Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

nati w 7 tygodniu ciazy juz widac serduszko ja jestem za 2 tydnie umowiona na wizyte, co do bolesci brzucha nie mialam w ogole bolow na @ ani tyci tyci co mnie zdziwilo bo moje @ wywouja u mnie stan agonalny prawie, ale mam za to duzo czesto i gesto jakis takich kloc w roznych miejscach podbrzusza

Oooo dzięki Milkaa - tego było mi trzeba ;) xxxxxxx Anulka - a ja znowu pdczuwam takie mini skurcze nie skurcze jak na @, też mnie kuje gdzieniegdzie i mam takie jakby bulgotanie w podbrzuszu....

Gość klarnecik
laleczkazporcelany- pecherzyki cudne.widocznie na nas clo nie dziala:)dobrze, ze jet ten menopurek..:) Mooonika- w sumie to nic konkretnego, sutki bola, kloje co jakis czas po srodku podbrzusza, mialal dzis taki moment bolu jak na @,ale przeszlo. Dziewczyny ja nie wyobrazam sobie, jak ja wytrzymam jeszcze ydzien do testu...juz mi jest ciezko a to dopiero 6ni:( Nati- sorry za ksero- ale przyjmuje Twoja postawę- tez napewno jestem w ciazy:)napewno:) Testerki trzymam i ja kciuki za Was:)

Nati ,Anulka ale macie fajnie :) Kiedy ja będę mogła z wami poklachać o objawach i samopoczuciu w ciąży? :) ach....

Giziula-ja Ci już piszę kiedy - oświadczam iż w święto pracy będziesz szczęśliwa posiadaczką milimetrowego koralika :D

Gość celinka85
Kobietki w dniu Naszego Święta życzę Wam, żebyście wszystkie zobaczyły jak najszybciej dwie kreseczki na teście ciążowym;):) Bo ja właśnie je zobaczyłam, dziewczyny UDAŁO SIĘ:):):) Dzisiaj u mnie 13 dni po IUI. Cieszę się a zarazem boję, ale to chyba normalne...

Gość klarnecik
Celinka- gratuluje z calego serducha:) nie ma to jak dobre wiesci z rana:) Ja również życze wszystkim kobietkom spełnienia marzen, 2 kreseczek, szczesliwego donoszenia, i radosci z maluchów:)

Celinka gratuluję. Takie wiadomości dają nadzieję że IUI ma sens. U mnie niestety jedna krecha i od razu objawy na @ się nasiliły :( Zrobię jeszcze jeden test w niedziele i jak doczekam do wtorku to zrobie wtedy bete. Pozdrawiam i trzymam kciuki za testujące :)

Celinka moje najserdeczniejsze Gratulacje :) Mam nadzieję Siacha że to jeszcze nic straconego. Kobitki życzę Wam wszystkiego Naj Najlepszego oby ten rok spełnił nasze wszystkie marzenia całuje Was mocno :) Laleczka powiedz mi kochana ile te zastrzyki kosztują ??? I jak się je bierze tzn. ile trzeba wziać??? Pozdrawiam

Ajajajaj Celinka - ale suuuper!!! Fantastycznie, gratuluję! Nie denerwuj się i staraj nie martwić - tak ci piszę a sama codziennie mam obawy ;) trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Lecisz na bete? xxxxxxxxxxx Siacha - jeszcze nie czas na podłamkę, przypomnij który to dzień cyklu? Może jeszcze nie wszystko stracone! xxxxxxxxxxxx Kobietki ja również dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta ;)

Gość celinka85
Dzięki dziewczyny!!! Tak naprawdę będę się cieszyć jak usłyszę serduszko:) Jutro z rana jadę na betę. Wiecie co dziewczyny zrobiłam dzisiaj już dwa testy heheh.. i te kreseczki testowe są bardzo widoczne i grube nigdy nie miałam tak... Po pierwszej IUI kreseczka testowa 14 dni po IUI była jeszcze blada, że tylko ja ją widziałam a mąż nie, więc myślę, że teraz musi być dobrze. Mam nadzieję, że beta będzie wysoka jutro...

Nati u mnie jest 27 dc. Jutro minie 14 dni od IUI. Cykle mam 28-29 dniowe. No cóż jeśli teraz się nie uda to uda się innym razem. Ja to się nie załamuję tylko walczę dalej. Tobie udało się za trzecią IUI to może i mnie się uda. Każda ciąża na forum po IUI mnie cieszy bo daje mi wsparcie że musi i mnie się udać.

celinka moje gratulacje to pedz na bete i przynos dobre wiadomosci! piekny prezent z okazji dnia kobiet

Celinko!!!!- super gratulacje. Siacha- czekałam na to co napiszesz i przykro mi że nie w tym miesiącu to jeszcze nie to. Ja poczekam kilka dni z testem, bo weekendu chcę w spokoju przeżyć- poza tym to dopiero 8 dzień po. Siostra przyjezdza na weekend więc się odstresuję troszkę może nie bede myslaął za dużo. Dziś od rana- boli mnie podbrzusze na okres. Więc wszytsko jasne prawie pewne że nici z dzidzi. trzymajcie się. Musze lecieć do pracy.

