Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie proszeee

Moja piewsza randka z dojrzalym mezczyzna - POMOZCIE, by nie zepsuc tego

Polecane posty

Gość Wielmożny Pan
"Wielmożny, to gdzie ten Twój szacunek, skoro po miesiącu zacząłeś odpuszczać? Niby wszystko ok, a trochę zalatuje 'jurnym nastolatkiem', bez obrazy" xxxxxxxxxxxx Robię fantastyczne śniadania

Gość 1234asdf
bum

Gość Wielmożny Pan
No dobra...wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości, aczkolwiek prędzej znajdziesz dojrzałego starszego faceta niż nagrzanego 20 latka. Wiem to po sobie jaki kiedyś byłem a jaki jestem dziś :-D Kiedys moi celem było tylko zaciągnięcie panny na warsztat...dziś robie jej fantastyczne śniadania po każdej gorącej nocy :-D

Gość pomozcie proszeee
Pracowalismy razem, odezwał się i proponuje randę, więc się zgodziłam, bo tak naprawdę zawsze się mijaliśmy, witaliśmy, a nigdy nie było między nami dłuższej rozmowy, więc czemu nie? Jest wolny, ja też, możemy spędzić czas razem, tylko nie wiem czego oczekuje i na ile poważnie do tego podchodzi. Znam go trochę powierzchownie, bo nigdy nie było czasu na dłuższe poznawanie się. Nie chciałabym go zagadać, a nie wiem czy milczenie dające mu pole do popisu też byłoby w porządku.

Gość jak taki dojrzaly
i ma cale 30 lat to czemu umawia sie z 20 tkami :D Mam jednego znajomego, ktorzy ma prawie 40 lat a ciagle umawia sie z 18 i jest taki beznadziejny. Pierdolony glupek, imponuje malolatom drogimi prezentami a nie byl w zadnym powaznym zwiazku. Ciekawe czy to taki typ a moze inny?

Gość kjhgfhf
up

Gość pomozcie proszeee
Wiek nie swiadczy o dojrzalosci, ale on nie jest taki infantylny jak moi rowiesnicy, Chcialabym, by ta nasza pierwsza randka nie byla rownoczesnie ostatnia. Moi znajome mialy takie doswiadczenia, ze dany pan ocenial je po pierszej randce i drugiej juz nie bylo ... dlatego chcialabym poznam zdanie mezczyzn w tym temacie - czego oczekuja po pierwszej randce, co nie wchodzi w rachube, kiedy randka jest udana:)

Gość brunetki są najlepsze tak jak
a ty ile masz lat? 15

Gość Wielmożny Pan
"wolę jeszcze starszych niż 30, ale to już takie zboczenie i mam tak od 19 roku życia." Syndrom braku ojca?

Gość kjhgfhf
pyk

Gość Kobiety są jednak...
Że tak zapytam... Jesteś z Sanoka??? A może masz z nim zamiar wyjechać na Ukrainę?

Gość eerty
Bylam na randkach z facetami w wieku 32-35 lat...kazdy jeden probowal mnie obmacac i calowac sie ze mna..wiek jak widac nie gra roli.

Gość Heniu
A jak wyglądałaś na tych randkach? Przaśno i seksio? Spróbuj ze mną, ja nie jestem taki gruboskórny, gdy mi babka pokazuje cycki i tyłeczek to jej proponuję najpierw 50 PLN. Wystarczy wejść na jakiś portal, pełno tam lasek które pokazują cycki a oczekują oczywiście pieniędzy i seksu, bo inaczej po co by się tak zachowywały? Moje myślenie jest proste i logiczne, jeśli laska jest wyzywająca i prowokująca to oczekuje seksu i pieniędzy więc ja im to proponuję.