Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Czy w wieku 28 lat mozna poznac faceta

Polecane posty

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
Ja poznalam mojego obecnego meza wlasnie, kiedy mialam 28 lat (to bylo 6 lat temu) :) Glowa do gory, zreszta 28 lat to nie jest przeciez jakis leciwy wiek!!! Nie wiem skad takie nastawienie, niby XXI wiek...

Odpowiedź:nie,nie można. Musisz poczekać do 29 lat. Ps. kobieto,ty znów przynudzasz i użalasz się na kolejnym forum.Powiem Ci coś-nie poznasz żadnego faceta w ten sposób.

Gość Avett Brother
hulaja po polu i pija kakao

Gość dołektotalny
fiku miku moze narzekac non stop to i ja moge :P Az mi sie znudzi, przejdzie i wreszcie przestane o tym myslec. O ile o samotnosci mozna przestac myslec.

Gość late28
Agaaa, nikt nie twierdzi, ze 28 to leciwy wiek, tylko ze w tym wieku baardzo ciezko poznac kogos sensownego. Jestem sama w tej chwili, i mam co najmniej 2 kolezanki w takiej samej sytuacji. Czesto poznaje mezczyzn troche starszych, 35/40letnich i jesli wykazuja mna zainteresowanie, to wyczuwam, ze chodzi o dosyc szybkie skonsumowanie znajomosci.

Gość dołektotalny
kiwii, to nie czytaj moich tematow, bo bede tu siedziec do smierci i przynudzac prawdopodobnie. Watpie zeby poziom merytoryczny moich postow sie polepszyl z czasem. Raczej przewiduje ze za 2 lata zgorzknieje i bede pluc kwasem na przechodniow :P To takie ostrzezenie do ludu.

Gość Quirkyalone
Ja mojego faceta poznałam w wieku 29.5 lat, pół roku temu. Nie jest księciem na białym koniu, nie jest ideałem, ale dobrze nam razem. Dlaczego mamy nie pisać o rozwijaniu pasji? Ja po zakończeniu poprzedniego związku właśnie zaczęłam nową pasję i tam go poznałam. Przede wszystkim - żadnego faceta na wstępie nie skreślaj nawet, jeżeli nie wydaje Ci się jakiś wspaniały. Po drugie, naprawdę, naucz się czegoś nowego. Siłownia - dobre miejsce, tam poznałam mojego ex. Wakacje też są dobre - narty, żagle, góry, co lubisz, najlepiej takie wakacje zorganizowane przez firmy dla młodych ludzi, jest sporo tego typu wyjazdów: ois.pl, g-snow, zero gravity, taksidy, snow camp, hot snow.... na pewno coś dla siebie znajdziesz.

Gość bm .//kmlm /b
to samo sie dzieje teraz w usa, duzo facetow nie chce sie pchac w zwiazki, czemu pytacie? bo jak mzna szanowac zone co sie rypala bog wie z kim? :D nie oszukujmy sie 29 latka i wiecej to kobiety zuzyte emocjonalnie, jedynie na przygodny seks iwiele kumpli tak uwaza, zreszta zaufac takiej ze bedzie wierna? chyba raczej nie

Gość cała prawda o kobietach
wlasnie poznalas go teraz, a wczesniej nie zwracalas na takich uwagi :D zycie, wziełas sobie potulnego frajera a bawilas sie wczesniej z kretynami :D, wiele samotnych kobiet kolo 30 zastanaiwa sie czemu faceci ich nie szanuja? czemu tylko chca sobie pobzykac? to normalne ze jestescie traktwane jako 2 gatunek

jesli sie mlodosc traci na kretynow to potem nie dziwcie siie, madra kobieta wykorzystuje walory jak najwczesniej zeby usidlic fajnego faceta, wam zostaja odrzuty, i tak od wiekow :D

Gość dołektotalny
Aha czyli jak kobieta ma doswiadczenia seksualne z 1 facetem w ktorym byla zakochana albo w ogole to i tak faceci mysla ze zuzyta i do niczego sie nie nadaje. Glupia logika... Poza tym jesli w zyciu podobalo mi sie tylko 2 facetow i z zadnym nie jestem dzisiaj to pewnie tez swiadczy o tym, ze jestem rozwiazla i moja wina ze nie usidlalam walorami tych, ktorzy mi sie nie podobali . DObra, jutro kupuje 2 koty.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
late28 - mialam na mysli, ze pytanie czy w tym wieku mozna poznac kogos sensownego, ze wlasnie jest to pozny wiek, przynajmniej dla mnie ma to taki wydzwiek. Wedlug mnie predzej pozna sie kogos sensownego w tym wieku niz np. kolo 20-stki, poniewaz faceci sa wtedy niedojrzali i zmienni oraz niegotowi do stalych zwiazkow a takze dlatego, ze wtedy jeszcze zmienia i ksztaltuje sie osobowosc wiec uwazam, ze jest wieksza szansa na stabilny zwiazek nieco pozniej.

