Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilith-marlie

Szukam klasycznego wózka - czy któraś z mam ma ten?

Polecane posty

kikibu - właśnie zależy mi na dużej gondoli - ten stelaż to jest na kołach pompowanych czy piankowych? bo zdjęcie i opis w linku którym podałaś są sprzeczne, napisano że koła piankowe, a ja na zdjęciu widzę wyraźnie wentyle :-)

teraz mi wywalilo całego posta :-) czy możecie mi jeszcze powiedzieć, czy do któregokolwiek z tych wózków o których pisałyście można doinstalować platformę dla starszaka? jeśli wszystko pójdzie dobrze, to chcemy się starać szybko o rodzeństwo dla syna i wtedy fajnie byłoby domontować taką platformę.

Gość w tesco to najlepiej brac
Ten z linku ma troche przesadzone kola. Ja tez preferuje klasyke, ale bardziej codzienna i praktyczna (Emmaljunge, Jedo, Roana, ewentualnie Navingtona choc ten ostatni ma chyba mala gondole...). Z normalnymi mniejszymi kolami bedzie ok. I nie kupuj jasnych tapicerek, bo sa niepraktyczne. Wybieraj ciemne (czarne, szare, brazowe, granatowe itd.), inaczej wkolo bedziesz prala, albo bedziesz jezdzila z brudna, od kurzu, blota, opadow atmosferycznych, dzieciecych butow, jedzenia, brudnych rak. Wiem co mowie, serio.

Gość nojaakto
?

Gość kikibu
Ten, który ja miałam, ma pompowane koła. W tym pierwszym linku zresztą, który wkleiłam, jest stelaż z pompowanymi kołami. Pamiętam, że kupowałam wtedy stelaż osobno i gondolę osobno, ale to było ponad 4 lata temu.

Gość kkhjhjhk
kkoo ihhjuh

Gość kikibu
Różnica między moimi dziećmi wynosi 2 lata i też myślałam o takiej dostawce, ale dzisiaj, kiedy mają po 2 i 4 lata widzę, że byłby to niepotrzebny wydatek. Starszy może dla atrakcji przejechałby się parę razy, ale zdecydowanie woli biegać luzem :)

Ten Peg Perego tez bedzie ok. To samo prosty podobny model Inglesiny. Moze jeszcze Bebecar. - Ale to wsztko zachodnie modele i naturalnie beda drozsze od polskich, a polskie wcale nie sa takie znowu gorsze.

Gość thdrhrsthsr
Nie mogę nic napisać

Gość kikibu
Tak sobie przypomniałam, że ten stelaż velo ma pompowane koła, a piankowe miał stelaż caravelle (czy jakoś tak :) ) ale go już nie widzę w sprzedaży

Moze jeszcze Silver Cross Sleepover bedzie fajny, ale pewnie duzo drozszy ze wzgledu na sama marke. Jeszcze jest Teutonia Elegance. No i Mamas & Papas Ultima, ale te maja srednie recenzje, bo podobno skrzypia, a robi je Peg Perego, ale moze wg nizszych standardow. Nie wiem do konca. Wedlug mnie w tej klasie najlepsza jest jednak Emmaljunga.

Gość ghrsthrts
hrhr

Gość DaaaarkROoseee
Lilith tu sie niczego konkretnego nie dowiesz wpisz w google 'wozkomania' (to na gazecie) i wejdz na forum gdzie uzyskasz wlasciwe info

Bardzo dziekuje za wszystkie rzeczowe opinie i linki i Wasz wysilek w pisaniu, mimo ze kafe nam wczoraj tego nie ulatwialo :-)

My się zdecydowaliśmy na 99% na ten wózek jakiś miesiąc temu, choć zostawiamy jeszcze furtkę, jak pojedziemy do sklepu bo może akurat tam coś wypatrzymy, choć najlepiej to by było gdybyśmy mogli gdzieś przetestować ten wózek. Jedyny minus dla mnie to waga, wolałabym żeby ważył ok 15 kg, początkowo chciałam te 14 calowe ale jednak są cięższe prawie o kilogram. opinia o wózku http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/adamex-royal-2012-41-klasa-i-elegancja-w-niskiej-cenie-ale-duzej-wadze/