Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

beti ja wymaz na chlamydie i jeszcze dwa jakies inne wymazy mialam robione juz, wszystkie ujemne, za to to VDRL + Hbs to wogole tez nie wiem co to jest a o hiv nic lekarz nie mowil, poczytalam troche o tych przeciwcialach i dowiedzialam sie ze robi sie to w przypadku poronien nawykowych zwlaszcza po piewszym trymestrze, ja poronilam raz w 6 tc, 10 lat pozniej urodzilam córcię, ale moze to jest u mnie zasadne i dobrze ze lekarz szuka roznych przyczyn, tylko ze az sie wystraszylam ze szuka szuka az wkoncu znajdzie cos strasznego ;/

Kochana nic nie znajdzie nie martw sie , lekarz wie co robi chce dobrze sprawdza przyczyne poronienia i to mu sie chwali te bedania VDRL i anty hbs i hiv mieslismy ja i moj m przed IUi po co sama nie wiem tak kazał więc zrobilismy , kariotryp natomiast moja gin kazala zrobic po poronieniu zeby sprawdzic nasze chromosomy czy nie ma jakis wad genetycznych i dlatego zarodek sam szybko obumiera pozdrawiam :)

Witajcie kochane dziewuszki, byłam na becie, ale wynik dopiero będzie wieczorem. Dzisiaj zrobiłam przełom i zmieniłam laboratorium, bo to poprzednie mnie wkurzało. Pracownice takie jakieś milczące i wywracające oczami, a ja już tam kilka razy z rzędu na tą bętę chodziłam, no i zawsze kłębiły mi się po głowie myśli, że patrzą na mnie jak na jakąś wariatkę, gdy mówiłam, że test domowy był negatywny. I wiecie co, naprawdę warto było, babka do mnie zagadała, zaraz jej opowiedziałam zwięźle historię moich starań (szok, bo jestem b. skrytą osobą), a ona zaczęła opowiadać, że mnóstwo przychodzi kobiet po ivf (kolejny szok- bo to małe miasto) i że bety są pozytywne i że w jej odczuciu naprawdę warto podejść IVF. Mówiła też, że często ludzie przed IVF tak wyluzują, że ciąża pojawia się z naturalnie. Mówiła mi też o kobiecie która dopiero po 4-tym podejściu do IVF miała pozytywną betę. Naprawdę rozmowa z tą kobietą tak bardzo mi pomogła, wyszłam z gabinetu śmiejąc się sama do siebie. Przez to miałam udany dzień :) chyba nawet niska beta nie wybije mnie z tego nastroju ;)

Dziubas -3mam kciuki za wysoką betę! Fajnie, że trafiłaś na taką sympatyczną babkę w laboratorium:-) i że Ci poprawiła humor:)

Dziubas i ja się dolaczam do trzymania kciukasow :))

Witajcie kochane ❤️ Dziubas - pisz od razu jak tylko się dowiesz! Beti- boli ta cholera ale chyba już się przyzwyczaiłam bo o tym nawet nie myślę ;) Milkaa - obyś sie nie myliła! Ja już też nie mogę się doczekać testowania! Myślę, ze żrobię sikańca w niedzielę! Giziula a Ty? Kiedy sie zdecydowałas na jakiś teścior?? Lisa Panda - ja też się z Tobą zgadzam! Donia - mówisz o tej historii jak gin cię zostawił na fotelu ze stadem zaglądających studentów? Mam nadzieję, że nie pomyliłam historii:D

hehhe Nati też myślałam o niedzieli :) nieźle :) no to zobaczymy co tam się ciekawego dzieje,albo i nic ciekawego :) xxxxxxxxxxxxxxx Dziubasku proszę przynieś dobre wieści :)

Oj bardzo mi przykro dziubas :( kurcze nie wiem co Ci napisać bo nic i tak nie poprawi humoru :(

Dziubasku trzymam kciuki:) Beti kochana ja też mam wizyte 4 marca to się dowiem czy ta iui w ogóle w marcu będzie czy jeszcze jakieś badania mi lekarz zleci.Mam nadzieje,że podejde bo mam wszystkie badania które kazali zrobić giziuli.Niestety Betis nie będę z Tobą tetstować bo z moich obliczen iui wychodzi dopiero po 20 marca to ty już będziesz wiedzieć ,ze masz fasokle w brzuszku:)

dziubas29 przykro mi:( oj... ale nie poddawaj sie walcz dalej bedzie dobrze:*

dziubasku przykro mi :( nie widziałam Twojego postu.Trzymaj się kochana i walczymy dalej:*

hej laseczki u mnie nic ciekawego poza tym, ze napierdziela mnie dzisiaj krzyz........................................................................... dziubas bardzo mi przykro, napisz prosze w jakich dniach mialas iui i owu

Anulka dziubas opisała wszystko na stronie 68,bo ją o to pytałam :) A co do clo to nie wiem czy miało być to do mnie,ale i tak odpowiem. Jestem stymulowana drugi raz clo,pęcherzyki ładnie rosną :) xxxxxxxxxxxxxxxxx Beti jak samopoczucie? xxxxxxxxxxxxxxxxx Laleczko dobrze że już synusiowi lepiej :) xxxxxxxxxxxxxxxx Jak wam wieczór mija ? My z moim znowu zabieramy się za film,chciałam obejrzeć trzy metry nad niebem,ale powiedział że chyba na głowę upadłam :) on nie będzie oglądał żadnych melodramatów :) no nic będę musiała zobaczyć go kiedy indziej sama,a u nas stanęło na filmie next.

Kochane moje jutro o 13 iui prosze o przesyłanie pozytywnych myśli do Częstochowy hehehehe trzymajcie kciuki pozdrawiam gorąco:-)

Dziubas - bardzo bardzo bardzo mi przykro :o to est okropne uczucie, koleny zawód :( xxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja od kilku chwil mam straaaaaasznego doła!!! Dzisiaj mój optymizm wyjechał na wczasy i czuję, że nic nie wyszło z tej iui....normalnie becze .... a ak pomyślę że czeka mnie IVF to czuję się jeszcze gorzej....boję się tego a poza tym tak strasznie chciałabym się cieszyć z dzidziusia bez tych wszystkich lekarzy, którzy pałętają się w naszym życiu od dłuższego czasu!!!! Dzisiaj jest masakra :(

Juratka, przez 2 cykle byliśmy na clo, potem zaczęliśmy przygotowania do iui i ew. do ivf. Zrobiliśmy sobie dwumiesieczna przerwę od jakichkolwiek leków. W tym czasie stosowalismy testy owulacyjne. Staraliśmy się 2 razy dziennie w okresie owulacji. Szczerze mówiąc nie liczyliśmy na na to, ze nam się uda. Powodzenia!