Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przezorna ostro偶na

Noble Finance Service

Polecane posty

Go艣膰 novemvetr
to wszystko to hmmm teoria. Niech sie odezw膮 ci, kt贸rzy si臋 tam zatrudnili na pocz膮tku stycznia, ju偶 w ko艅cu po pierwszej wyp艂acie uwas :D no chyba 偶e zdziwko- i nie by艂o albo dostali艣cie po 300 z艂 na zach臋te i wm贸wiono wam, 偶e jeste艣cie troszk臋 za ma艂o sprzeda偶owi, ale to nic, jak dacie z siebie jeszcze wi臋cej to za miesi膮c b臋d膮 tysi膮ce na koncie :P:P:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 HARY
Lojalka - standard? Przecie偶 ja daj臋 klient贸w. Solidna podstawa w sta艂ej pensji jest gwarancj膮 dla dw贸ch stron. Dla firmy, 偶e pracownik 艂atwo nie zrezygnuje tylko b臋dzie si臋 stara艂 a dla pracownika, 偶e pracodawca patrzy d艂ugofalowo i wierzy w pracownik贸w. Jak firma daje jako podstaw臋 艣mieszne pieni膮dze to m贸wi: i tak z tego nic nie wyjdzie wi臋c po co mam robi膰 sobie koszty. Jednak tak si臋 nie robi powa偶nego biznesu a tylko psuje rynek bo utwierdza si臋 klient贸w w prze艣wiadczeniu, 偶e "finanse" to zwyk艂e oszustwo i kant.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carvantes898989
nie podpisujcie z nimi umow!!! to wszystko sciema!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia98
M贸j kolega pracowa艂 kr贸tko jako doradca finansowy i w艂a艣nie dosta艂 wypowiedzenie z nakazem zap艂aty 5900 z艂. Powiedzieli, 偶e niby nie wywi膮zywa艂 si臋 odpowiednio ze swoich obowi膮zk贸w.... powodzenia innym z t膮 beznadziejn膮 firm膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 givvenchy
czekam na rozentuzjazmowane wpisy tych, co si臋 zatrudnili i s膮 po pierwszej wyp艂acie.... Kasia- ja wiedzia艂am, 偶e od pocz膮tku to 艣ciema i oszustwo, pracuj臋 w tym holdingu, regularnie jestem w centrali. Ale nie spodziewa艂am si臋, 偶e tak szybko zaczn膮 z takimi ciosami. Bardziej w ich stylu jest przez 6 m-cy nie dawa膰 wynagrodzenia albo rzuca膰 grosze ale ca艂y czas m贸wi膰 "jeste艣 dobry, skup si臋, daj z siebie wi臋cej, zobacz na tabele prowizyjne, jak si臋 postarasz ju偶 w nast m-cu mo偶esz mie膰 przelew kilkutysi臋czny".... No ale widz臋, 偶e i na pocz膮tku si臋 nie patyczkuj膮 z niekt贸rymi. Wsp贸艂czucia dla kolegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tratata jest wyp艂ata
O luuudzie, sk膮d tyle z艂ych wpis贸w? ;D ja w艂a艣nie otrzyma艂am moj膮 pierwszy wyp艂ate, nie jest mo偶e jaka艣 super imponuj膮ca, ale jest :) Nie b臋d臋 pisa膰 ile, bo zaraz wszyscy na mnie naskocz膮 pewnie, zarzuc膮 mi k艂amstwo, albo frajerstwo, albo cokolwiek innego. Ale bior膮c pod uwag臋 ,ze to pierwszy miesi膮c jestem zadowolona, a jak bede pracowa膰 z podstaw膮, to b臋de w 7 niebie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoz
Dzwonila dzis do mnie pani zaprosic mnie na drugi etap. Powiedziala ze warunki zatrudnienia sie zmienily. Nie ma juz lojalnosci i zrezygnowali tez z lokaty po 400zl miesciecznie. Bylo na pierwsze 3 miesiace sama prowizja a zmienili na 2 miesciace, pozniej podstawa+prowizja. Posumowujac zmienili umowe na korzysc dla pracownika. Mam tydzien na zastanowienie sie. Co robic?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lajlajalajla
no to co si臋 zastanawiasz ?:) jak na korzy艣膰, to id藕, przeczytaj umow臋 na spokojnie, sprawd藕 informacje :) przeczytanie umowy nic nie kosztuje i do niczego nie zobowi膮zuje ;) nawet jak pojdziesz na II etap to mo偶esz sie jeszcze wycofac i nie podpisywa膰. Wed艂ug mnie jak nie ma kar lojalno艣ciowych , to ta umowa ma sens. REszta pewnie mnie zaraz zlinczuje heheh :D

