Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Gość 7 rata za kałacha
Właśnie z powodu tego, że ktoś się pode mnie podszył, to znów narobiłem w spodnie, i jak teraz mam do sklepu iść ? Zresztą i tak jak dzieci mnie zaczepią , to pewnie z dwa razy jeszcze w gacie narobię :(

WomanInTheFog-Wiem że jesteś młoda, chyba mi nie powiesz że chciała byś takiego dziadka po 40 stce...

7 rata: Przecież mój mail, jest od dawna podany, więc kto chce to może napisać, a po drugie to rozpoznam każdego z Was po stylu pisania. Już Was rozgryzłam w tym kurniku :P

zwiad: Nie mówię, że bym chciała kogokolwiek. Uprzedzając nie jestem less, jak to już mi zarzuciłeś :P Już Ci powiedziałam, że tylko tak Ci się wydaje, wyglądam na młodziej niż mam, a widać nie przyjrzałeś się porządnie zdjęciu, bo tam na pewno nie wyglądam na 20 lat. Zresztą skończmy temat mojego wieku, to drażliwe dla kobiety :P

7 rata za kałacha- Ale na takich jak ty, to broni nie trzeba, ty jesteś psychicznie słaby i wystarczy ci groźnie spojrzeć w oczy i już po ciebie. Tym bardziej że widzisz same zło wokół mnie, na forum jest tysiące osób, co robią sobie jaja z podszywów, a ty oczywiście widzisz w mnie podszywacza, tak samo jak pewnie w łysym gościu, co ma groźną minę, to pewnie widzisz w nim kogoś, kto jest od ciebie silniejszy, ty jesteś po prostu psychicznie słaby, jak większość ludzi, gdzie wystarczy że ogolisz głowę na łyso i już cie się boją i mają wrażenie że jesteś od nich silniejszy, agresywniejszy itp.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Woman - pisanie tu na kafe ma te zalete ze kilka osob moze dyskutowac jednoczesnie. Ale jesli chcecie sobie sprawdzic czy pasujecie do siebie to ja nie mam nic przeciwko.- Tylko powiedzcie ze znikacie z topa bo sama do siebie pisac nie mam ochoty.

Dobra bo się zwiadzisko za bardzo rozpanoszyło. trzeba powoli Go stąd wyprosić:) WITF...Może do Ciebie napiszę. Póki co jeszcze sie formalnie nie rozstałem z dziewczyną i miałbym wyrzuty sumienia rozmawiając z inną o historii:P

WomanInTheFog- Jeśli na tej fotce to byłaś ty, a miałaś chyba dwie różne foty w stopce, to nie masz więcej niż 30 lat, więc stary zgred po 40 jest i tak dla ciebie za stary.

Zuzanna : Nie znikam, tylko widzę, że dyskusja coraz bardziej zaczyna przypominać ring, a nie pole do rzeczowej rozmowy. Ale ja się stąd nie dam przegonić :)

Zwiad ...łysych boję się tylko z tego powodu, że może to świadczyć o napromieniowaniu czego skutkiem jest wypadanie włosów:P Zuza...fajnie, że nie uważasz mnie partnera do dyskusji;)

miszczu: kurcze, teraz będę miała depresję :P A tak na poważnie to oświadczam, że faceta nie szukam, i maile matrymonialne pozostają bez odpowiedzi :)

Gość Zuzanna Amelia & 22
Woman - tak zawsze jest jak w temacie pojawi sie wiecej niz jeden samiec. Moja kolezanka miala dwa kanarki. Nie mogla ich trzymac w jednej klatce bo od razu sie dziobaly.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Miszcz - balszoje I am sorry. Nie dosc ze Cie za kobiete wzielam /powinno grozic zabojstwem lub przynajmniej kalectwem/ to jeszcze dyskutowac z Toba nie bede,.... Same faux pass... Ale za to omal Ci nie narailam kandydatki na zone. Tio tez sie liczy.

Zuzanna: Fakt kanarki samce nie mogą być razem, natomiast szczury samce żyją w świetnej komitywie, więc to chyba zależy od egzemplarzy :)

Gość Zuzanna Amelia & 22
Zalezy od egzemplarza albo od gatunku samca...

zuza no ale trudno się nie dziobać jak jeden jest agresywny. Toz to nie świadczy zaraz źle o wszystkich samcach. Poza tym biorąc pod uwagę kafeterie i wyrywanie sobie wzajemnie włosów przez laski, do jakiego tu dochodzi to Twoja uwaga jest trochę seksistowska:P

miszczu z uwagi na wyrywanie sobie włosów przez laski liczyłam na spokój tutaj w tym gronie. Ta uwaga o zazdrości była, bo liczysz, na walkę w kisielu pomiędzy mną a Zuzanną o Twój numer gg?:P

Miszcz to kolejny stary zgred, który by chciał sobie poruchać młodą dziewczynę :O Dziś słyszałem o 60 latku i 16 latce na Ukrainie, obaj nieżyją.....:O

zwiad: nie mam w zwyczaju dawać nie swoich zdjęć. Co do rozmawiania, to chyba wiek rozmówcy nie ma większego znaczenia? Ważne jest tylko czy osoba ta ma coś sensownego do powiedzenia.

Gość Zuzanna Amelia & 22
miszcz - ja nie mam gg ani w stpce ani w raczce ani nigdzie. A dziobiacych samcow nie lubie , obojetne z jakiego gatunku by nie pochodzili. Tak jakos nie mam do nich zaufania. I nie opowiadaj ze dziobiecie sie o laski z kafe. Przeciez o laski z kafe nikt tu nie zabiega.

nie dlaczego...numer jest dostępny dla każdego tak jak w Twoim przypadku mail:P nie musicie się zabijać. Dwie kobiety to dwa razy więcej przyjemności. Skąd pomysł, że chciałbym abyście walczyły i to jeszcze w kisielu:P

Tak też czytałam o tym 60-latku :( Kurcze nie wiem co taka 16 latka mogła z nim robić, ja rozumiem, że mógł ją sponsorować, ale bez przesady żeby aż tak była łąsa na kasę.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Woman - masz racje. On liczyl na nasza walke w kisielu. Czego te chlopy nie wymysla....

Gość Zuzanna Amelia & 22
Miszcz- chcialbys........