Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero pomyslu ratunku

Brak pomysłu na imię dla córki. Ratujcie, rozwaze wszystkie propozycje

Polecane posty

Gość ty6y65u58u68u5
Ja rodzę na dniach i nagle nie wiem jakie imię... Te upatrzone nagle okazały się oklepane,,,,,

Gość jkuykuykykyki8oio9
Bożydaria, Chwałpana, Miauranna. Fijonizja, Pinezka, Filiżanka, Kozgaga.

uważam że więcej jest ładnych imion dla chłopców niż dziewczynek :P dla dziewczynki podoba mi się Natalia (podobały mi się również inne, ale połowa dzieciaków je teraz ma )

Zaczynam odnosic wrazenie ,ze tyle sie nas na tym swiecie narodzilo,ze wszystkie imiona zaczynaja byc popularne i oklepane :( Wypisze "rodzinne " imiona, moze cos zaswita : Beata Melissa Roksana Anna Klaudia Sandra Katarzyna Karolina Helena

wiesz co to ciezko tak doradzic, bo ile ludzi tyle opinii, mnie sie zawsze podobala ALicja, ale ze maz jest nie przekonany to bedzie NATASZA ALICJA :) i po klopocie. sama mam nadzieje ze nosze w brzuszku coreczke :P

jeszcze myslelismy o Elizie -Eliza to rzadko spotykane imie w dzisiejszych czasach, mozna fajnie zdrobniale mowic Lizka, :)

Gość JMMM
Po prostu Malwina

Gość te boziu
Mam ci taka ochote p******c ze nawet nie wiesz. Szkoda ze tyle km nas dzieli ciekawe czy bylabys tak wyszczekana dziewczynko. Tak modne idiotko jak zuzia itp ale ty wiesniaro nie wiesz pewnie Co to znaczy...podlaczyli ci na wiosce 20 osobwej neta i siedzisz siebie przed kompem i sie wypowiadasz na tematy ktore pewnie cie nie dotycza bo watpie zebys miala dzieci kto takiej by je splodzil? Tak samo zryty jak ty! To mi wlasnie takich dzieci zal co zamiast rodzicow maja takie bezmozgowe panie...i odbij stad bo widze ze najmniej masz Tu do powiedzenia... Moje dzieci mi nigdy zlego nie powiedza bo nie maja za co a ze u ciebie w patologicznej rodzince maz Do zony czy syn Do matki ty k***o sie odzywa to juz nie moj problem tylko psychologa choc tobie to juz nic nie pomoze... Otworz watek jak umilac innym zycie bo sama zerem jestem tam bedziesz mogla Sie wypowiadac i ublizac a odemnie sie odczep....

Gość te boziu
Ciekawe jak ty masz na imie chodzaca patologio...jak ci sie nie podobaja moje imiona to milcz...za granica sa tylko takie imiona i ja swoim dzieciom nie dam jolanta itp bo Tu strasznie brzmi,ja nie zyje w polsce baranico,a to ze sie podzielilam moim zdaniem nie znaczy zebys ublizala...i nie mow mi o swoim standardzie ze korzystasz z opieki nie masz zarcia w lodowce itp bo sie domyslilam.... Poza polska te imiona sa normalnoscia!!! Zadna z forumowiczek mnie nie skrytykowala tylko tobie nie pasuje....ale Co sie poradzi glupich nie sieja sami sie rodza....

Gość Malutka truskaweczka
My Córeczkę chcemy nazwać Żaneta

Gość mamammuśkaMisiula
My nazwaliśmy córkę Michalina :P Jak byłam w ciąży to miałam siedzącą pracę, i dużo książek czytałam, w jednej z nich główną bohaterką była właśnie Michalina- tak mi się spodobało że nie było mowy o innym imieniu- choć też miałam spory dylemat :P Choć rodzina kręciła nosem, przekonali się (zresztą co mi tam). Starsi ludzie kiedy słyszą że mała ma na imię Michalina są zazwyczaj zachwyceni, ludzie w moim wieku już niezbyt (są w erze imion typu Amelka, Julka, Nina, Nadia, Jessica itd...). Ale nie znam nikogo o tym imieniu, ani żadna ze znajomych nie nazwała tak córeczki jeszcze;) A nasza Michalina to po prostu Miśka :) Dziś ma prawie 7 miesięcy.

Gość Malutka truskaweczka
Mi też te imie bardzo się podoba. Michalinka.. tylko mój mąż Michał na to nie pójdzie

Gość skaska
Czytalam powyzsze wypowiedzi i sama sie zgodze ze Michalina jest fajnym imieniem. Mam kolezanke teraz obecnie ma 24 lata oprocz urzedow nie uzywa swojego imienia bo nie podoba jej sie,tylko skrot uwielbia jest znana jako miska lub michaska wsrod znajomych i rodziny:-)