Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda na niebie

Paznokcie,zniszczone przez tipsy u dziamary

Polecane posty

Gość gwiazda na niebie

Nigdy nie korzystajcie z uslug zakladania paznokci przez domowe stylistki.Poszlam do takiej i wyladowalam na pogotowi gdy zdarte paznokcie zaczely ropiec.Paznokcie zalozyla mi stylistka od siedmiu bolesci.Potem szybko one odpadly wraz z anturalnymi paznokciami.Zadzwonilam do niej i ona chciala zebym jeszcze raz przyszla i ona niby zalozy mi na nowo.Zrezygnowalam,bo bo balam sie ze bedzie pilowala moje paznokcie az do krwi.Mialam bardzo obolale paznokcie i czulam bol przy dotyku.Po trzech dniach dwa palce spuchly bardzo.W nocy zwijalam sie z bolu i pojechalam do lekarza .On sie zlapal za glowe i zapytal kto mi to zrobil.Plytka paznokcia odrosnie ale teraz robie badania na HIV i inne zarazy.Bo nie wiem czym sie moglam zarazic.Jezeli chesz miec tipsy to tylko faktycznie w salonach kosmetycznych bo tam chociaz maja sprzet zeby powyparzac to co sie urzywa wielokrotnie i pilniczki nie sa uzywane od klientki do klientki.NIGDY WIECEJ DOMOWYCH PARTACZY PAZNOKCI U KTORYCH MOZESZ SIE ZARAZIC WIELOMA CHOROBAMI.

Gość bla bla bla bla bla bla
aha

Gość temat się rozwija
w domyśle wiadomo o kogo chodzi. Czemu niszczycie tą dziewczynę?

Gość temat się rozwija
x

Gość kto to
jest dziamara ?

Gość gwiazda na niebie
Nie mieszkam w Polsce.Poszlam zrobic paznokcie do domu dziamadziary.Teraz przechodze badania czy mnie HIV nie zarazila przypadkiem :-(.Nigdy wiecej .Jak bede chciala tipsy to tylko do autoryzowanego salonu kosmetycznego pojde.

Gość takaMALAjedna
kto to byl?

Gość kto to
co to znaczy dziamara albo dziamadziara ?

Gość gwiazda na niebie
Lekarz mnie osiwcil jak bardzo jest niebezpieczne korzystac z domowych tipsiar i ile chorob moge sie nabawic,poza tym ze nie mam swojej plytki paznokcia bo sie oderwala razem z odpadajacymi zelowymi tipsami.Bol niesamowity.Powiklania moga byc jeszcze gorsze:-(.Mam nadzieje ze sie niczym nie zarazilam i ze obedzie sie bez dluzzszego leczenia:-(.Na razie mam opatrunki na prawie wszystkich miejcach po paznokciach,ktore sa bardzo spuchniete ze nic robic nie moge:-(.

. ' ' ' ' ' '

swoja droga .... to ty nie czułaś jak za mocno piłuje ? ja zawsze opierdalałam nawet jak mi skórke lekko zajedzie

Gość iksiński
x

Gość gwiazda na niebie
dziamadziara tak nazwalam ta pozal sie Boze stylistke paznokci.Dziamadziara to ktos kto nic zrobic nie potrafi a sie do tego zabiera.Nigdy wiecej zelowych paznokci na domowkach.Mam nauczke i nastepnym razem do salonu pojde.Kurcze jak mnie boli!

Gość gwiazda na niebie
Do blabla bla bla Czulam i protestowalam i mowilam ze mnie boli a ona na to ze musi tak pilowac bo sie paznokcie nie beda trzymaly.Na drugi dzien odpadly prawie wszystkie z naturalna plytka paznokcia.Potem zaczelo puchnac i bolec niemiloseirnie.Pojechalam na pogotowie bo sie zakazenia balam .Lekarz mnie oswiecil jakie moga byc tego konsekwencje,zakazenie to malo ale rowniez HIV,wirusowe zapalenie watroby,tezec.....No w glowie mi sie zakrecilo jak zaczol wymieniac choroby ktorymi moglam sie zarazic podczas zakladaniu tipsow poprzez pilowanie naturalnej plytki paznokcia.

Gość gwiazda na niebie
Do temat sie rozwija????????Jaka dziewczyne niszczymy,wedlug twoich slow?Jakie my?Jaka dziewczyne?Czy wszyscy co to siedza zbyt pozno maja jakas obsesje,zwidy,paranoidy i mysla ze ktos kogos przesladuje?Nie jeden psycholog mial by o czym pisac jakby poczytal kafeterie:-).

Gość gwiazda na niebie
Licze ze jutro odezwie sie wiecej osob ktore cierpialy przez domowe dziamary(czyli takie co nie umieja robic tipsow i narazaja nas na powazne szkody).Jak tipsy to tylko salon kosmetyczny bo mozna sobie narobic klopotow.W salonie masz gwaracje i w razie czego wiesz kogo mozesz pozwac do odpowiedzialnosci.W przypadku domowek tylko proces cywilny bez szans na wygrana bo sama sie zgodzilas na usluge za mniejsza kase i u nie profesjonnalistki. Miejsce po paznokciu jako zywa rana nie jest niczym przyjemnym,jeszcze mniej przyjemne jest zakazenie chorobami.Zastanow sie czy zanim skorzystasz z oferty kogos kto nie ma licencji na prowadzenie salonu kosmetycznego(Czyli odpowiednich maszyn do odkazania).Innaczej mozesz sie zarazic HIV poprzez zwykle pilowanie paznokci.

Gość sfwefgw
kurna skonczcie te chora jazde :O

Gość gwiazda na niebie
Wie ktos jak mam teraz odbudowac paznokcie znowu?Czym smarowac?

Gość gwiazda na niebie
Jaki pozew zbiorowy?Nie wiem czy jest wiecej poszkodowanych Ja tylko ostrzegam.Jezeli paznokcie to tylko w autoryzowanych salonach

Gość asssi
To lekarz nie powiedział ci czym smarować? Wyjmij słomę z butów i zrób z niej wywar i mocz palce w tym, możesz dodać troche sieczki z głowy.

Gość Iwonkaaaaaaaa
Polecam salon Black Pearl kolo galerii krakowskiej :) czesto chodze tam na paznokcie i sa w bardzo dobrym stanie :) zawsze jestem bardzo zadowolona po wizycie :):)

Gość gość
Na zniszczone paznokcie znam jeden sprawdzony sposób - dobra odżywka. Taką jest ta z firmy Trind. Szybko regeneruje płytkę, zapobiega jej rozdwajaniu i sprawia, że paznokieć odzyskuje dawną kondycję :)