Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie proszeee

Moja piewsza randka z dojrzalym mezczyzna - POMOZCIE, by nie zepsuc tego

Polecane posty

Gość pomozcie proszeee

1. czego nie mowic, opowiadac cale swoje zycie? 2. jak sie ubrac, zachowywac? 3. samej proponowac gdzie isc czy zostawic to facetowi? 4. placic za siebie jak mnie zaprasza - za kino, kolacje itp? by DOBRZE WYPASC :)

Gość Mnie tez tak.....
Badz soba.Jak mu sie spodobasz taka jaka jestes to o.k.Jezeli nie to oznacza ze nie pasujecie do siebie.Zawsze badz soba.

Gość led
badz soba. nie rysiem ochuckim nie kuba wojewudzkim i nie majdanem i nie dodą po prostu badz soba ;)

nie spinaj się i zachowuj się normalnie, zn. ubeirz się w swoim stylu i rozmawiaj jak z przyjacielem :) udając nic nie zyskasz na dłuższą metę

Gość Wielmożny Pan
Jako, że jestem dojrzałym facetem i spotykam się z o 8 lat młodszą dziewczyną chyba bedę mógł Ci odpowiedzieć czym ona mi zaimponowała a czym nie zaimponowały mi inne dziewczyny w jej wieku. Generalnie podstawą jest otwartość i budowanie bliskości... na faceta dojrzałego nie podziałają żadne gierki, żadne manipulacje, jak będziesz kombinowała z nie odbieraniem jego telefonów lub smsów to weźmie Cie za niedojrzałą gówniarę; będziesz unikała spotkań tylko po to, żeby chłopina za Tobą biegał- rzuci Cię szybciej niż myslisz. Dojrzały facet ceni sobie romantyzm, otwarty i szczery związek oparty na szacunku, wierności i zaufaniu. Aha... jeszcze jedno jak i nie najważniejsze: jeżeli kombinujesz odwlekać sex na długie miesiące to od razu sobie odpuść. Ja zaczynałem odpuszczać po miesiącu... bo dojrzała i wartościowa dziewczyna ma wiecej do zaoferowania niż Ciało

Zachowuj się na luzie. Możesz rozmawiać o różnych głupotach, Ubierz się ładnie ale nie wyzywająco. Pozwól facetowi zdecydować gdzie pójdziecie - zostaw mu pole do popisu. Ale absolutnie nie idź z nim do podejrzanych miejsc takich jak parki. Jeżeli Cię zaprasza pozwól mu zapłacić za Ciebie, ewentualnie możesz zaproponować, że dorzucisz się do rachunku.

"bo dojrzała i wartościowa dziewczyna ma wiecej do zaoferowania niż Ciało" i właśnie dlatego nie "uwodzi" faceta wskakując na pierwszej rndce do łóżka 🖐️

Gość młode pokolenie
Dojrzały facet ceni sobie romantyzm, i szczery związek oparty na szacunku, wierności i zaufaniu. Aha... jeszcze jedno jak i nie najważniejsze: jeżeli kombinujesz odwlekać sex na długie miesiące to od razu sobie odpuść. Ja zaczynałem odpuszczać po miesiącu... bo dojrzała i wartościowa dziewczyna ma wiecej do zaoferowania niż Ciało O Ja jako młodszy mogę zgodzić się w prawie wszystkim . Czas na czekanie na seks trochę dłuższy.

Gość mckckcnc
dojrzała i wartościowa dziewczyna ma wiecej do zaoferowania niż Ciało Takich kobiet brakuje w naszym kraju

Gość jcjcodnci
Kdhsnx

Gość 1234asdf
zz

Gość dążące nim piknik
Mhm kinu bigi

Gość Wielmożny Pan
"dojrzała i wartościowa dziewczyna ma wiecej do zaoferowania niż Ciało Takich kobiet brakuje w naszym kraju" Ano brakuje - ale to nie znaczy, że ich nie ma. Trzeba się solidnie naszukać....

Gość 1234asdf
yo

"Ja zaczynałem odpuszczać po miesiącu.." ­ i na pierwszą randkę przychodzisz z kompletem wyników badań, żeby wykazać, że nie masz żadnej z chorób przenoszonych drogą płciową, jak rozumiem?

Gość Wielmożny Pan
"i na pierwszą randkę przychodzisz z kompletem wyników badań, żeby wykazać, że nie masz żadnej z chorób przenoszonych drogą płciową, jak rozumiem?" Ograniczam się do karty szczepień :-D

Gość pomozcie proszeee
Wiec moze tak. Ja mam 20, a on ok 30 lat i on zaproponowal spotkanie, powiedzial, ze chce mnie gdzies zaprosic, podkreslil, ze milo by bylo gdyby to byla randka, wiec ... mam sie ubrac w szpilki, sukienke, umalowac, wygladac przy tym powaznie i kobieco czy "BYC SOBA" i przyjsc w trampkach, jeansach i tshircie jak na co dzien, a on sie wystroi i bede sie glupio czula:( pomysli, ze jestem dziecinna... Potem o czym mam z nim rozmawiac. Mam sie go wypytywac o jego zycie, czy tylko mowic o sobie a moze poruszac jedynie neutralne tematy? czy tylko odpowiadac na jego pytanie, by nie byc zbyt interesowna i nachalna? Nie wiem. Nie mam doswiadczenia zadnego. Nie piszcie o seksie, bo na tym etapie jeszcze nie jestesmy, na na pierwszej randce to odpada. Dzieki z gory za konstruktywne odp.;)

Gość grenadinka
Wielmożny, to gdzie ten Twój szacunek, skoro po miesiącu zacząłeś odpuszczać? Niby wszystko ok, a trochę zalatuje 'jurnym nastolatkiem', bez obrazy:)

Gość Heniu
Skąd domniemanie, że jest dojrzały i jest facetem? 1. Mów krótko i na temat, najlepiej ogranicz się do odpowiadania na pytania 2. Skromnie 3. Delikatnie zasugerować, jeśli to facet nie wyszedł z taką propozycją 4. Zaproponować partycypowanie w kosztach, ale do diabła - dyskretnie! Jeśli to dojrzały facet to właśnie tego oczekuje.

laska, tak się szykujesz jakby to twoja ostatnia randka w życiu była. ­ jeśli będziesz grać, to i tak nic potem z tego nie wyjdzie. ­ a na randkę ubierz się tak jak na spotkanie z kimś, kogo lubisz. trampki... cóż, jeśli chcesz w nich popylać po śniegu, to proszę bardzo :D ja bym tam jednak z uwagi na porę roku wybrała nieco solidniejsze obuwie :D

Gość pomozcie proszeee
Jeszcze jedno - lepiej dac wolna reke co do decyzji oscylujacych wokol spotkania i godzic sie na jego pomysly czy samej wypada (w oczach mezczyzny) proponowac, prowadzic kobiecie?

Gość uznam
Kurcze czemu taką różnica? Z kim młodzi dojrzali mężczyźni mają się umawiać? Z puszczajacymi się niedojrzalymi nastolatkami? 20 dajcie szanse

Gość pomozcie proszeee
Żabko, miałabym na myśli sam schemat ubioru - elegancko czy zwyczajnie, powszednio

swoja drogą, gratulacje za pomysł, że współczesny 30latek jest dojrzały :D no ale młodszą bezsprzecznie łatwiej zmanipulować. do tego stopnia, że ona się obcych ludzi pyta, co powiedzieć na randce.