Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkaslodka

czemu mowi sie ,że kobieta powinna byc szczupła?

Polecane posty

Gość Kaaajaaaaaa
do Szczypiorka masz 173 i ważysz 52 kg i czujesz się żle ??dlaczego ???? że za gruba czy za chuda ??????? jejku jak ja bym chciała mieć taką wagę i wzrost jak ty bo wyglądasz superrrrr gratulacje :)

Gość ghjhk
Ja mam 155cm i 47 kg :o i myślę, że powinnam schudnąć, na pewno czułabym się wtedy lepiej ze sobą...

Gość SZCZYPIOREK1111111111
mam niedowage powinnam wazyc ok 58kg czuje sie fatalnie ,pracuje w miejscu publicznym i wczoraj jedna kobieta powiedziala mi tak MASAKRA JAKA TY JESTES CHUDA . . . A BYŁAS KEDYS TAKA ŁADNA . . . Jak byscie sie czuły ?? ; -(

Gość ..dÓÓpki i cycÓÓszki....
..kobietka powinna być taka jak JA...............i mieć... ..................................pÓÓpę..................... .................................wypÓÓkłą........................🌻

powinnam miec 58kg czuje sie zle ludzie mi codziennie mowia ze schudłam ze jestem chuda ze mizernie wygladam itd.

i...............................pÓÓsię.................🌼

i .................................dziÓÓrkę.................. ...................................pÓÓchatą................. ............................🌻

Gość noniemogejuz
sZczypiorek nie pierdol, powinnas wazyc z 45 kg przy takim wzroscie, mowia ci to same starsze osoby, prawda jest taka ze jakbys schudla jeszcze z 7 kg i miala ladna twarz i klase to bys mogla miec najlepszych facetow

Gość łoj matko
można mieć wymiary 95/60/95 i erszte ciała szczuplą nie przyrównujcie chudych paskud i zalanych tluszczem macior do kobiety z krąglościamo krągłosci to pierdi uda i pupa bez zwisów i sadla na ramionach łydkach brzuchu i poodgardla:p

.................................foczka ma być..................... ..................................cÓÓdna.......................... .................................🌻...........................

Gość Kaaajaaaaaa
do szczypiorka .. nie przejmuj się tym że ktoś coś tak bez sensu ci powiedział Inni po prostu zazdroszczą Ci twojego wyglądu Jesteś idealna modelka

wam sie tak wydaje ja podobalam sie sobie bardziej jak miałam 55-58 schudłam tak po ciazy a w ciazy mialam 70kg mam 26 lat

Gość Kaaajaaaaaa
Gość ja mam taka sylwetke
Gość Kaaajaaaaaa
do szczypiorka ciesz sie że jesteś szczupła a po ciąży nie przytyłaś lecz ważysz 50 kg !!! super tak trzymaj ....

ja tak wygladam i czuje sie z tym zle

laski chciały byscie miec kości miednicy widoczne ?? chyba nie co??

Gość Kaaajaaaaaa
do ja mam taką sylwetkę masz piękną sylwetkę a ja miałam taką sylwetkę jak ta po prawej ale było to dawno z 10 lat temu lub więcej .... teraz wyglądam nieco grubiej .......;] ale z powodu dalszych zaburzeń odżywiania - jak to określa psycholog nadal wyglądam drobno i dużo młodziej z powodu na wagę ... ale w/g mnie ważę normalnie bo 50 kg i nie zamierzam utyć nie nie nie !!!!! A psycholog się nie zna na odżywianiu bo nie zna sie anb kaloriach i skłądnikach odżywczych , mineralnych solach witaminkach mikroelemantach ... i w sumie to nie rozumie istoty rzeczy tylko to co przeczytała z książek a ja piszę z siebie o sobie a nie z literatury Bardzo lubię mówić o tym ...ale muszę iść spać .... pozdrawiam odchudzających , przeliczających kalorie i prawidłowo dobierających skłądniki odżywcze :) Ja nie uważam że zaburzeniem odżywiana jest zdrowe jedzenia a pani psycholog jest nienormalna skoro uważa że żle jest bo człowiek je warzywaka owoce i miesko chude .....nabiał itp... ale wszystko w odpowiednuch ilościach ..tak aby bilans energetyczny sie zgadzał ... dobranoc .....

Gość kotkaslodka
45? co to za moda na anoreksje?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqq
uwaga! nie czytajcie wpisow tych pojebanych pro ana szmat :D bo mnie to juz wkurwiac zaczyna poniewaz wchodza tu mlode dziewczyny, nastolatki i przez takie koorwy i ich debilizmy wpadaja w anoreksje czy bulimie. ja mialam anoreksje majac 12,13lat. o malo nie wywinelam sie na tamten swiat przez nia. odebralam polowe zycia swoja choroba i troskami ze mna zwiazanymi, swoim najblizszym. dlatego nienawidze tak ludzi promujacych pro ane. idealem kobiecosci jest jennifer lopez czy beyonce, monica bellucci itp. tak powinna wygladac kobieta jak one! czemu taka coco sobie powieksza piersi i tylek do rozmiarow monstrualnych i wszyscy nad nia wzdychaja? poniewaz to sa atrybuty kobiety. nie wmawiajcie mlodym dziewczynom ze powinny miec ciala jak faceci bo robicie im wode z mozgu! kazdy facet bedzie wolal taka lopez czy bellucci albo nawet i coco niz wychodzonego patyczaka ktory ma klate jak 12letni chlopiec a tylek jak ofiara Oswiecimia(z calym szacunkiem dla tych osob). nie mowie o grubych krowach bo zaraz mi zarzucicie ze bronie otylosci. otylosc jest tak samo nieapetyczna jak anoreksja, zrozumcie to pustaki. czemu jagna z chlopow byla idealem? bo miala kawal cycka, tylka i wygladala jak kobieta a nie zasuszona zakonnica.

uwaga! nie czytajcie wpisow tych pojebanych pro ana szmat :D bo mnie to juz wkurwiac zaczyna poniewaz wchodza tu mlode dziewczyny, nastolatki i przez takie koorwy i ich debilizmy wpadaja w anoreksje czy bulimie. ja mialam anoreksje majac 12,13lat. o malo nie wywinelam sie na tamten swiat przez nia. odebralam polowe zycia swoja choroba i troskami ze mna zwiazanymi, swoim najblizszym. dlatego nienawidze tak ludzi promujacych pro ane. idealem kobiecosci jest jennifer lopez czy beyonce, monica bellucci itp. tak powinna wygladac kobieta jak one! czemu taka coco sobie powieksza piersi i tylek do rozmiarow monstrualnych i wszyscy nad nia wzdychaja? poniewaz to sa atrybuty kobiety. nie wmawiajcie mlodym dziewczynom ze powinny miec ciala jak faceci bo robicie im wode z mozgu! kazdy facet bedzie wolal taka lopez czy bellucci albo nawet i coco niz wychodzonego patyczaka ktory ma klate jak 12letni chlopiec a tylek jak ofiara Oswiecimia(z calym szacunkiem dla tych osob). nie mowie o grubych krowach bo zaraz mi zarzucicie ze bronie otylosci. otylosc jest tak samo nieapetyczna jak anoreksja, zrozumcie to pustaki. czemu jagna z chlopow byla idealem? bo miala kawal cycka, tylka i wygladala jak kobieta a nie zasuszona zakonnica

ja nie oceniam nikogo bo uwarzam ze tak samo jest ciezko przytyc jak i schudnąc .I nigdy nikomu nie dogryzam czy jest taki czy inny bo wiem ze to boli . . . wy tez tego nie robcie . . .

szczypiorek ja nikomu nie dogryzam ale wkurwia mnie to ze promuje sie na sile anoreksje. ty masz normalna wage, szczupla. ja mowie o promowaniu anoreksji ktora tutaj sie toczy. one kaza ci schudnac 7kg mowiac ze bedziesz idealna! teraz masz normalna, prawidlowa ,szczupla wage i dlatego tak strasznie mnie to irytuje bo ilu mlodym dziewczynom skrzywi to psychike

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . .. . ja wygladam podobnie do tej chudej i nie chce tak wygladac ; -(

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppp . . mi nie nagadaja ja stoje przy swoim che aby maz mail kobiete a nie patyczaka bo tak sie czuje . biust tez mam mniejszy mam b a miałam d