Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna8787

Zakochal sie we mnie moj lekarza-ginekolog...doradzcie.

Polecane posty

Zawodniczka to współczuję Ci dziewczyno. Takie przejscia. Moj znajomy nigdy tak sie nie zachował, taki odpowiedzialny jest. Nigdy tak sie do mnie nie odniosl ,za co jestem mu wdzieczna. Nie jest napalencem i dobrze. Mialas paskudnego pecha i nie mialas wyboru, do tego jak sie zachowal do Ciebie. Powiem Ci, ze moj dok znajomy jest bardzo spoko i nawet jak sie mu zdarzy sie ladna pacjentka, to on jes delikatny i konsekwenty w działaniu. Nie dziwie Ci sie wcale ,ze tak zareagowalas. Moj lek. jest pod tym wzgledem czlowiek zloto. Nie przekracza swoich granic. Szok, ze Ciebie to spotkalo. Moj tez czasami patrzy sie mi w oczy, ale on juz taki ma styl bycia. Nigdy nie postapil tak jak Twoj gin. Dobrze zrobilas dajac mu do zrozumienia jaki jest. Spoko jestes ;). Nie dziwi mnie Twoja reakcja.

Gość zawodniczka
Dzięki belluś,krzywdy mi nie zrobił,ale wiesz niesmak pozostał i wcale nie uważam z tego powodu ,że wszyscy ginekolodzy to napaleńcy i on z tego co wiem do innych jest superprofesjonalny i b.dobry specjalista .ot nie wiedzieć czemu ja bidula tak na niego podziałałam...

Gość Heidi Klummmm
48 letni pryk mówi naiwnej młodej lasce ze ja kocha choc wcale jej nie zna :D hahah no padłam ze smiechu, ciekawe co jest nie tak z tym gosciem skoro 48 letni facet jest sam.

Gość vyvyfctn
Jest ginekologiem,oni wszyscy zjechane berety mają ,widziałaś jakiegoś normalnego?

Zawodczniczka to, ze jest tamten lekarz był dobrym dla innych pacjentek specjalistą to jedno, ale drugie to on powinien dobrze zachować się w stosunku do Ciebie. To zachowanie faktycznie było nieetyczne. I dobrze, ze go zmieniłaś. Prawidłowo. Tak trzymaj. Dobrze, ze nie zraziłaś się ogólnie do lekarzy. Życzę Ci byś nigdy nie miała takich doświadczeń. A tak ogólnie nie każdy ginekolog ma poprzewracane w głowie. Są specjaliści z prawdziwego zdarzenia. Mała czarna co u Ciebie?? Mam nadzieję, ze radzisz sobie.

Gość zawodniczka
mała czrna,bywasz tu jeszcze?

Gość zawodniczka
MAŁA CZARNA i co u Ciebie?

Gość kolejna naiwna
idiotka myśląca iż PAN DOKTOREK JĄ KOCHA a jemu chodzi tylko o kolejną naiwniaczkę która przyniesie kasę i utrzyma jego rodzinę lub EGO Oj dziewczyny PANIE opamiętajcie sie nareszcie!!!

Gość gość
Autorko i jak sie sprawy potoczyly?