Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona MOONA

Współczuję kobietom, które wzięły ślub przed 30stką

Polecane posty

Gość jestem facetem i stwierdzam
że polacy są tak ograniczeni i ciemni, że aż żal dupę ściska. Oczywiście, że kobieta ma prawo szaleć i mieć dużo partnerów seksualnych i wcale jej to nie czyni gorszą. Dla mnie to ciemnota uważać, że posiadanie bogatego życia seksualnego to coś złego i brudnego. Buahaha totalne średniowiecze. Autorko, ja- facet- Cię popieram. Polska to zaścianek, ale świat na szczęście jest o wiele większy niż ta kraina i jest liczebnie więcej ludzi co myśli właśnie tak jak ja i Ty aniżeli tych co myślą tak jak ci, co Cie krytykują. Poza tym tych, co Cie krytykują tak naprawdę nikt normalny i ciekawy nie bierze na poważnie. Pozdrawiam :)

Gość ważniejsza jest odpowiedź
masz absolutną rację - to do autorki i pierwszego postu. Najczęściej zreszta życie karze takie kobiety, niestety.

A jeszcze dodam: ci co krytykują sądzą, że można ich krytyką się przejmować,ale niby dlaczego? Przecież wy ani nie jesteście ciekawi, ani rozrywkowi; jesteście nudni, ciągle byście moralizowali; gorszy was dobra zabawa, a seks traktujecie jak zakazany owoc. Buhaha przecież jesteście zwyczajnie nudni, beznadziejni, ciemni i nic ciekawego z waszym życiu się nie dzieje. Macie chujowe życie i taka jest prawda. Więc pomyślcie sobie, jak ktoś ktoś np, podróżuje, ma pełno znajomych, co myślą tak samo i mają takie same nastawienie do życie; ma kasę, jest spełniony seksualnie oraz w przeciwieństwie do was jest szczęśliwy- jak ktoś taki miałby się przejmować zdaniem jakichś noł lajfów i ponuraków? :D Czego mógłby wam ktoś taki zazdrościć? Tego, że nie uprawiacie seksu? Że w wieku 20 lat macie żonę/męża i dzieci? Buhaha ale ubaw :D

że polacy są tak ograniczeni i ciemni, że aż żal dupę ściska. Oczywiście, że kobieta ma prawo szaleć i mieć dużo partnerów seksualnych i wcale jej to nie czyni gorszą. Dla mnie to ciemnota uważać, że posiadanie bogatego życia seksualnego to coś złego i brudnego. Buahaha totalne średniowiecze. Autorko, ja- facet- Cię popieram. Polska to zaścianek, ale świat na szczęście jest o wiele większy niż ta kraina i jest liczebnie więcej ludzi co myśli właśnie tak jak ja i Ty aniżeli tych co myślą tak jak ci, co Cie krytykują. Poza tym tych, co Cie krytykują tak naprawdę nikt normalny i ciekawy nie bierze na poważnie. Pozdrawiam :)

Gość niby troche racji ale i tak
najwiecej znajomosci zawiera sie i szaleje na studiach. Czyli do 25 lat.

że dzisiaj musiałem się wyszumieć na babskim forum, bo to mnie podbudowuje. jeżdżenie z ludźmi, seks co dzień z inną, weekendowe przygody, zapłakane laski, które nie doceniają radości zycia i jednorazowego seksu. bo wy nie wiecie, że takiue życie to jest prawdziwa radość. żal mi was. autorko, podasz mi maila do siebie?:)

Gość jpokoono
zazdroszczę ci wyjebanej cipy przez różne chuje :)

Gość hahaha dobre prowo laska
hahaha

Gość a ile się taka autorka smaków
nałyka, mmmmmmmmmmmmm, ambrozja!

Gość bo to
niech każdy żyje jak chce, ale ja z wyobracanymi przez wielu nie chciałbym mieć mieć do czynienia.

Gość bo to
10 facetów w zyciu do dużo. 10 chłopaków w życiu , to nie za dużo, ale i nie za mało.

Gość polska jest beznadziejna
jasne szczyt szczescia jest slub w wieku 22 lat i dzieci :-)🖐️ a pozniej takie tematu jak : mam 38 lat i jeszcze nigdy nie mialam orgazmu :-P rzeczywiscie zazdroszcze Wam :D ja mam ponad 30 lat i wychodzic za maz nie mam zamiaru. zal mi was. jak czytam takie bzdety, ze kobieta ktora miala wiecej niz 2-3 partnerow jest brudna :-O jestescie chorzy na glowe.

Gość Ty za to nie jesteś chora, ale
samotna. masz ponad 30 lat i śmiejesz się, że ktoś nie miał np. ograzmu. Ty za to nie potrafisz stworzyć trwałego związku i kiedyś w nocy to do Ciebie dotrze. na razie drwisz, ale w środku to w Tobie siedzi. skoro uważasz, że żal Ci kogoś, kto ma problem z orgazmem, to mi żal Ciebie, bvo masz problem ze sobą i swoim życiem:)

'jeżdżenie z ludźmi, seks co dzień z inną, weekendowe przygody, zapłakane laski, które nie doceniają radości zycia i jednorazowego seksu. bo wy nie wiecie, że takiue życie to jest prawdziwa radość.' Każdy czerpie radość z czego innego. Mnie taki dryf po mieliźnie by chyba zabił:(.

