Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Setunia - też chciałabym spędzić weekend z ukochanym. Ty to masz dobrze :) Chodzący nieideał - ciekawy pomysł, a gdzie byś go chciał ? ;p

Kruszynka napewno kogoś znajdziesz prędzej czy później :) co do tatuażu najpierw zrobie na lydce:) Ale w przyszłości chce zrobić jeszcze na drugiej łydce ramionach i przedramionach :D

Nigdy nie wiadomo, czy takowy się znajdzie na pewno :) Dużo tego :D ja chciałam kiedyś na nadgarstku, w sumie nadal o tym myślę :) A jaki tatuaż?

Chodzący w maire udany:) bo byloby uper gdybysmy juz razem mieszkali...... Krusznko ja w Twoim wieku nawe nie myslalam o tym by mec kogos na stale:)

no wlsnie a mnie w twoim wieku nie interesowaly stosunki damsko-meskie ide spac pa:)

Czyli jak mam 21 lat i nie szukam jeszcze dziewczyny to jestem dziwny czy normalny bo już nie wiem :) Co do tatuażu mam już jakiś pierwszy szkic a mianowcie maska samuraja i kłęby dymu (wiem że brzmi śmiesznie ale nie wiem jak to opisać :) )

Każdy jest wyjątkowy i zarazem dziwny na swój sposób :) hm.. brzmi ciekawie :) powodzenia w realizowaniu :) ja chciałam napis " hope" :) może się skuszę, a tymczasem ja już idę spać, dobranoc :)

Aleś Ty zabiegany, oddychaj :D Jutro przede mną znowu ciężki dzień, czyli bieganie po lekarzach. Od 6 rano.. po prostu tragedia :D

to jak, leniuchujesz i nawet nie chce Ci się tu pisać?! :D muszę zrobić badania do pracy jeszcze no i prześwietlenie płuc (bo mojej lekarce, nie podoba się jak "oddycham").

oj, wiem, znam to uczucie. błogie lenistwo , tak to nazywam ;p no cóż.. nie chce mi się jej zmieniać :d a jak minął Ci dzień oprócz tego, że nic Ci się nie chciało?;p

Prawie całyły dzień studiowałem kodeks pracy :D w przerwach oglądałem filmy :D Albo oglądałem filmy jednocześnie przewracając kodeks :) Wyjście na dwór było niemożliwe-cały dzień deszcz