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie dobrze, 偶e zmienili. Te 5900 z艂 by艂o masakr膮. Teraz umowa jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doshitess
Jutro id臋 na "podpisanie umowy". 2380z艂 brutto + prowizja + 400z艂... Umowa na 2 miesi膮ce i bez kar lojalno艣ciowych. Spotkanie w Gda艅sku hotel NOVOTEL z Pani膮 M. Zobaczymy czego si臋 dowiem i co wyczytam w umowie. 3MA膯 KCIUKI !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoz
daj zna膰 jak Ci posz艂o bo ja mam zamiar zadzwoni膰 pod koniec tego tygodnia i um贸wi膰 si臋 na II etap.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Venditor
Witam wszystkich.Przypadkiem poczyta艂em sobie Wasze konwersacje i w膮tpliwo艣ci na temat posrednika finansowego.Nie musisz si臋 wi膮za膰 z firm膮 je艣li masz w膮tpliwo艣ci.Sam/a mo偶esz zosta膰 po艣rednikiem.Wystarczy za艂o偶y膰 dzia艂alno艣膰 gosp.(je艣li masz prac臋 to nie koniecznie) i na w艂asn膮 r臋k臋 szuka膰 firm,os贸b zainteresowanych kredytem,leasingiem lub jakkolwiek inn膮 propozycj膮 finansow膮.Bank zap艂aci Tobie prowizj臋 po podpisaniu umowy(znacznie bardziej lukratywn膮 ni偶 po艣rednik) przez pracownika Banku.Je艣li chocia偶 przez jaki艣 czas by艂e艣/艂a艣 w bran偶y finansowej to na pewno dasz sobie rad臋 z wst臋pn膮 rozmow膮 z potencjalnym klientem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ex-NFS
Witam, pracowa艂am w NFS przez miesi膮c i odradzam. S膮 nierzetelni i niewyp艂acalni. Z moich obserwacji wynika, 偶e rekrutowani na koordynator贸w, rekruter贸w, doradc贸w czyli zatrudniani na umow臋 zlecenie s膮 wszyscy, bez jakiejkolwiek selekcji, kto si臋 zgodzi podpisa膰 umow臋 ma prac臋. Zak艂adam, 偶e chodzi wy艂膮cznie o obr贸t wewn臋trzny i tyle. Ca艂a reszta nie ma wi臋kszego znaczenia i firma nie robi nic, 偶eby poprawi膰 jako艣膰 swoich relacji z pracownikami a tym samym zadba膰 o swoja reputacj臋. Bardzo odradzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fazzzzzzzi kip go艂in
siema! Ja pracuje jak doradca dla tej firmy i jestem zadowolony. Kasiora jest, robi膰 co mam i mam nadzieje w kwietniu "awansowa膰" na specjaliste :D a wiadomo, 偶e kasiora wtedy b臋dzie wieksza. Mi si臋 podoba. Jak umiesz sprzedawa膰, to sie odnajdziesz! polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oczek
Potwierdzam, Jak kto艣 nie potrafi sprzedawa膰 albo jest memej膮 to niech nie ci膮gnie do firmy kt贸ra musi zdoby膰 klienta. To nie jest praca w kt贸rej 8 godzin siedzisz na FB i ogl膮dasz filmy. Zrobisz co masz zrobi膰 to masz kas臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dikens
Mam pytanie czy podpisa艂a艣 o艣wiadczenie o rezygnacji osobi艣cie? Czy r贸wnie偶 zrezygnowa艂a艣 bez problemu z polisy? Zastanawia mnie to, bo osobi艣cie uwa偶am, 偶e osoba rezygnuj膮ca musi podpisa膰 takie o艣wiadczenie po 1 osobi艣cie, po 2 mie膰 dow贸d 艣ladowy czyli drugi egzendlarz w艂asnor臋cznie podpisany. Jak r贸wnie偶 jak i przy rezygnacji z polis膮. Kurcze, 偶e tacy oszu艣ci wyzyskuj膮 biednych ludzi, kt贸rzy i tak nie maj膮 pracy. Zdesperowani rzucaj膮 si臋 na takie tryki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rekruterka
Witam jestem po rozmowie na stanowisko doradcy i jestem zadowolona z obecnych warunk贸w jakie mi przedstawili je艣li nie zaryzykujesz to si臋 nie dowiesz, trzeba umiec sprzedawac by zarobic kase a nie jak kolega napisa艂 siedziec 8 godzin na fb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Dickensa
Za przeproszeniem, co Ty pier...niczysz ? :D polise "zrywa si臋" w ten spos贸b, 偶e w nie wp艂acasz na ni膮 sk艂adki. Bez konsekwencji. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rekruter
Witam, widzia艂am wiele negatywnych opinii. Wi臋c dla jasno艣ci je艣li chodzi o warunki pracy w Noble Finance Service: Firma proponuje umow臋 o prac臋 i dobr膮 podstaw臋. Lojalek 偶adnych nie ma. Firma oferuje bardzo dobre szkolenia przed rozpocz臋ciem pracy. Dlatego, je艣li ktokolwiek zastanawia si臋 czy warto przyj艣膰 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮- WARTO. To jest p贸艂 godziny a mo偶na na miejscu przeczyta膰 umow臋 i wszystko jest jasne. Nikt nie gryzie i do niczego nie zmusza. Wszyscy narzekaj膮 na brak pracy, ale jak proponuje si臋 co艣 naprawd臋 dobrego to wtedy jest szereg uprzedze艅 i przegl膮danie internetu w poszukiwaniu bezsensownych wpis贸w. A mo偶e tak zamiast czyta膰 nonsensowne, stare opinie, mo偶na by przej艣膰 si臋 na spotkanie i dowiedzie膰 si臋 jak jest w rzeczywisto艣ci? Pozdrawiam serdecznie, Rekruter Noble Finance Service P.S. Ja jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zwrbowana
Teraz spotkania rozpoczynaj膮 ju偶 w rzeszowie. Czy ktos z Was na takim byl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Finasis
Ja te偶 zacz臋艂am wsp贸艂prace z t膮 firm膮 i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Nie wiem sk膮d te wpisy, by膰 mo偶e wszystko zale偶y od wojew贸dztwa, ja umowe mog艂am przeczyta膰 ju偶 na pierwszym spotkaniu rekrutacyjnym. Zadnych lojalek nie podpisywa艂am a opcja III Filaru mnie sie nawet podoba bo przynajmniej firma dba o emeryture + umowa zlecenie. Na rynku finansowym pracuje nie od dzi艣 i widzia艂am o wiele gorsze umowy. Zdziwilo mnie ze piszecie o braku kopii umowy bo to wina ewidentnie osoby - mened偶era podpisuj膮cego umowe. (Dla jasno艣ci ja swoj膮 dosta艂am.) Dosta艂am tez liste telefon贸w do kogo moge dzwonic w razie pyta艅. Zrezygnowa膰 mo偶na w ka偶dej chwili. A i okres pr贸bny r贸wnie偶 jest na 2 miesiace a nie 12 jak kto艣 pisa艂 wcze艣niej. A co do warunk贸w finansowych to sa one bardzo dobre jak na moje wojewodztwo- Opolskie. Dla por贸wnania banki oferuja najczesciej minimalna krajowa i duzo wyzsze cele miesieczne. Czy da sie wyrobic cele kazdego miesiaca dam znac za jakis czas.