Gość celinka85
Moonika311 ja też miałam straszny ból brzucha 8 dni po IUI i nawet jednorazowe plamienie wystąpiło. Myślę, że to było zagnieżdżenie, bo endometrium miałam bardzo grube (14 mm) w dniu IUI...

Ćelinko - ja też sobie obiecywałam, że tym razem przyjmę to na zimno a zacznę się cieszyć jak usłyszę serduszko no ale NIE DA SIĘ! :D już teraz jest szał hehe Xxxxxxxx Moonik - przeżywaj spokojnie wekend i nie myśl o żadnym testowaniu, bo8 czy 10 dni po iui to naprawde za wcześnie. Mnie w 11 dniu po iui nawet beta nie wyszła, bo była tylko 3 z kawałkiem a już 15 dni po ponad 200 :D xxxxxxxx Anulka - a jak Ty kochana z pracą? Bo mnie każe od razu na zwolnienie.... xxxxxxxxx Chyba popołudniu pojadę na bete sprawdzić jak tam przyrost bo nie wytrzymam :D

Gość Juratka
Celinka kochana serdecznie Ci gratluje! Ten dzien kobiet zapamietasz na zawsze:-) Zzzzzzzz Nati, dobrze pamietam, ze tobie test ciazowy wyszedl przy becie bardZo niskiej??

Juratko - mi test wyszedł przy becie niecałe 4 ale jak dlammnie to musiał być to jeszcze ovitrelle, bo aż mi się wierzyć nie chce....

Gość Juratka
Ńo moze i tak Nati. Bo przeciez testy to min od 20 , prawda? Tak czy owak mialas niezla niespodzianke. Na kiedy przypada ci termin porodu?

Gość Juratka
Ja wlasnie wybieram sie dzis do gdanska a pogoda taka syfna, ze lepiej by bylo jechac w gory :-) jade nawdychac sie jodu:-) moze mi sie humorpoprawi:-)

No testy są od około 20 więc to jakaś ściema była :D Lekarz mi jezcze nie wyznaczył tp, dopiero za trzy tygodnie idę zobaczyć cóż tam się tworzy :P a na kalkulatorze ciąży wychodzi mi super data 13.11.13 ! :classic_cool:

O kurcze kobitki ale newsy od rana :) :) :) Celinko gratuluję,napisz proszę na jakich pęcherzykach miałaś iui,ile było i kiedy mniej więcej odczułaś owu po iui ? :) A gdzie u was leżał problem z zajściem w ciążę? Dziewczyny chyba naprawdę zła passa przerwana :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Siacha oby test pokazał nieprawdziwy wynik..... Jeśli jednak okaże się to najgorsze to kochana nie płakusiaj,to dopiero druga iui,przy trzeciej już na pewno wyjdzie,nie ma innej opcji :) :) :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dziewczynki ja również z okazji naszego święta życzę wam wszsytkiego co dobre i oczywiście upragnionego cudu :)

Gość celinka85
Dziewczyny ja wychodzę z założenia, że jak ma być test pozytywny to może już wyjść 11 dni po IUI. Po prostu Nati ciąża jest u Ciebie silna i temu już dawała o sobie znać na testach w 11 dniu po IUI :) Chyba lepiej nie da się tego wytłumaczyć...

Gość celinka85
Giziula miałam IUI na dwóch jeszcze nie pękniętych pęcherzykach...endometrium 14 mm. IUI odbyła się 36 h po podaniu ovitrelle. Owulacji wcale nie czułam, tylko po 8 dniach miałam jednorazowe plamienie... To już moja druga udana IUI , pierwsza się udała ale poroniłam...U nas nie znaleziono przyczyny, jajowody mam drożne, u męża nasienie super!!! Tylko mam podwyższoną prolaktynę na którą biorę bromergon.

Wielkie gratulacje piekny prezent w takie swięto.Kobietki w dniu tak wspanialym zycze wam pieknych 2 kreseczek i wysokich bet oraz wszystkiego najlepszego.

celinka gratulacje!!!! I wszystkiego najjjj kobietki w dniu naszego święta :)))))))

Celinka ja tez miałam na nie dokońca pekniętym pecherzyku endo 11 mm. Pregnal miałam podany ok 20 w poniedziałek a o 13 w srode inesemka.Dziś 9 dni po iui.I mam dziwne wrażenie ze sie udalo.

Syl mam do ciebie pytanie.Pisałaś że podczas laparoskopii wykryto u ciebie endometrioze.Nie jestem pewna ale wydaje mi się że twoje Amh wynosiło ponad 4 dobrze mówię? Pytam bo moje wynosi 2,1 i zastanawiam się czy faktycznie wyższe amh może wskazywać endometriozę.Przy moim to chyba mi nie grozi. Cały czas się biję z myślami czy zanim podejdę do ivf to nie poddać się najpierw laparoskopii...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować