nie znam sie az tak dobrze na tym, ale matka moze zlecic testy chyba. Niech sie lepiej jakies matki praktykujace tu wypowiedza.

Gość yyyyyyyyyyyyy...yyyyyy
26 lat a nie wie co to testy DNA? bedziesz placil

Gość Krzyk Rybka
Dobra zrobię test DNA i co dalej co ja mam robić jak wyjdzie, że dziecko jest moje ? Czy jak się wyrzekne go to płacić nie będe musiał ?