Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 728382

Jak wam sie podobaja moje piersi???

Polecane posty

Gość snbndbnsbdnsbd
Są w sam raz, nie za małe , nie za duże . Tylko jako kobieta nie powiem ci czy są szczególnie ładne i pociągające :D

Gość A może tak lepiej wejsć na
jakieś męskie forum i zapytać o zdanie? W końcu to panom mają sie podobać a nie nam kobietom? Chyba że lubisz dawać strip innym babkom? ;)

Gość to bardzo duzo
są małe ale ładne

Gość hshhhhhhhhhhh
Widać że jeszcze nie byłaś w ciaży ani nie rodziłaś a korki w brodawkach masz solidne więc będzie miało co przyszłe dziecko ciągnąć :D

Gość 728382
hahahah nie lubie;) jestem pod dwoch ciazach/niestety ich malosc mi przeszkadza i mysle nad operacja...

Gość bull..............
małe trochę ale brodawki takie fajnie wystające ....mogłbym się przyssać jak pijawka bo dobrze się pewnie je chwyta ;)

Gość Ale ty masz różowe
brodawki jakbyś wogóle w ciąży nie była. Kobiety które mają dzieci i to jeszcze po dwóch ciążach nie mają takich bladych brodawek. To ty jakaś inna widać .

Gość celllllllulllllit
wyglądasz jak chłop z piersiami, strasznie żylasta i koścista jesteś :o

Gość 728382
to dzieki;) choc jeden komplement;)

Gość Kochana widziałaś
kiedyś piersi kobiet po ciążach ? Ty nie jesteś po ciąży, nie uwierzę a mówić można wszystko. Masz piersi jakyś nigdy w ciąży nie była . Takie piersi ma większość babek przed ciążą i ty się do nich zaliczasz bo są takie małe i brodakwi jasne.

Gość celllllllulllllit
ale z drugiej strony bardzo jedrne ciało masz tylko te wystające kości, ale może to kwestia tego jak stanęłaś, niekorzystne zdjecie dałas piersi w porządku :)

Gość celllllllulllllit
co znacza "jasne brodawki" ?a jakie są po ciąży i dlaczego ciąża ma niby zmieniać kolor i kształt brodawek ?

Gość to bardzo duzo
ja mam bardzo podobne, tez wystajace i jasne brodawki. W ciazy bylam jeden raz, troche karmilam

Gość ksdjjsdjsdh
Przez te piersi ani jedna kropla mleka nie przepłynęła i to odrazu widać. Brodawki różowe jak nos królika i dość małe i widać że nie matczyne tylko takie jeszcze nie tknięte :D. Ładne ale napewno nie są piersiami matki ;)

Gość celllllllulllllit
nieprawda ze po ciazy nie mozna miec takich piersi, mam koleżanki, które maja takie piersi po ciąży i to po kilkumiesiecznym karmieniu

Gość A jego byla...jest tak jest
i to tez usuneli

Gość to bardzo duzo
głupoty gadacie kobiety ja widzialam wielkie cyce z brodawkami jak pełnia księżyca i dopiero to wygladało kosmicznie. Małe piersi może wygladaja inaczej po ciązach ?? dodam od siebie, ze w ciazy wcale mi piersi nie urosly.Nic a nic

Gość tak z ciekwosci
autorko ile masz lat?

Gość 728382
kurwa! urodzilam dwoje dzieci-nienormalana jestes-wmawiac mi bedziesz!

Gość usuneliiiiiiii
dawaj jeszcze raz:D

Gość 728382
mam 32 lata-jedno i drugie dziecko karmilam po miesiacu czasu

Gość tak z ciekwosci
ładne masz ciało a dużo przytyłas w ciaży?

Gość Ja jestem jasną blondynką
(autorka widzę jest brunetką) , mam bardzo jasną karnację i przed ciążą miałam różowiutkie właśnie takie jasne brodawki natomiast po pierwszej ciąży zrobiły się większe (otoczki) i ciemniejsze, nie są już takie jasno różowe ale bardzo ciemno różowe a autorka ma takie jak panienka a nie matka. Hormony ciażowe powodują wzrost produkcji melaniny która przyciemnia bordawki (u brunetek nawet na brązowo) i choć grubo po ciaży i karmieniu kolor się rozjaśnia to u brunetek (nawet u mnie) nigdy nie powróci już do koloru wyjściowego sprzed ciąży. Autorka ma zgrabne piersi ale widać że nietknięte przez ciążę ( po ciąży są trochę większe) i jędrność i stan skóry też mówi że nie była jeszcze w ciąży oraz kolor brodawek. jednym słowem jest jeszcze żółtodziobem w tej kwestii :) Nawet gin jakby zerknął na tkie cycki to by nie uwierzył że panna jest po dwóch ciążach i może jeszcze dwoje wykarmiła co? :D No way.

Gość usuneliiiiiiii
wklejaj linka

Gość No gdzie te zdjęcia !!!!
dawaj fotkę

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
...

Gość usuneliiiiiiii
no po karmiu raczej cycki maleją, ja np nie zauwazylam zmiany koloru u siebie

Gość E tam autorko , gadać
to można wszystko. Słuchaj, piersi to tak delikatna struktura że nawet jak podczas ciąży niewiele urosną to i tak trochę klapną a tobie nie klapły albo klapły a wcześniej miałaś je na szyi ? :D. Skóra pod wpływem laktacji traci trochę na jędrności. Ja karmiłam 2 miesiące, przed ciażą piersi miałam malutkie a po ciąży niewiele większe nawet podczas laktacji, i choć teraz (3 lata po porodzie) są bardzo ładne to jednak nie bez skazy . Ja też obstawiam że nie odczuły ciąży bo ciąży nie było a brodawki dość młodzieńcze. Piersi masz dość wysoko i jędrne, a coś takiego po ciążach i to dwóch jak u ciebie jest rzeczą niesłychaną bo same hormony wpływają na rozluźnienie struktury skóry która robi się wiotka by mleko mogło się pomieścić. U ciebie tego nie ma.