Udost臋pnij ten post

Dosta艂am dwie oferty pracy - w banku X oraz w NFS. Musia艂am wybra膰. BANK - podstawa 1700 z艂 brutto, lojalka 4000 z艂, praca w czterech 艣cianach przez 8 godz + ulotarstwo (co akurat by艂oby jak膮艣 rozrywk膮), wysokie targety. NFS - podstawa 2350 z艂 brutto, brak lojalki, Home Office, targety - do wykonania i to na luzie. Chyba nie musz臋 m贸wi膰, kt贸r膮 opcj臋 wybra艂am. Umow臋 czyta艂am na rozmowie kwalifikacyjnej. Dok艂adnie. Jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ex-NFS
Witam, polis臋 zerwa艂am wysy艂aj膮c do nich pisemna informacj臋 - ale trzeba to zrobic w ci膮gu 30 dni od podpisania umowy (taka informacj臋 otrzyma艂am w infolinii MLA) wysy艂aj膮c listem poleconym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nfs
Pisz臋 jako rekruter, nie doradca- w NFS mo偶na by艂o wytrzyma膰, tj. jasne obowi膮zki, zasady dzia艂ania, dowolno艣膰 w organizowaniu sobie pracy, ba nawet lekki chaos organizacyjny mo偶na zdzier偶y膰. Jestem pod tym wzgl臋dem wyrozumia艂a. Jednego jednak nie umiem wybaczy膰 - oszcz臋dzania kosztem pracownik贸w. Nie dosta艂am jeszcze wyp艂aty za marzec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oszukany przez noble
To s膮 OSZU艢CI !!!! nie dosta艂em pieni臋dzy za marzec, nawet nie dosta艂em kopii podpisanej umowy dla mnie . Pieni臋dzy nie maj膮 by nam da膰 wyp艂aty.nikt w firmie nie odbiera, sp艂awiaj膮 nas , 偶e sa wszyscy na zwolnieniu. z Paniem prezesem nie mo偶na si臋 skontaktowa膰. To chyba drugi Amber **** jaka艣 masakra, ludzie nie dajcie si臋 tym oszust膮, trzeba si臋 zebra膰 i odzyska膰 swoje pieni膮dze!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶enardo
te偶 nie dosta艂am wyp艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA! TA FIRMA (noble finance) TO OSZUSTWO! DAJ膭 DO PODPISANIA UMOWY, W KT脫RYCH ANEKSEM JEST WYKUPIENIE UBEZPIECZENIA! (kt贸re to w艂a艣ciciele firmy sprzedaj膮 i maj膮 z tego prowizj臋). TAK WI臉C PODPISUJ膭C UMOW臉 ZOBOWI膭ZUJEMY SI臉 P艁ACI膯 PONAD 400 z艂 przez niesko艅czenie d艂ugi czas, a jak j膮 zerwiemy, to kara 4800 z艂 bodajrze! A o zarobkach w noble finance zapomnijcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tanie meble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znikn臋li, nie zaplacili nikomu i jak kamien w wode... Oszukali pracownikow i tyle

Udost臋pnij ten post