Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero pomyslu ratunku

Brak pomysłu na imię dla córki. Ratujcie, rozwaze wszystkie propozycje

Polecane posty

ex. Sęp na filmweb.pl ma wysokie noty, zresztą sprawdz sama, ale myślę ze warto iść;-)

Gość okaoka
mnie się podobają dagmara i koralia.

Gość lisica z gaju
Joanna-Asia.Aleksandra-Ola

Gość jo anna .,/'
ja proponuje Justyna,Karolina

Gość ja dałam córci imie
Marietta

Gość izaura-feeeeeeeeeeeee
paulina,emilia

Gość agatka super
jest :)

Gość ...........do autorki........
I jakie imię wreszcie wybraliście?

Gość elis22
Laura-moja corcia tak ma

Gość skaska
My zastanawiamy sie nad imionami jak: Chantal(Szantal), Jessica(Dzesika),Dessiree(Dezire) lub Alyssa(Alisa) sa sliczne jak dla mnie ale to zalezy od gustu... Mamy 6 miesiecy na wybor:-) I jakie wybraliscie???

Gość aha123456
skaska a Wy Polakami nie jestescie lub nie mieszkacie w Polsce? bo tylko wtedy sens tych imion widzę:)

Gość MattDudek
My tak samo zastanawialiśmy się nad imieniem aby było takie, że jak na placu zabaw zawołasz to co drugie dziecię się spojrzy. Daliśmy córeczce na imię Alicja, a kierowaliśmy się tym aby imię także w skrócie brzmiało ok.

Gość gggggthdb dgesh
polecam ZOSIĘ :)

Gość mama Bruna!
a moze ktores z tych... Jaśmina Tola Żaneta Malwina Lidka Pola

Gość skaska
Aha no polakami jestesmy jak widzisz pismo sama :-) nie,mieszkamy za granica. Ale Co to sensu to nierozumiem? W pl daja dzieciom na imie Kewin-Kevin Brajan- Brayan itp tak jak sie mowi tak daja a te imiona pochodza np z anglii ja Tu sensu nie widze tych imion w spolszczeniu. Dla ciebie te imiona nie maja sensu jak tutaj np basia itp,dlatego cie rozumiem.

Gość skaska
Choc ostatnio kolezanka w pl dala corce nicola na imie wiec widze ze zaczynaja i takie imiona wchodzic(zagraniczne) dlatego podzielilam Sie z autorka a moze noz widelec tym bardziej ze nie zaznaczala o polskich imionach. A tak na marginesie synek ma nicholas michael,i gdy na neta przed 6laty wrzucilam fotke z data ur,imieniem to znajomi nie tylko gratulowali mi narodzin skarba ale i imion ze sa nie powtarzalne w pl bo im sie podobaly...

Gość skaska
Autorko nikt nie wymienil mojego imienia :-) a moze Marlena? Mieszkalam w pl do 17 roku zycia i szczerze przez ten czas spotkalam tylko dwie :-) dziewczyny o tym imieniu

Gość a ja jestemmm
Kamila :) bardzo zadowolona z imienia :)

moje dzieci urodzone i wychowywane za granica,nosza imiona neutralne.W kazdym zakatku swiata nie beda wzbudzaly zdziwienia.W Pl tez sa otrzywiste

Gość kaska2112
Justysia:-)

Gość dipiuuuuuu
dominika ,laura

Gość Ja mam na imię Dorota
i zazwyczaj gdziekolwiek nie poszłam to byłam jedną Dorotą, a w rodzinie mamy Martę, Paulinę, Agnieszkę, Ewę, Iwonę, Karolinę, Monikę, Igę, hmm a jest jeszcze Maja co śmieszne żona Brata mojego Męża ma tak na imię i urodzona w tym samym roku 85 moja najlepsza Przyjaciółka więc musiałabyć wtedy "moda" na Majki.

Gość Ja mam na imie Magdalena
Bardzo lubie moje imie. Mieszkam zagranica i tu mowia mi Mags ;) ale maz, rodzice i bracia- Magdusia, znajomi tez Madzia, czy Magda poprostu. Podobaja mi sie imiona- Zosia, Jagoda, Kalina.

Gość Ja mam na imie Magdalena
A w rodzinie mam tez- Ela- malo spotykane, ale ladne Malgosia, Alicja, Karolina, Agata, Weronika.

Gość boziuuuuu
Samo puknij sie w leb...bo zal mi cie...te imiona sa modne patafianie i nikt nie krzywdzi dziecka tylko taki glupi polaczek nie zrozumie tego bo sto lat za murzynami jest! I kto tu pisal o powrocie do kraju? Naucz sie dziecko czytac ok? A nie obrazasz a pojecia nie masz tyle ci powiem...nie dam na imie zuzia antos wlodziu wg ciebie z tych imion z dzieci sie nie smieja?! A w firmie jednoosobowej sprzatajacej to ty mozesz u mnie pracowac bo akurat szukam sprzataczki mowiacej w jezyku pl.... A tak na marginesie jestem tu od x czasu,przyjechalam jako nastolatka z rodzinai skonczylam szkole,zeby nie sprzatac jak ty twierdzisz! Poznaj,a potem oceniaj krytyku! Po to jest forum wiec odp na pytanie a nie chwale sie! Trolu internetowy...

Gość boziu o*******l sie delikatnie
Jestem na tym forum od nie dawna i zaczynam zalowac bo widze ze tu czlowiek nie moze powiedziec swojego zdania bo takie trole i sepy internetowe tylko na to czekaja. Nie pisza na temat dyskusji tylko czepiaja sie pojedynczych osob! Nie rozumiem albo sa chorzy psychicznie albo zazdrosc ale o co? Heh

Gość skaska
Autorko i do jakiego wniosku doszlas z imieniem? Zeby nie bylo te dwa posty powyzej ja pisalam :-)

Gość mi sie podobaja
Anna Gabrysia Kinga Paulina Weronika Daria Patrycja Proste i ladne imiona.

Gość dobrylisek
Bardzo mi sie podoba imie Gaja (w niektorych panstwach pisze sie Gaia) , Helena, Greta, Anna, Emma, Sara, Matylda, Wioletta,Blanka. Ja mam Magda i odradzam...za dlugie, nidy mi sie nie podobalo.