Gość jaśminowa999
ja za miesiac koncze 26 lat i tez jestem singielką już prawie 2 lata - po dwoch zwiazkach - jeden 4 letni, drugi paromiesięczny jesli to w ogole mozna nazwac zwiazkiem.... i denerwuje mnie fakt ze teraz takich kobiet jak my czyli 26-28 letnich nikt nie zechce bo sa zuzyte ... takie jest zycie, jedna spotka faceta juz w liceum i z nim juz zostanie do konca zycia a druga musi przejsc z 5 zwiazkow by trafic w koncu na tego jedynego.... szczerze wolalabym ta druga opcje niz uwiazac sie 1 i nie zaznac w zyciu fajnych wspomnien, przygod, doswiadczenia, trzeba poznac zycie, charaktery mezczyzn zeby wiedziec ktory jest w porzadku dla nas... bo ten pierwszy nie zawsze musi byc najlepszy.... ja myslalam ze moj pierwszy jest idealem, jak mnie zostawil to plakalam jak dziecko, a gdy poznalam tego drugiego smialam sie z siebie jak moglam byc z tamtym.... :)))) teraz gdy jestem sama tez sie zastanawiam czy kiedys trafie w koncu na tego jedynego, ale mysle ze wszystko sie dzieje w swoim tempie wierze ze jak ktos mi jest pisany to sie pojawi nawet w sklepie spozywczym :) nic na sile ....

takie jest myslenie, mozesz udowodnic jedynie 2 osobie ze nie jestes kolejna dajka na zawolanie, partner musi miec szacunek do 2 osoby, wiele kobiet tego nie rozumie, zreszta jak trafiasz znowu na frajera to ci nic nie pomoze, nawet udawanie szczerej, musisz szukac wyrozumialego faceta, wiele kobiet stad napisze ci ze jest inaczej, ze one znalazly, ale zapominaja dodac ze te ich cudowne zwiazki non stop sie rozpadaja, szukaja faceto tylko do seksu a nie do budowania zdrowych relacji potrzebnych na zycie razem przez lata

Agaaaaaaaaaaaaaaa to faceci sa nie dojrzali? spojrzcie obiektywnie na siebie? kto uczy facetow braku szacynku do siebie jak nie wy drogie kobiety? nikt sie zly nie roodzi :D

jaśminowa999 caly czas do czegos dąze, jelsi nie masz opini w srodowisku dajki, puszczalskiej to masz realne szanse, zawsze, jsli jest inaczej to nie zainsteresuje sie toba ogarniety facet, jesli to co piszesz o soobie jest prawda to masz szanse

Gość dołektotalny
cała prawda o kobietach, podsumowujac: jesli nie znalazlam milosci zycia w liceum lub od razu na studiach to juz koniec tak? w sumie mam taki wniosek. Nie byloby mi zle, gdyby ludzie ciagle nie zasypywali mnie pytaniami, dlaczego jestes sama albo gdyby umieli rozmawiac w inny sposob niz licytowanie sie rodzina, gdzie byli z partnerem, ile wydali itd.

Gość dołektotalny
jaśminowa999, podoba mi sie Twoje zdanie w tym temacie, ale uwazaj, zaraz nas posadza ze jestesmy puszczalskie, bo znalysmy wiecej niz 1 faceta wiecej niz na czesc ;p nie mowie ze skes od razu. Ale zauwazylam, ze faceci sa z pierwsza dziewczyna poznana na studiach i tak do konca. To nic ze w trakcie sie rozgladaja po bokach jakby tu sobie uprzyjemnic zycie, ale maja 'ta jedyna' zaklepana.

Gość dołektotalny
Agaaaaaaaaaaaaaaa, moi koledzy z pracy w wieku 22 lat sa zareczeni, 23 lata to juz dzieci :D naprawde... nie wybrzydzali za bardzo albo...tak swietnie trafili od razu i zazdrosc przeze mnie przemawia ;)

jesli cos soba pprezentujesz, w miare dobrze wygladasz (wyglad jest wazny, a ci co pisze ze nie sa smieszni), stwarzasz pozory ogarnietej, ułozonej, nie masz opini szllaufa to masz szanse, ale jesli jest inaczej to bedziesz brana pod uwage ale na szybki numerek, tyle oczywistosci

Gość zużyta ......
26-28 latki zużyte? haha dobre, ja mam 29, seks uprawialam 2 razy w zyciu, faktycznie jestem zużyta. u mnie to raczej na odwrot, bo to ja jestem wybredna i nie chcę zużytego po pińciu związkach :O wolę być sama 🖐️

nie piprzcie mi farmazonow ze faceci tylko sie rozgladaja za inna, to samo sie tyczy kobiet, tez nie wiedza czego chca, jesli kobiety lataja za takimmi facetami co lubia sie rozgladac mowi wiele o nich i przeczy checi budowania czegos stałego, moze wszyscy sie lajdacza wedlug tego?

Gość dołektotalny
Ja uwazam ze wyglad ma znaczenie. Hm ja moge niby soba cos reprezentowac itd itd ale jesli opznalam tych, ktorzy by mnie mogli zainteresowac , za pozno to juz nic nie zrobie. Nigdy nie mialam opinii puszczalskiej, ale co z tego - doczepiaja sie do mnie zajeci z mysla wlasnie o jednym. A nawet sie nie ubieram wyzywajaco. Sprawiedliwosc...

czesc kobiet kolo 30 zasluguje na porzadnego faceta, nie zaprzeczam, ale wiekszosc to nie nadaje sie nawet do utylizacji, niie chodzi o wyglad, chodzi o podejscie do zycia, skzoda dzieci