Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Ano i napisałam o tak: xxxxxxx Szanowna Pani Magdaleno, pozwoliłam sobie napisać, ponieważ na jednym z for na kafeterii jesteśmy prześladowane. Co jakiś czas ktoś nas wyzywa, pisze obraźliwe rzeczy, życzy śmierci naszym nienarodzonym dzieciom. W związku z tym, że mamy dowody na to, że jest to jedna z nas, bardzo prosimy o pomoc w tej kwestii. Rozumiemy, że internet zapewnia anonimowość, wydaje się jednak, że adres IP nie należy do informacji strzeżonych - na forach gazety wyborczej wszystkie wpisy są obarczone informacją o numerze IP komputera, z którego zostały napisane. Uprzejmie prosimy o pomoc i o udostępnienie adresów IP w tym wątku. Oto nasze forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5484169 Bardzo liczymy na pomoc z Państwa strony. Ataki tej osoby w tak drażliwym wątku powodują niepotrzebne spięcia i rezygnację wielu użytkowniczek z tego portalu. Czekamy na jakiekolwiek informacje. Z poważaniem, w imieniu Użytkowniczek forum moje imię i nazwisko xxxx Wiecie co, jakby podejść do tego na luzie, to mogłybyśmy zrobić zakłady, która kogo obstawia i ta, która wygra otrzymuje nagrody :) A tak serio, to naprawdę szczyt wszystkiego w takim wątku takie jazdy.

Anulka, na gazecie pod postami wyświetla się, z jakiego adresu piszesz. Czyli będziesz widziała pod postem numer, z którego ktoś napisał i wtedy prosta sprawa - porównamy post pomarańczy z naszymi i będzie jasne, która jest taka mądra.

Nie ma sensu naprawde jak nie ta to inna , nie zawracam sobie tym głowy są ważniejsze rzeczy :) Szykuje się do walki a pomarańcze mam głęboko gdzieś :)

lisapanda nie odpwoiedzialas mi na pytanie, wyjasnij mi prosze co bys chciala zrobic z tym ip bo dalejnie rozumimem do czego ci ono potrzebne? bedziesz kazdego pytac jakie ma ip i patrzec czy to przypadkiem nie te?

miejmy nadzieje ze pomaranczowa da sobie spokoj a pisac tak naprawde mozna z wielu IP:/

Nie, po prostu chodzi o zmianę formuły całego forum - każdy post będzie opatrzony numerem IP, więc będzie widać, skąd kto pisze i tyle. Tylko o to mi chodzi. Ja uważam, że ignorowanie jej na niewiele nam się zdało jak do tej pory, rozwaliła nam jedno forum, potem grupę na FB, za chwilę rozwali kolejne - trzeba się pozbyć gada i tyle. Jestem dość zdeterminowana, żeby jednak się dowiedzieć, dam Wam znać, jeśli mi się uda, po cichutku będę sobie szperać! :) xxx Beti, masz rację, że zawsze pojawi się ktoś nowy, dlatego sposób gazety z numerami IP jest w tym wypadku naprawdę bardzo dobry. xxxx Wracając do tematu: Paula, czy zaczęłaś już robić badania do IVF? Jakie Ci zlecili?

Anulka - jeszcze nie wiem, ale jak wspomniałam, postaram się dowiedzieć w wolnej chwili po pracy czy coś.

Za niedługo bedzie 100 strona naszego wspaniałwgo forum kokoszki :) Trzeba to oblać :)

A tak pozatym kochane ja mam dzisiaj 21dc i zero objawów na @ dziwne bo w tych dniach to juz mnie tak piersi mocno bolały o smaki miałam zawsze a tu nic cisza hmmm może ta histero coś przepchała oby :)

Beti czekamy na dobre wieści. Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z was miala nakuwana sztukę macicy przy IUI, bo nie chciała sie rozszerzyć żeby wpuścili nasienie? Bo ja ta dzisiaj mialam i strasznie zle sie po tym czuje, nie wpomne o krwawienia i nieprzyjemnym uczuciu podczas nakuwania.

Pomaranczo cos Ci sie pomyliło - to nie Beti zaproponowała ten nr IP tylko Lisa Panda.. A poza tym odczep się już od nas wszystkich! Nudzi Ci się wyraźnie.. Odpuść!

Pomarańczo ogarnij się i czytaj ze zrozumieniem! A to o czym rozmawiamy nie powinno Cię w ogóle obchodzić..Ciesz się, że Twoja owulacja nie szwankuje.. Nie masz co robić? Zajmij się swoim życiem, a nie krytykowaniem innych!

Po pierwsz tępa jesteś ty bo nie umiesz czytać to nie ja mówiłam o IP ha ha tylko Lisa Panda a od mojego wyglądu się odczep to moja sprawa jak się maluje wredna małpo i nie wchodz tu nikt Cię tutaj nie chce jak napisałam powyżej zajmij się czymś w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że nie masz dzieci wredna babo bo szkoda by mi ich było i sama szwankujesz na całej lini !!!!!!!!!!!!!!

jedyne co komu szwankuje to Tobie szare komórki! :) dziewczynko maskuj się bardziej, bo aż w oczy razi kim jesteś:) niech żyje prostactwo:)

Laleczko szczerze mam ją gdzieś tylko sama powiedz po co wchodzi jak jej forum nie pasuje i nas obraża przecież kochana to chore :)

Pomaranczo - jestes osobą, której nie można ufać...a kim to idzie się domyśleć :)

Beti - pomarańcza napisała znowu coś obraźliwego? Bo nie widziałam żadnego komentarza a wywnioskowałam tak pomTwoim napisanym po 16 stej.... Został zgłoszony do usunięcia? xxxxxxxxx Przykre to bardzo co piszą osoby, które UDAWAŁY koleżeństwo.... Pogarda dla takich ludzi i tylko tyle. A teraz zajmę się swoją przyszłą owulacją :)

No to zdrówko za stronę numer 100!!! :D aby od teraz na forum były tylko dobre wieści!

Gość Zazdrościć czego przepraszam..
STYLU?????!!!! Zaraz pęknę styl i Beti !!! ;-) Dziewczyno Ty chyba nie masz pojęcia co znaczy to słowo;-) chyba ze to styl z remizy strazackiej albo z odpustu to tak ! Zgadzam się masz styl!! ;-)

Hej dziewczyny i ja zokazji pięknej 100 życze nam spełnienia naszych marzeń:) Nati podziwiam Cię, jesteś wielka:)

Oby Nati oby :) miejmy nadzieje że tak będzie :) No cóż pomarańcza nie odpuszcza zawzięta ha ha

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować