Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyjąca nadzieją

miesiączka spoznia się 3 tygodnie- dziwne wyniki testow

Polecane posty

Gość zyjąca nadzieją

Witam, czy ktoras z was miala podobny przypadek? Spoznia mi sie miesiaczka juz 18 dni, w czasie czekania na nią zrobilam juz 5 testow (nie ukrywam ze staramy sie z mezem o dziecko), kazdy test byl inny.. pierwszy negatywny, drugi pozytywny, trzeci pierw pozytywny- po godzinie zrobil sie negatywny.., czwarty negatywny i piąty pozytywny. Miesiaczke mialam dostac w nowy rok i nadal nic.. Wczoraj od popoludnia do wieczora bolalo mnie podbrzusze, a od 3 dni bola piersi, tak, ze nie mogę wytrzymac w staniku ani chwili. Do tego chodze czesto nawet w nocy pisiu, co chwile piję, ostatnio zauwazylam tez ze zbrzydlo mi pare rzeczy (zmienil sie ich smak?) tempke mierze od5 dni i mam co rano 37.1. Wizyte u ginekologa mam już umowioną, ale chcialabym wiedziec co wy tym myslicie? Pomożcie.

Moim zdaniem jesteś w ciąży. Test pozytywny-to pozytywny:) Negatywny mógł wyjść,bo może nie miał takiej czułości jak te,które wyszły pozytywne.A ten na którym zniknęła kreska powinnaś uznać za pozytyw,bo to co się później z nim stało nie powinno Cię interesować.Test wyrzuca się po 5-10 minutach:) Dziwi mnie tylko,że jeszcze u lekarza nie byłaś:)

Gość rozumiem że żadnego
laboratorium analitycznego nie ma na przestrzeni 5 tysięcy km i hcg zrobić nie mozesz, a ginekolog tylko jeden i przyjmie cię za pół roku?

Gość zyjąca nadzieją
po prostu tamten test byl odstawiony bo spieszylam sie do apteki bo kolejny test (by miec pewnosc) jak wrocilam do domu to akurat spojrzalam na tem ktorego nie zdazylam wyrzucic i sie zmienil. :) A wiecie moze ile kosztuje beta w niemczech? wizyte u ginekologa mam na poczatku przyszlego tygodnia.

Gość zyjąca nadzieją
tylko, ze tamten test zostal odlozony bo bieglam do apteki po kolejny by upewnic sie ze to ciaza, po powrocie spojrzalam na niego i sie zmienil z pozytywnego na negatywny i to troszke mnie zdziwilo, a wiecie moze ile kosztuje beta w niemczech? wizyte u ginekologa mam na poczatku przyszlego tygodnia wiec czekam z niecierpliwoscią.

Gość ghfhdhd
pisiu??? a co to?

Gość zyjąca nadzieją
no wlasnie ginekolog w moim miesice jest tylko jeden ktory mowi po polsku, ciezko sie do niego dostac dlatego jeszcze nie bylam ale juz za pare dni sie do niego wybieram :)

Gość zyjąca nadzieją
ghfhdhd- pisiu to inaczej siku ;)

Gość Bądź sobą
a mnie dziwi, że zamiast tych 5 testów nie poszłaś na bete...

Gość o niiieee
znow nic nie widac upupup

Gość zyjąca nadzieją
nie poszlam na bete poniewaz nie wiem gdzie tutaj sie ja robi i ile ona kosztuje

Gość zyjąca nadzieją
3majcie kciuki zeby ginekolog potwierdzil ciaze :) - ide we wtorek :)

Gość w 3 tyg.ciąży?
betę robi się w każdym laboratorium, a koszt to ok.25 zł

Gość dwdwdwdqdw
mi pierwszt test tez wyszedl negatywnie, drugi takie nie wiadomo co, tak jakby 1,5 kreski. Dopiero trzeci byl pozytywny.

Gość zyjąca nadzieją
wlasnie nie wiem czy to ciaza.. 3 tygodnie sie spoznia miesiaczka. a tutaj nie mam pojecia gdzie sa takie laboratoria

Gość kgjkgjk
gk

Gość Bądź sobą
ja dałam za betę chyba 33 zł(29 zł beta 4 zł pobranie materiału) za 5 testów zapłaciłaś przynajmniej 50 zł i bete robi się tam, gdzie oddajesz krew i mocz do badań...

Gość ile koztuje beta? CO?????
a CO ZA RÓZNICA? cIĄŻA I DZIECKO TO SAME WYDATKI A TA SIE STARA I OCENE PYTA. 100 EURO

Gość zielony krolik
Czyżbys dopiero sprowadzila sie do Niemiec, ze nie wiesz gdzie co jest? Języka nie znasz?