Gość tralalalalsialalllala
:)

Gość spodoba
Jak chcecie się puszczać to t róbcie ale nie oczekujcie później porządnego wiernego faceta i jakiegokolwiek szacunku.

Gość jpokoono
hmm, a co to za rozumowanie, że kobieta, która w młodym wieku wyszła za mąż nie ma orgazmu? Śmiechu warte!!! Orgazmy można mieć zajebiste i wcale nie trzeba dawać dupy wszystkim napotkanym facetom przez 15 lat, żeby czuć się spełnioną seksualnie! Ale dziwki tak to sobie tłumaczą :P

to ze nie jestem mezatka nie oznacza, ze jestem samotna :-) dobry kochanek do szczescia mi wystarczy a wiec nie wymyslaj bajek. wole miec dobrego kochanka niz byc cale zycie sfrustrowana mezatka ktora nigdy orgazmu nie miala.

to ze nie jestem mezatka nie oznacza, ze jestem samotna :-) dobry kochanek do szczescia mi wystarczy a wiec nie wymyslaj bajek. wole miec dobrego kochanka niz byc cale zycie sfrustrowana mezatka ktora nigdy orgazmu nie miala. xxxxxxxx i kto wam tepe krowy mowil , ze ja nie potrafie stworzyc stalego zwiazku??? mialam staly dlugi zwiazek i wystarczy. glupie krowy. lepiej poczytajcie na erotycznym te sfrustrowane ktore pchaly sie do slubu a po 15 latach wielki zal bo orgazmu nie miala :-P

Współczuję ludziom, którzy pod hasłami "szukania" , "zdobywania doświadczeń" musza przejśc przez niejedno łóżko, żeby wreszcie znaleźć jakiego delikwenta, który sprosta- i tak stopniowo obniżanym- wymaganom. jeszcze gorzej kiedy dochodzą do pewnego wieku i "biorą" cokolwiek żeby tylko mieć do kogo gębę otworzyc, bo brak już chętnych na nich samych Współczuje też totalnie "abstrakcyjnego" poziomu myślenia, żeby łączyć np. nieudane związki z brakiem orgazmu :D:D

Współczuję ludziom, którzy pod hasłami "szukania" , "zdobywania doświadczeń" musza przejśc przez niejedno łóżko, żeby wreszcie znaleźć jakiego delikwenta, który sprosta- i tak stopniowo obniżanym- wymaganom. jeszcze gorzej kiedy dochodzą do pewnego wieku i "biorą" cokolwiek żeby tylko mieć do kogo gębę otworzyc, bo brak już chętnych na nich samych Współczuje też totalnie "abstrakcyjnego" poziomu myślenia, żeby łączyć np. nieudane związki z brakiem orgazmu :D:D

Gość cccciiiipppp
buuuuuuuuuuuuu znajdujesz takich su.. na jakiś zasługujesz!

Gość klucikji
A dla mnie szalona moona to sfrustrowana, starzejąca się baba, która pomimo dawania d... tak wielu facetom, żadnego, który ją pociągał i fascynował nie zdołała zatrzymać przy sobie. A teraz owszem ma jakiegoś, może i się oświadcza, ale co z tego skoro to nie ten przez nią wymarzony. Jego natomiast pewnie fascynuje jej doświadczenie i brak zahamowań, więc ru... ją jak chce i kiedy chce, nie omijając żadnych dziur w jej ciele. W końcu od tego ją ma!!!

Gość ech, ech je....
bmy się, bo to takie trendy jest :D:D

no i czekam na dalsze wyzwiska od dziwek, szmat i kurew :-P tylko dlatego ze ktos nie chce zyc tak jak wy ;-) zaznacze ze nigdy nie chcialam byc mezatka, nigdy nie chcialam miec dzieci, mam wlasny dom , firme i wszystko czego do szczescia potrzebuje...aaaaaaaaaa i na starosc nie bedzie mi smutno ze mi dzieci szklanki wody nie podadza ;-)

a co do abstrakcyjnego myslenia to zajrzyl na oddzial erotyczny gdzie kobiety sie zala ze nigdy orgazmu nie mialy :-) tepoto ty.

zajrzyj

Gość podszywee
hłehłehłe

Gość podszywee
polska jest beznadziejna matko :( , Ty naprawdę masz jakiś problem ... Mając wspaniałe "bezdzietne" , "bezmężne" życie i pełnie szczęscia, siedzieć na głupawym forum wieczorem i wylewać swoje frustracje. No, naprawdę.. X X " a co do abstrakcyjnego myslenia to zajrzyl na oddzial erotyczny gdzie kobiety sie zala ze nigdy orgazmu nie mialy tepoto ty. X Ale nie musisz od razu mnie wyzywać, skoro brak Ci rzeczowych argumentów. Nie moja wina, że poziom świadomości tych biedactw jest równy zeru ( i jak mniemam, Twój też).I powtarzam raz jeszcze: nie ma związku między orgazmem a przerżnięciem tabuna facetów :D