Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIĘŻARNA78

przeziębienie w ciąży

Polecane posty

Gość CIĘŻARNA78

Witam, kończę drugi trymestr ciazy i jak narazie było wszystko w porządku. Niestety do wczoraj. Teraz wiele osób choruje. U mnie w domu wszyscy chorzy, więc i mnie się dostało. Na szczęście nie mam gorączki, mam katar- raz bardziej ciekły raz stały, koluje mi sie w głowie, ogólnie jestem strasznie osłabiona i mam gardło spuchnięte choć nie bolące. Pije herbatę z cutryną, sok malinowy,ale czy może mogłoby cos jeszcze pomóc z domowych sposobów...? czy moze lepiej od razu do lekarza sie udać? choć podobno nie powinno się od razu do lekarza lecieć i spróbować domowymi sposobami... proszę doradźcie. Pozdrawiam.

Gość agula8
czosnek, cebula, .Mnie na gardło pomagało płukanie woda z sola i wywarem z szałwi, tym samym robiła inhalację-dobre na katar. Osłonowo brałam provag i dużo soku z cytrynki do herbaty. Jest syrop dla ciężarnych-prenalen-czytałam że dobry ale sama nie stosowałam.

Gość ZawszeCiekawaaa
Możesz sobie zrobić sok/syrop z cebuli albo mleko z masłem i miodem

Gość izulietta
ja się leczyłam domowymi sposobami, nie pomogło, dostałam syropki od lekarza. nie pomogły. w końcu złapałam zapalenie oskrzeli i po antybiotyku przeszło. a trwało to ok. 5 tyg. modlę się aby dziecko było zdrowe.