Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgbasd

Sex bez prezerwatywy

Polecane posty

Gość tgbasd

Witam ! mam pytanie ostatnio z dziewczyna przed stosunkiem chcialem sprawdzic jak to wyglada bez prezerwatywy i przez ok. 15 sekund sie "kochalismy" w ten sposob a kolejno zalozylem prezerwatywe i robilismy to juz normalnei z nia. Chcialbym sie zapytac czy wielkie szanse sa na zajscie w ciaze bylo to ok 7 stycznia a dziewczyna miala ostatni raz okres 22 grudnia wiec teraz na dniach sie go spodziewa a ja sie troszke przejalem i chcialbym sie poradzic To trwalo nie wiecej jak 10/15 sekund

Wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? Nie wiem czy warto wpaść przez 10/15 sekund przyjemności.. Ale do rzeczy; jeśli nie stosujecie innych metod antykoncepcji to TAK jest możliwość, że akurat jest w ciąży. Chyba, że trafiło na dni niepłodne.

ludzie, bez przesady, po co straszyć chłopaka ? fakt faktem, przypadki chodzą po ludziach, i jeśli jesteście pechowcami, to można zajść nawet tak, ale to się zdarza 1/10000000, więc spokojnie. 10 sekund to bardzo mało, jeżeli się kontrolowałeś to moim zdaniem nie masz się czym przejmować. Poza tym, w ciąże nie zachodzi się od tak. Aby plemnik dotarł do komórki jajowej potrzebuje do tego milionowej gromadki innych plemników, bo sam jest za słaby aby przebyć taką droge, więc na dobrą sprawę, musiałbyś skończyć w niej, żeby mogło dojść do zapłodnienia. I jeszcze cos, nawet jeśli miała dni płodne, i nawet jeśli uprawialibyście pełny stosunek, prawdopodobieństwo ciąży wynosi jakieś 25%, więc sam widzisz, że to nie jest takie proste. Ale następnym razem uważaj, bo możecie mieć pecha, pozdrawiam

Gość gunia987
Dam Ci radę. Jak chcecie współżyć bez prezerwatywy, niech dziewczyna wyznacza sobie dni płodne i niepłodne (wyznacza nie oblicza!). Jeśli sama nie za bardzo to ogarnia to niech kupi sobie mikroskop owulacyjny. Po owulacji, będziecie mogli współżyć bez prezerwatywy.