Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastinkaa

Wynik testu ciążowego. Po 1 min znikła kreska..

Polecane posty

Hej. Dzisiaj rano zrobilam bobo test. Zaraz po zapuszczeniu kropelki pojawila sie w okienku testowym cienka ale ciemna kreska ktora po jakiejs minucie znikla.. teraz patrzylam jeszcze na test i jest w okienku testowym delikatna cieniutka kreska. Jak to interpretowac?

Gość nie wiem :(:(
tak jak i ty:( zrób jesio jeden

Gość migokotka1987
Mocz sobie płynął, płynął - przeciął kreskę testową, zabarwił, popłynął dalej przez kreskę kontrolną. Jeżeli cień został, widzisz choć bladą kreskę to prawdopodobnie jesteś w ciąży :) POwtórz za parę dni test albo wybierz się na bete.

No i mocz nie byl bardzo zageszczony bo w nocy z 3 razy musialam isc siusiu. A to ze widac lekko ta kreske jest wiarygodne po tylu godzinach?

Gość Zrób jeszcze
jeden test a nie dumasz nad tym jednym jest kreska czy nie:o My Ci na to nie odpowiemy.

Zrobie, zrobie. Tylko nie wiem co myslec o czyms takim.. zdazylo sie to komus? Na innych forach czytalam ze zdazalo sie dziewczynom tak z tym "bobo testem"

Gość Zazauroczonananana
w paptece sa minimum 2 radzaje testów... Ale skoro nie ma to idz do innej apteki. Szczerze mowiac ten bobo test za dobry nie jest-nie polecam tak naprawde.. Sama robiłam w 2 miesiacu ciazy i wyszedł negatywny... Robiłam wedlug ulotki i na dodatek 2 testy-jeden i 2 wyszedl negatywny...

Gość Zazauroczonananana
Test nie koniecznie dobry. Kolezanki robiły i wynik wyszedl negatywny a okazało się ze są w ciazy.

Gość zrozpaczona000
idz na krew i tyle

Gość Xaraaa
ja miałam druga kreske bardzo słabo widoczna i ciaza była...powtorz za jakis czas np. za tydzien

Farmaceuta w aptece jak kupowalam test powiedzial ze jesli cokolwiek sie tam zabarwilo to ciaza raczej

skoro masz ten 2 test to go zrób:D u mnie - zrobiłam teścik wieczorem, 2 piękne jaskrawo= czerwone kreski..... Minę miałam.... A cieszysz się- starasz się??:D

Ogolnie sie nie staram. Jestem na tabsach anty :) ale bede sie jak najbardziej cieszyc. Tylko jesli wpadka to w nieciekawym momencie bo Akurat kupujemy Mieszkanie a nie wzielismy kasy na remont bo chcielismy zrobic to powoli. I ogolnie mam bardzo bolesne piersi i ciemniejsze sutki. Wlasnie to sklonilo mnie do testu :)

Gość zrozpaczona000
zrob teraz bo tez jestesmy ciekawe.:-)

Gość zrozpaczona000
jesli pierwszy robilas rano to jesli jesyes w ciazy to na wieczor powinny sie pojawic normalnie dwie krechy hcg szybko rosnie. rob test

Zrospaczona zrobie juz jutro bo leze z tel piszac z Wami i usnelam juz w miedzy czasie :p o 6 rano wstaje do pracy i zrobie :) zajrzyj jutro napisze wam co wyszlo :)

No i wyszla jedna kreska. Tylko pisza ze ten quixx do bani. Musze sie zapisac i tak do lekarza bo wyczulam guzka w piersi i od razu wyjasnie sprawe testu :)

Gość zrospaczona000
witaj. tak myslalam ze 1kreska bedzie pisalas ze bierzesz tabletki anty. to raczej ciaze wyklucza. powodzenia u lekarza trzymam kciuki zeby ten guzek nie bylo nic zlego.

Tak, tylko ja te tabletki biore raz o 20 a raz o 23 albo 24. Zalezy jak Mi sie przypomni. Nie wiem Czy to wplywa na skutecNosc